Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έβαλα μια κάρτα γραφικών και θέλω να την συνδέσω με την οθόνη μου όμως η οθόνη μου έχει μόνο  vga και η κάρτα έχει hdmi και DViD και σκέφτηκα να πάρω conventor  hdmi to vga το θέμα είναι έχει ήχο και εικόνα η θα χρειαστεί και jack για ήχο ;;; σε περιπτωση που χρειαστεί θα συνδέσω το jack με την μητρική ; και αν συνδέσω το jack με την μητρική μετά δεν θα έχω άλλη θυρα jack για τα ηχεια οπότε θα χρειαστεί και jack splitter ;;; συγνώμη για τις πολλες ερωτήσεις αλλά σας παρακαλω απαντήστε μο

Δημοσ.

το hdmi κουβαλάει τον ηχο με τον vga adapter θα εχεις μονο εικόνα  

στα settings playback device πανελ των ήχων ορίζεις αν θες να βγαίνει απο το jack της κάρτας ηχου και οχι από το hdmi οπότε επιλέγεις αυτό και τελείωσες 

τι καρτα gpu ειναι ?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Θοδωρής005 είπε

Έβαλα μια κάρτα γραφικών και θέλω να την συνδέσω με την οθόνη μου όμως η οθόνη μου έχει μόνο  vga και η κάρτα έχει hdmi και DViD και σκέφτηκα να πάρω conventor  hdmi to vga το θέμα είναι έχει ήχο και εικόνα η θα χρειαστεί και jack για ήχο ;;; σε περιπτωση που χρειαστεί θα συνδέσω το jack με την μητρική ; και αν συνδέσω το jack με την μητρική μετά δεν θα έχω άλλη θυρα jack για τα ηχεια οπότε θα χρειαστεί και jack splitter ;;; συγνώμη για τις πολλες ερωτήσεις αλλά σας παρακαλω απαντήστε μο

Ρε παιδια... κανετε ενα θεμα, ζητατε λυσεις, χωρις να δινετε ΙΝΦΟ. 

ΒΑΣΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ>.....ποια οθονη εχεις, και ποια καρτα, ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οτι τα αναφερεις απο το πρωτο ποστ, και χωρις να αρχισουμε να ρωταμε και να χανουμε χρονο...!!!!!!!  

επειτα.. δεν καταλαβα τι θες να κανεις με τον ηχο....!!!   

ΟΚ.. την οθονη την συνδεεις απλα με ενα DVI to VGA adapter.   αλλα δεν διευκρινιζεις, αν θες ηχο στην οθονη (ΕΑΝ δεχεται, που αυτο θα το βλεπαμε, ΕΑΝ ειχες γραψει ποιο μοντελο οθονης εχεις. .......!!!) ή τον ηχο θα τον εχεις σε ξεχωριστα ηχεια, οπως συνηθως γινεται στα πισι...!!!!!! 

Δημοσ.

Απλώς είναι μια lg την  έχω 5 χρόνια δεν ξέρω καν τι μοντέλο είναι τα ηχεία δεν έχει και το μόνο που έχει ειναι θυρα vga και θα αγοράσω έναν αντοπταρα για να συνδέσω την  gt 1030 με τον υπολογιστή μέσω του αντοπτορα hdmi to vga το θέμα είναι χρειάζεται καλώδιο  jack  για να έχω ήχο η κανονικά από τα ηχεία;;;

Δημοσ.

Untitled.jpg.41d70f7c711273864ba977ac91f2e932.jpg

main-qimg-0bad7fd27d886169d791b586e0a46aa9.jpg.fb7d0ae3000a77859bcb1044ac8058f5.jpg

αν εχεις κατι τετοιο οι ρυθμίσεις το βγαζουν off τον ηχο δεν βαζεις τίποτα στο jack αν δεν είχες καρτα ηχου τοτε ειναι άλλη υπόθεση 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...