steliosgamer Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) πιστεύετε πως αυτο ειναι αρκετο ips glow και black light bleed για να ζητήσω αλλαγή ? ρωτάω γιατι δεν ξέρω αν ειναι νορμαλ για ips panel αυτο https://imgur.com/a/17Dys75 το μπλε σημείο αγνοήστε το ειναι ενα λαμπακι απο πισω μου και αντανακλα σε φως δωματιου δεν ειναι κατι το ενοχλητικό αλλα σε σκοταδι ειναι λιγο ενοχλητικο για ταινιες Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου 2021 από steliosgamer Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chemical Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Νορμάλ είναι, ίσως λίγο ανομοιόμορφο μάλλον γιατί δεν ειναι απόλυτα κέντραρισμενος ο φακός. Ωστόσο στην πραγματικότητα δεν φαίνεται τόσο έντονο, από φωτό φαίνεται χειροτερο Γενικά τα ips είναι για φωτεινό δωμάτιο Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου 2021 από Chemical 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dr.Tesla Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2021 Μιας και δεν μπορώ να βρω εύκολα review για το συγκεκριμένο monitor, δουλεύεις ,1440p 75hz απο το hdmi; Εχω διαβασει για κάποιον ( ξενο φορουμ ) που δεν ειχε την επιλογή των 75hz εκτός αν χρησιμοποιήσεις displayport. Υποθέτω λόγω του freesync. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
steliosgamer Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2021 Στις 2/1/2021 στις 6:03 ΜΜ, Chemical είπε Νορμάλ είναι, ίσως λίγο ανομοιόμορφο μάλλον γιατί δεν ειναι απόλυτα κέντραρισμενος ο φακός. Ωστόσο στην πραγματικότητα δεν φαίνεται τόσο έντονο, από φωτό φαίνεται χειροτερο Γενικά τα ips είναι για φωτεινό δωμάτιο Ευχαριστώ για την απάντηση Πάνω κάτω είναι όπως στην photo αλλά σε τέρμα σκοτεινό δωμάτιο σε συνθήκες φωτισμού δεν μπορώ να πω ότι υπάρχει κάτι το ενοχλητικό στο μάτι 2 ώρες πριν, Dr.Tesla είπε Μιας και δεν μπορώ να βρω εύκολα review για το συγκεκριμένο monitor, δουλεύεις ,1440p 75hz απο το hdmi; Εχω διαβασει για κάποιον ( ξενο φορουμ ) που δεν ειχε την επιλογή των 75hz εκτός αν χρησιμοποιήσεις displayport. Υποθέτω λόγω του freesync. Ευχαριστώ για την απάντηση Όχι είμαι με hdmi (περιμένω να μου έρθει καλώδιο displayport 1.4) και το έχω βάλει στα 75 hz χωρίς βέβαια να ξέρω αν όντως δείχνει στα 75 hz Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα