Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους, ένας φίλος μου έχει το εξής σύστημα: motherboard: msi a320m-a pro max, cpu: ryzen 3200g, ram: gskill 2x8gb 3200mhz, ssd: 120gb, hdd: 1tb, psu corsair vs550, gpu: rx 580 

και θέλει να βάλει τον 2700x (υπάρχει καλύτερη επιλογή στα λεφτά αυτά;), η μητρική θα τον σηκώνει τον cpu αυτόν; overclock δεν θα παίξει διοτί η μητρική δεν το υποστηρίζει ούτως ή άλλως

παίζει multiplayer παιχνίδια gta, warzone κτλ 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, DocDenver είπε

Καλημέρα σε όλους, ένας φίλος μου έχει το εξής σύστημα: motherboard: msi a320m-a pro max, cpu: ryzen 3200g, ram: gskill 2x8gb 3200mhz, ssd: 120gb, hdd: 1tb, psu corsair vs550, gpu: rx 580 

και θέλει να βάλει τον 2700x (υπάρχει καλύτερη επιλογή στα λεφτά αυτά;), η μητρική θα τον σηκώνει τον cpu αυτόν; overclock δεν θα παίξει διοτί η μητρική δεν το υποστηρίζει ούτως ή άλλως

Καλύτερα τον 2700 που είναι 65w για παν ενδεχόμενο

Δημοσ.
2 ώρες πριν, DocDenver είπε

Να βάλει τον 3500x αν θέλει cpu κάτω των 200ιων.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, radiohead είπε

Να βάλει τον 3500x αν θέλει cpu κάτω των 200ιων.

Συμφέρει η αλλαγή από 3200g σε 3500x δηλαδή; Δίνει έως 250, εγώ έλεγα να του προτείνω τον 3600ΧΤ αλλά είναι 95w και δεν ξέρω άμα τον σηκώνει η μητρική.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, DocDenver είπε

Συμφέρει η αλλαγή από 3200g σε 3500x δηλαδή; Δίνει έως 250, εγώ έλεγα να του προτείνω τον 3600ΧΤ αλλά είναι 95w και δεν ξέρω άμα τον σηκώνει η μητρική.

Ο,τι θέλει βάζει το θέμα είναι ότι θα κόβει πολύ αυτή η μητρική. Καλύτερα κοίτα κάποιον με 65w tdp όπως ο 3500x αν θέλει να μείνει στα ίδια χρήματα. Το καλύτερο σενάριο αν το θέλει για gaming  είναι να πουλήσει ως έχει τo σετάκι mobo cpu τώρα που έχουν ανέβει οι τιμές και να πάρει έναν ιντελ 10400f με μια b460m. Τζάμπα θα του βγει.

• Like 4
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, radiohead είπε

Ο,τι θέλει βάζει το θέμα είναι ότι θα κόβει πολύ αυτή η μητρική. Καλύτερα κοίτα κάποιον με 65w tdp όπως ο 3500x αν θέλει να μείνει στα ίδια χρήματα. Το καλύτερο σενάριο αν το θέλει για gaming  είναι να πουλήσει ως έχει τo σετάκι mobo cpu τώρα που έχουν ανέβει οι τιμές και να πάρει έναν ιντελ 10400f με μια b460m. Τζάμπα θα του βγει.

Οκ οπότε του προτείνω τον 3500x αλλιώς άμα θέλει κάτι καλύτερο ας πάει σε new mobo + i5, έχεις να προτείνεις καμιά συγκεκριμένη b460m; Θα πάω να ρωτήσω και στην άλλη ενότητα για το πόσα μπορεί να ζητήσει για τον 3200g και την motherboard.

• Like 1
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, DocDenver είπε

Οκ οπότε του προτείνω τον 3500x αλλιώς άμα θέλει κάτι καλύτερο ας πάει σε new mobo + i5, έχεις να προτείνεις καμιά συγκεκριμένη b460m; Θα πάω να ρωτήσω και στην άλλη ενότητα για το πόσα μπορεί να ζητήσει για τον 3200g και την motherboard.

Ξεκινα με 140 και πέσε αν δεις ότι δε φευγει. Οποια βρεις φτηνή στο κατάστημα αγοράς γύρω στα 70-80 με υποτυπώδη heatsinks στα vrm. Κοίτα και για μεταχειρισμένη κι εκεί γιατί έχουν πάρει πάνω όλα λόγω διαθεσιμότητας.

Ο επεξεργαστής θα φύγει νεράκι. Η μητρική θα σε δυσκολέψει γι'αυτό πουλα μόνο σαν σετ. Έτσι νομίζω δλδ ρωτά κι εκεί να δεις τι θα σου πουν 

• Like 1
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, DocDenver είπε

Αυτή είναι αξιοπρεπή στα χρήματά της: https://www.skroutz.gr/s/26230760/MSI-B460M-Pro-VDH.html 83€

Που φτάσαμε, ακόμα και οι φθηνότερες Β460 βλέπω ξεκινάνε από 79€..

• Like 2
Δημοσ.

Και με τον 3500x βέβαια μια χαρά θα είναι την 580 έχει όχι κανένα δυναμίτη, απλά είναι φτηνός ο i5 και θα πάρει και άλλη μια γενιά οπότε why not;

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...