Προς το περιεχόμενο

Βίδα Λαπτοπ δεν ξεβιδώνει

Onoufris

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλή χρονιά σε όλους με υγεία!

Πρόσφατα πήρα έναν ssd γιατί ένας μηχανικός σκληρός τελείωσε, και μαζί πήρα και έναν ssd ακόμη να αναβαθμίσω το laptop μου. Dell Dell Inspiron 3593. Όλες οι βίδες ξεβιδώνουν εκτός απο μία στο ένα μεντεσέ . λογικά σφίγγει το καπάκι με τον μεντεσέ. Η βίδα απλά γυρίζει και μένει στο ίδιο σημείο. Το γύρισα ανάποδα μήπως πέσει, μέχρι και μαγνήτη δοκίμασα μήπως το τραβήξει, προσπάθησα με κάποιο τσιμπιδάκι να το πιάσω και να το τραβήξω , τίποτα.

Καμιά ιδέα πως να τη βγάλω; Έχει βρεθεί κάποιος σε παρόμοιο πρόβλημα; Δεν έχει φαγωθεί η βίδα, το κατσαβίδι την πιάνει πολύ καλά.

Ευχαριστώ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εχει χαλάσει το παξιμάδι και γυρνάει στην φωλιά του.

Δοκίμασε να βάλεις κάτι αναμεσα στην βίδα και στο πλαστικό που θα την τραβάει προς τα πάνω,πχ ενα μαχαιράκι ,ή τράβα το απο κάτω κομμάτι του λάπτοπ να ζορίζει την βίδα και ξεβίδωνε ταυτόχρονα.

• Thanks 1

Στην ουσια μαγκωσε κατι στο πλαι της βιδας οτιδηποτε οσο ειναι δυνατον..ωστε να ειναι σε "στραβη" θεση και ξεβιδωσε.. αλλιως δυσκολα τα πραγματα.

3 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε

Εχει χαλάσει το παξιμάδι και γυρνάει στην φωλιά του.

Δοκίμασε να βάλεις κάτι αναμεσα στην βίδα και στο πλαστικό που θα την τραβάει προς τα πάνω,πχ ενα μαχαιράκι ,ή τράβα το απο κάτω κομμάτι του λάπτοπ να ζορίζει την βίδα και ξεβίδωνε ταυτόχρονα.

Είναι πολύ στενά τα περιθώρια για να βάλω κάτι , φοβάμαι μη σπασω τα πλαστικά αν το τραβήξω... φαίνεται ότι είναι πολύ καλά μαγκωμένο

1 ώρα πριν, Onoufris είπε

Την εβγαλα εσπασε το πλαστικο που φωλιαζε το χρυσο παξιμαδι, δυστυχως...

Αυτό ήταν σπασμένο όπως σου είπα ,για αυτό γυρναγε η βίδα.Μπορείς να το κολλήσεις.

1 λεπτό πριν, Onoufris είπε

Πως θα το κολλήσω;

Κολλάς μονο το παξιμάδι στην θέση του.Αλλά και να μην έχει μια βίδα δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα.

Μόλις τώρα, Ukforthemoment είπε

Κολλάς μονο το παξιμάδι στην θέση του.Αλλά και να μην έχει μια βίδα δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα.

Ειναι σε πολυ δυσκολο σημείο, εχω εμποδιο τον μεντεσε ο οποιος εχει τρυπα για να μπει η βιδα. Θα προσπαθησω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...