Vasilica89 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 Καλημέρα και χρόνια πολλά,μια ερώτηση σε όποιον γνωρίζει, Έχουμε αφήσει να λήξει το προηγούμενο δελτίο ανεργίας της συζύγου μιας και δεν είχαμε δυνατότητα ηλεκτρονικά να αλλάξουμε τα στοιχεία διεύθυνσης,έληξε όλα ωραία και καλά,σήμερα προχώρησα κανονικά με εγγραφή και έκδοση νέου δελτίου ανεργίας, καταχωρήθηκε κανονικά στο πεδίο διεύθυνσης κατοικίας καινούργια που εμφανίζεται και στο taxis, ολοκληρώθηκε,το θέμα είναι ότι η παλιά διεύθυνσή παραμένει στη διεύθυνση συμβαλλόμενου,πως γίνεται αυτό; Στο πεδίο μεταβολής στοιχείων μπορείς μόνο να διορθώσεις email και τίποτα άλλο. Παρακαλώ πολύ να με βοηθήσει κάποιος αν ξέρει κάτι παραπάνω, ευχαριστώ
Vasilica89 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 28 λεπτά πριν, Ghost_Rider είπε Καλεσε τους. ΧΑ,ΧΑ,ΧΑ, τι είπατε τώρα; Αφού ούτε στα μαιλ δεν απαντάνε, τηλέφωνα θα σηκώσουν;
Ghost_Rider Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 1 ώρα πριν, Vasilica89 είπε ΧΑ,ΧΑ,ΧΑ, τι είπατε τώρα; Αφού ούτε στα μαιλ δεν απαντάνε, τηλέφωνα θα σηκώσουν; Οι εξειδικευμενες ερωτήσεις χρηζουν αναλογων απαντήσεων.
agrio.imeros Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 13 ώρες πριν, Vasilica89 είπε Καλημέρα και χρόνια πολλά,μια ερώτηση σε όποιον γνωρίζει, Έχουμε αφήσει να λήξει το προηγούμενο δελτίο ανεργίας της συζύγου μιας και δεν είχαμε δυνατότητα ηλεκτρονικά να αλλάξουμε τα στοιχεία διεύθυνσης,έληξε όλα ωραία και καλά,σήμερα προχώρησα κανονικά με εγγραφή και έκδοση νέου δελτίου ανεργίας, καταχωρήθηκε κανονικά στο πεδίο διεύθυνσης κατοικίας καινούργια που εμφανίζεται και στο taxis, ολοκληρώθηκε,το θέμα είναι ότι η παλιά διεύθυνσή παραμένει στη διεύθυνση συμβαλλόμενου,πως γίνεται αυτό; Στο πεδίο μεταβολής στοιχείων μπορείς μόνο να διορθώσεις email και τίποτα άλλο. Παρακαλώ πολύ να με βοηθήσει κάποιος αν ξέρει κάτι παραπάνω, ευχαριστώ Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά. Εκτύπωσες την Αίτηση και το Αποδεικτικό Ηλεκτρονικής Έκδοσης Δελτίου Ανεργίας; Γράφουν τις σωστές διευθύνσεις που διόρθωσες; Αν ναι, δε νομίζω να έχεις κάποιο πρόβλημα. Παλιότερα που ήθελα να αλλάξω και εγώ τη διεύθυνση πέρασα από υποκατάστημα για να γίνει η δουλειά. Δε μπορείς να την αλλάξεις μόνος σου. Καλά θα είναι να στείλεις ένα μήνυμα που να τους ενημερώσεις για την αλλαγή και αυτοί πιστεύω θα το διορθώσουν ή θα σου κανονίσουν ραντεβού.
Vasilica89 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 1 ώρα πριν, agrio.imeros είπε Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά. Εκτύπωσες την Αίτηση και το Αποδεικτικό Ηλεκτρονικής Έκδοσης Δελτίου Ανεργίας; Γράφουν τις σωστές διευθύνσεις που διόρθωσες; Αν ναι, δε νομίζω να έχεις κάποιο πρόβλημα. Παλιότερα που ήθελα να αλλάξω και εγώ τη διεύθυνση πέρασα από υποκατάστημα για να γίνει η δουλειά. Δε μπορείς να την αλλάξεις μόνος σου. Καλά θα είναι να στείλεις ένα μήνυμα που να τους ενημερώσεις για την αλλαγή και αυτοί πιστεύω θα το διορθώσουν ή θα σου κανονίσουν ραντεβού. Καλησπέρα, επίσης,έχω στείλει το μεσημέρι μύνημα να δούμε τι θα μου απαντήσουν,είναι σωστές σε αυτά που έχω βγάλει αλλά καλύτερα να είναι σωστά παντού, ευχαριστώ για το χρόνο σας 1
chsam Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2021 Στις 2/1/2021 στις 7:39 ΠΜ, Vasilica89 είπε Καλημέρα και χρόνια πολλά,μια ερώτηση σε όποιον γνωρίζει, Έχουμε αφήσει να λήξει το προηγούμενο δελτίο ανεργίας της συζύγου μιας και δεν είχαμε δυνατότητα ηλεκτρονικά να αλλάξουμε τα στοιχεία διεύθυνσης,έληξε όλα ωραία και καλά,σήμερα προχώρησα κανονικά με εγγραφή και έκδοση νέου δελτίου ανεργίας, καταχωρήθηκε κανονικά στο πεδίο διεύθυνσης κατοικίας καινούργια που εμφανίζεται και στο taxis, ολοκληρώθηκε,το θέμα είναι ότι η παλιά διεύθυνσή παραμένει στη διεύθυνση συμβαλλόμενου,πως γίνεται αυτό; Στο πεδίο μεταβολής στοιχείων μπορείς μόνο να διορθώσεις email και τίποτα άλλο. Παρακαλώ πολύ να με βοηθήσει κάποιος αν ξέρει κάτι παραπάνω, ευχαριστώ Δεν γινεται η αλλαγη απο σενα, μονο μεσω ΚΠΑ.Αρχες πρωτης καραντινας πηγα με λογαριασμο ΔΕΗ απο εξω απο το καταστημα και εγινε μεσω βιτρινας η δουλεια.Πριν λιγους μηνες αλλαξα για την συζυγο μεσω mail(εστειλα ηλεκτρονικο λογαριασμο ΔΕΗ) στο αρμοδιο ΚΠΑ. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα