jimaws Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 Καλημέρα και χρόνια πολλά. Έχει κάνα μήνα περίπου το ps3 χρειάζεται αναβάθμιση του τύπου System Software Update 4.87. . Προσπάθησα να το κατεβάσω μέσω psn αλλα δε το κατεβάζει και δε ξέρω για πιο λόγο. Μπορεί να βοηθήσει κανείς ή το πετάω?
THE GG GAMER Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 Καλημέρα και καλή χρονιά,συγκεκριμένα σου βγάζει κάποιο error ?Δεν λειτουργεί το WiFi?
Mazinga Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, jimaws είπε Καλημέρα και χρόνια πολλά. Έχει κάνα μήνα περίπου το ps3 χρειάζεται αναβάθμιση του τύπου System Software Update 4.87. . Προσπάθησα να το κατεβάσω μέσω psn αλλα δε το κατεβάζει και δε ξέρω για πιο λόγο. Μπορεί να βοηθήσει κανείς ή το πετάω? Δεν πετας τετοιο μηχανημα, φτιαχνεται με μερακι εαν χρειαστει, εστω δωσε το σε καποιον για ανταλλακτικα. Τι θεμα εχεις; DVD Blue ray? RPCS3 on Twitter: "PS3 System Update 4.87 has just been released (3rd December 2020) Changelog: - Updated blu-ray keys for new movie releases - Minor security fix You do not need to reinstall firmware on the emulator to keep using RPCS3 if you already use 4.86" / Twitter 4 λεπτά πριν, Mazinga είπε Δεν πετας τετοιο μηχανημα, φτιαχνεται με μερακι εαν χρειαστει, εστω δωσε το σε καποιον για ανταλλακτικα. 36 λεπτά πριν, THE GG GAMER είπε Καλημέρα και καλή χρονιά,συγκεκριμένα σου βγάζει κάποιο error ?Δεν λειτουργεί το WiFi? Παντως εαν δεν εχει θεμα με ταινιες δεν αξιζει Και χρονια πολλα! Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου 2021 από Mazinga
jimaws Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2021 Στις 2/1/2021 στις 11:34 ΠΜ, THE GG GAMER είπε Καλημέρα και καλή χρονιά,συγκεκριμένα σου βγάζει κάποιο error ?Δεν λειτουργεί το WiFi Δεν μπορώ να πω αν λειτουργεί το WiFi. Παρόλα αυτά το συνδεσα και μέσω ethernet αλλά πάλι τίποτα. Συνεχίζει να ζητά την συγκεκριμένη αναβάθμιση.... Επισεις δεν ανοίγει το μενού καθόλου. Με το που το ανοίγω μετα από λίγο ζητά την αναβάθμιση....
THE GG GAMER Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2021 1 λεπτό πριν, jimaws είπε Δεν μπορώ να πω αν λειτουργεί το WiFi. Παρόλα αυτά το συνδεσα και μέσω ethernet αλλά πάλι τίποτα. Συνεχίζει να ζητά την συγκεκριμένη αναβάθμιση.... Επισεις δεν ανοίγει το μενού καθόλου. Με το που το ανοίγω μετα από λίγο ζητά την αναβάθμιση.... Με λίγα λόγια όταν ανοίγει κάνει την αναβάθμιση και κολλάει βγάζει κάποιο error ?
StamTheMan Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 Στις 2/1/2021 στις 9:29 ΠΜ, jimaws είπε Καλημέρα και χρόνια πολλά. Έχει κάνα μήνα περίπου το ps3 χρειάζεται αναβάθμιση του τύπου System Software Update 4.87. . Προσπάθησα να το κατεβάσω μέσω psn αλλα δε το κατεβάζει και δε ξέρω για πιο λόγο. Μπορεί να βοηθήσει κανείς ή το πετάω? Αρχικα δεν ειναι απαραιτητο να κανεις το update. ΤΟ Bluray σου δουλευει; Εχεις κανει setup το δικτυο; Υποθετω οτι για να σου δειχνει οτι εχει update ετοιμο,θα εχεις σεταρει να εχει ιντερνετ,απο την αλλη μπορει να εχει μεινει απο παλια,και τωρα να θελει παλι setup το δικτυο.
jimaws Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 21 ώρες πριν, THE GG GAMER είπε Με λίγα λόγια όταν ανοίγει κάνει την αναβάθμιση και κολλάει βγάζει κάποιο error ? Όχι. Ούτε error βγάζει ούτε κολλάει. Με προτρέπει να κάνω αναβάθμιση. Θα βγάλω μια φωτογραφία την εικόνα που μου δείχνει.... 20 λεπτά πριν, jimaws είπε Όχι. Ούτε error βγάζει ούτε κολλάει. Με προτρέπει να κάνω αναβάθμιση. Θα βγάλω μια φωτογραφία την εικόνα που μου δείχνει.... 15 ώρες πριν, StamTheMan είπε Αρχικα δεν ειναι απαραιτητο να κανεις το update. ΤΟ Bluray σου δουλευει; Εχεις κανει setup το δικτυο; Υποθετω οτι για να σου δειχνει οτι εχει update ετοιμο,θα εχεις σεταρει να εχει ιντερνετ,απο την αλλη μπορει να εχει μεινει απο παλια,και τωρα να θελει παλι setup το δικτυο. Κάνω επανεκκίνηση όπως λέει αλλά τίποτα. Υπόψιν έχω το εχω συνδεμένο με ethernet. Μετά πατάω press kai Start και πάλι τίποτα. Και μετά βγάζει αυτό. Sorry αν σας κούρασα αλλά μου φαίνεται παράξενο.... 1
THE GG GAMER Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 52 λεπτά πριν, jimaws είπε Όχι. Ούτε error βγάζει ούτε κολλάει. Με προτρέπει να κάνω αναβάθμιση. Θα βγάλω μια φωτογραφία την εικόνα που μου δείχνει.... Κάνω επανεκκίνηση όπως λέει αλλά τίποτα. Υπόψιν έχω το εχω συνδεμένο με ethernet. Μετά πατάω press kai Start και πάλι τίποτα. Και μετά βγάζει αυτό. Sorry αν σας κούρασα αλλά μου φαίνεται παράξενο.... Χμμμ το ίδιο θέμα έχει ένας φίλος σε ένα άλλο threat 😂.Λοιπον θα κατεβάσεις την 4.87 από εδώ https://www.playstation.com/el-gr/support/hardware/ps3/system-software/ Μετά θα πάρεις ένα στικάκι θα το κάνεις format σε fat32 και θα δημιουργήσεις 2 φακέλους μέσα στο στικάκι,πρώτα PS3 μετά μέσα σε αυτό τον φάκελο UPDATE και εκεί θα περαστεί μέσα ή firmware με το όνομα PS3UPDAT.PUP PS3<UPDATE<PS3UPDAT.PUP(Το αρχείο της firmware) Επεξ/σία 4 Ιανουαρίου 2021 από THE GG GAMER
StamTheMan Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 1 ώρα πριν, jimaws είπε Και μετά βγάζει αυτό. Sorry αν σας κούρασα αλλά μου φαίνεται παράξενο.... Καντο χειροκινητα,απο το site της sony,οπως ειπε και ο φιλος,και πες μας αν βγαλει error. Τo bluray σου δουλευει κανονικα;
jimaws Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2021 Το πήγα εντελη σε ένα κατάστημα που ασχολείται με τέτοιου είδους πράματα και μου είπαν ότι φταίει ο σκληρός δίσκος. Ένα 70€ και είναι έτοιμο... Μάλλον δεν θα το φτιάξω
Mr_Terror Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2021 Αν ειναι σιγουρο οτι θελει αλλαγη ο σκληρος δισκος μπορεις να το κανεις μονος σου πανευκολα.Ειτε αγοραζεις καινουργιο η βρισκεις με κανα δεκαρι ευρω μτχ απο τις αγγελιες εδω μεσα και τον αλλαζεις μονος σου.Ο δισκος αφαιρειτε πολυ ευκολα απο την κονσολα.
Mr_Terror Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 https://www.e-shop.gr/hdd-western-digital-wd5000lpcx-blue-500gb-25-sata3-p-PER.303180
vamvakoulas Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2021 Φιλε μου, δοκιμασες οπως σου ειπαν παραπανω τα παιδια να κανεις χειροκινητα το update με flashακι? Γιατι κατα 99% αυτο ειναι και το προβλημα σου, θελει το reinstall το firmware απο την αρχη με initialize, θα χρειαστει να μπεις σε safe mode, δες στο youtube. Αν εχει προβλημα ο σκληρος, ειναι επισης πολυ απλο, και μαλιστα μπορεις να κανεις μια δοκιμη με εναν μικρο πχ 60αρι 80ρι ολο και καπου θα βρεις εναν τετοιο για να αποκλεισεις το ενδεχομενο του σκληρου (μπορεις να περασεις και sentinel τον υπαρχων βεβαια να παρεις μια ιδεα). Αλλα ξεκινα με το update γιατι μαλλον αυτο ειναι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα