dardiotis Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 καλημέρα σε όλους και χρόνια πολλά! μήπως κάποιος ξέρει, έχει καταφέρει, γνωρίζει αν γίνεται συλλαβισμός στο word Mac office 2019? ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ mac office 2011 υπήρχαν κάποια τρικ για να γίνει εδώ έχει γίνει τίποτα, υπάρχει αυτή η δυνατότητα? ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GangMW Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 Ξεθάβω το θέμα μήπως κάποιος έχει βρει τρόπο να λύσει το πρόβλημα ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2021 Super Moderators Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2021 On 02/01/2021 at 09:45, dardiotis said: καλημέρα σε όλους και χρόνια πολλά! μήπως κάποιος ξέρει, έχει καταφέρει, γνωρίζει αν γίνεται συλλαβισμός στο word Mac office 2019? ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ mac office 2011 υπήρχαν κάποια τρικ για να γίνει εδώ έχει γίνει τίποτα, υπάρχει αυτή η δυνατότητα? ευχαριστώ Στο office 365 που έχω συνδρομή και το χρησιμοποιώ στο big sur, έχω κανονικά ελληνική διόρθωση κλπ χωρίς να κατεβάσω κάτι εξτρά. Για πιο παλιές εκδόσεις υπάρχει ένα πακέτο από την iSquare: https://www.isquare.gr/downloads-faqs-manuals Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GangMW Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2021 3 ώρες πριν, billdanos είπε Στο office 365 που έχω συνδρομή και το χρησιμοποιώ στο big sur, έχω κανονικά ελληνική διόρθωση κλπ χωρίς να κατεβάσω κάτι εξτρά. Για πιο παλιές εκδόσεις υπάρχει ένα πακέτο από την iSquare: https://www.isquare.gr/downloads-faqs-manuals Για τον συλλαβισμό ρωτάμε και εγώ και το παιδί στο προηγούμενο μήνυμα (το πακέτο της isquare το 'χω και 'γω , αλλά δεν έχει σχέση με συλλαβισμό). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2021 Super Moderators Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2021 41 minutes ago, GangMW said: Για τον συλλαβισμό ρωτάμε και εγώ και το παιδί στο προηγούμενο μήνυμα (το πακέτο της isquare το 'χω και 'γω , αλλά δεν έχει σχέση με συλλαβισμό). Ooops συλλαβισμό διάβαζα, διόρθωση καταλάβαινε ο εγκέφαλος... 😛 Άρα φαντάζομαι πως θέλετε να χωρίζονται και σωστά οι λέξεις σε περιπτώσεις που κάνετε πλήρη στοίχιση κλπ? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GangMW Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2021 43 λεπτά πριν, billdanos είπε Ooops συλλαβισμό διάβαζα, διόρθωση καταλάβαινε ο εγκέφαλος... 😛 Άρα φαντάζομαι πως θέλετε να χωρίζονται και σωστά οι λέξεις σε περιπτώσεις που κάνετε πλήρη στοίχιση κλπ? Ναι αυτό ακριβώς ψάχνουμε, μέχρι το 2011 λειτουργούσε και αργότερα μέχρι πριν κάνα χρόνο υπήρχε ένα τρικ (αλλάζοντας γλώσσες διόρθωσης) και έκανες με 'πλάγιο τρόπο' τη δουλειά σου , αλλά πλέον με την αναβάθμιση του word δεν πιάνει το κόλπο ! Αυτό ρωτάω μήπως κανένας έχει βρει τον τρόπο να λειτουργεί πάλι ο συλλαβισμός. Γιατί υπάρχουν τόσα αρχεία που βγαίνουν άχρηστα γιατί της "κάρφωσε" της microsoft μια ωραία πρωία να αφαιρέσει την λειτουργία αυτή !! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dardiotis Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2021 π 3 ώρες πριν, GangMW είπε Ναι αυτό ακριβώς ψάχνουμε, μέχρι το 2011 λειτουργούσε και αργότερα μέχρι πριν κάνα χρόνο υπήρχε ένα τρικ (αλλάζοντας γλώσσες διόρθωσης) και έκανες με 'πλάγιο τρόπο' τη δουλειά σου , αλλά πλέον με την αναβάθμιση του word δεν πιάνει το κόλπο ! Αυτό ρωτάω μήπως κανένας έχει βρει τον τρόπο να λειτουργεί πάλι ο συλλαβισμός. Γιατί υπάρχουν τόσα αρχεία που βγαίνουν άχρηστα γιατί της "κάρφωσε" της microsoft μια ωραία πρωία να αφαιρέσει την λειτουργία αυτή !! παιδιά σε ποια έκδοση του 2019 "λειτουργούσε" ο συλλαβισμός έστω και με "τρικ"? μπορείτε να μου πείτε ν το ελεγξω βάζοντας την έκδοση καθώς και το "τρικ" που χρησιμοποιούσατε ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GangMW Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2021 2 ώρες πριν, dardiotis είπε π παιδιά σε ποια έκδοση του 2019 "λειτουργούσε" ο συλλαβισμός έστω και με "τρικ"? μπορείτε να μου πείτε ν το ελεγξω βάζοντας την έκδοση καθώς και το "τρικ" που χρησιμοποιούσατε ? ούτε και το 2019 λειτουργούσε ο συλλαβισμός, σίγουρα μέχρι το 2016 υπήρχε τρόπος (αλλάζοντας γλώσσα και απενεργοποιώντας -αν θυμάμαι καλά- την αυτόματη διόρθωση), ωστόσο μετά το 2016 δεν θυμάμαι πότε ακριβώς σταμάτησε να λειτουργεί και αυτό το "κολπάκι". Αν κάποιος γνωρίζει περισσότερα να μας διαφωτίσει ... ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα