alan2 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλημέρα και καλή χρονιά. Θελω να κάνω αίτηση για επίδομα ανεργίας αλλα δεν έχω ακόμα τη βεβαίωση εργοδότη για τα ένσημα του Δεκεμβρίου θα λάβουμε τη βεβαίωση σε λίγες μέρες. .Πώς θα τη στείλουμε στον ΟΑΕΔ στη περίπτωση που έχουμε ήδη κάνει την αίτηση? Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου 2021 από alan2
Vasileios-gr Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 Τα ένσημα των 2 τελευταίων μηνών δεν μετράνε. Θα κάνεις την αίτηση με τα ένσημα των τελευταίων 14 μηνών (εξαιρούνται οι τελευταίοι δύο )
Natha Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 Εγώ έχω καταθέσει ΑΠΔ των δύο τελευταίων μηνών και μου τις έχουν δεχτεί στον ΟΑΕΔ. Ήταν όμως από εποχική απασχόληση αν έχει σχέση αυτό.
Vasileios-gr Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 Το ότι τις εχουν δεχτεί δεν σημαίνει ότι υπολογίζονται στα μεροκάματα που εχεις κάνει.
Natha Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Vasileios-gr είπε Το ότι τις εχουν δεχτεί δεν σημαίνει ότι υπολογίζονται στα μεροκάματα που εχεις κάνει. τι άλλο μπορεί να σημαίνει; Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου 2021 από Natha
Vasileios-gr Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 Σας βγαλαν απόφαση? Όταν σας βγάλουν θα καταλάβετε.
Natha Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 18 λεπτά πριν, Vasileios-gr είπε Σας βγαλαν απόφαση? Όταν σας βγάλουν θα καταλάβετε. Δεν είναι τωρινή η εμπειρία μου. Έχει γίνει δυο φορές μετά από εποχική καλοκαιρινή απασχόληση. Έδωσα στον ΟΑΕΔ τις ΑΠΔ των δύο τελευταίων μηνών και μέτρησαν κανονικά. Μπορεί να αποτελεί εξαίρεση η συγκεκριμένη εργασία.
korakios Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 Οι 2 τελευταίοι μήνες δε μετράνε για τη διάρκεια του επιδόματος. Αν τους μετρήσανε προηγούμενη φορά είστε τυχερός ,απλά κάνανε λάθος. Τα ένσημα Δεκεμβρίου μπορείτε να τα στείλετε αργότερα ,θα είναι σαν παρατήρηση στην απόφαση που θα πάρετε . Καλό είναι να επικοινωνήσετε πρώτα μιας και δε γνωρίζω αν γίνεται απο το σύστημα ή το κάνει ο ίδιος ο υπάλληλος σαν σημείωση
Natha Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 Οκ πάω πάσο. Για να το λέτε, μπορεί να τα μπέρδεψα.
korakios Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, Natha είπε Οκ πάω πάσο. Για να το λέτε, μπορεί να τα μπέρδεψα. Άλλο το οτι τα χρειάζονται στον ΟΑΕΔ και άλλο οτι δεν μετράνε για τη διάρκεια της επιδότησης Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου 2021 από korakios 1
agrio.imeros Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 13 ώρες πριν, alan2 είπε Καλημέρα και καλή χρονιά. Θελω να κάνω αίτηση για επίδομα ανεργίας αλλα δεν έχω ακόμα τη βεβαίωση εργοδότη για τα ένσημα του Δεκεμβρίου θα λάβουμε τη βεβαίωση σε λίγες μέρες. .Πώς θα τη στείλουμε στον ΟΑΕΔ στη περίπτωση που έχουμε ήδη κάνει την αίτηση? Καλή Χρονιά. Συμπλήρωσα και εγώ την αίτηση πριν κάνα μήνα αλλά δεν υπήρχε στην ηλεκτρονική αίτηση κάτι που να αφορούσε για τη Βεβαίωση Εργοδότη. Στο site του ΟΑΕΔ στις οδηγίες, γράφει ότι η Βεβαίωση και το Έντυπο Καταγγελίας Σύμβασης Εργασίας (Ε6) ή Βεβαίωση Λήξης Σύμβασης Ορισμένου Χρόνου (Ε7) αναζητούνται αυτεπάγγελτα από τις Υπηρεσίες, εκτός από κάποιες περιπτώσεις. Για καλό και για κακό ενημέρωσα την υπηρεσία που εργαζόμουν να μου στείλει τη Βεβαίωση με ΕΛΤΑ αλλά και με email. Για να υπάρχει στο αρχείο μου με ψηφιακή μορφή και με ημερομηνία. Από κει και πέρα περιμένω την απάντηση-έγκριση του ΟΑΕΔ και θα πράξω ανάλογα. Μπες και συμπλήρωσε την αίτηση, δηλαδή ακολούθησε τα βήματα που σε ζητάει και μην κάνεις αποστολή αν βρίσκεις κάτι που σε προβληματίζει. Όχι τίποτα άλλο, για να δεις-αν και δε νομίζω να έχεις πρόβλημα- τι χρειάζεται. Μπορεί να άλλαξε και κάτι μετά από ένα μήνα που έκανα εγώ την αίτηση... Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου 2021 από agrio.imeros
alan2 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2021 την εχω ήδη υποβάλει την αίτηση. Θα στείλω με email με συνημμένη τη βεβαίωση εργοδότη όταν την έχω στο ΚΠΑ2 του ΟΑΕΔ..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα