CaptainHog Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 Καλη χρονια σε ολους. μου ηρθε ενας υπολογιστης με τα εξης χαρακτηριστικά : motherboard : asus striker 2 extreme CPU intel c2q q9300 RAM 2x4gb xms3 corsair. τα υπολοιπα ειναι ενας σκληρος 500αρης, 2 dvd drive , ενα τροφοδοτικο που ακομα δεν το εχω βγαλει εξω για να δω τι ειναι, μια καρτα γραφικων αγνωστων στοιχειων και ενα παλιο αλλα σχετικα καλο φουλ ταουερ κουτι. Εχω ενα θέμα γιατι δεν βγαζει εικονα αν και αναβει κανονικα το πισι (δοκιμασα και με αλλη καρτα γραφικων αλλα τζιφος) και σκεφτομαι αν αξιζει να ασχοληθω παραπάνω με το συγκεκριμενο. δεν εχω δωσει χρηματα και δεν προκειται αφου ειναι δωρο. η χρηση του αν δουλεωει κανονικα θα ειναι για ταινιες και σερφαρισμα στην τηλεοραση του σαλονιου.
greekfragma Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 το LCD poster το έχει; σου δίνει κάποιο σφάλμα;
greekfragma Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 1 λεπτό πριν, CaptainHog είπε δυστυχως οχι δεν το εχει. speaker-άκι να ακούσεις τα beep codes?
CaptainHog Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 εχει αλλα δεν κανει κανενα beep code για να καταλαβω τι παιζει. αυριο θα τον λυσω ολο για να καθαριστει και να μπουν καινουριες παστες και θα αρχισω να τον δενω ξανα.
nickol-us Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Αξίζει; Αν το πήρες τσάμπα γιατί όχι; Δεν έχεις και πολλά να χάσεις εκτός αν για να λύσεις το πρόβλημα σου αρχίζεις και αγοράζεις τα ανταλλακτικά ένα-ένα(πετάς λεφτά στην τύχη). Ξεκίνα αδειάζοντας όλες τις συνδέσεις (ram - καλώδια κτλ),, βγάλε μπαταρία και κάνε κανά reset, βάλε μια παλιά κάρτα που γνωρίζεις οτι δουλεύει 100% και άρχισε να προσθέτεις κομμάτια. Έχε πάντα στο νου σου οτι ακόμα κι αν το τροφοδοτικό δίνει ρεύμα στον υπολογιστή, δεν αποκλείεται να είναι χαλασμένο και να δυσλειτουργεί ο υπολογιστής λόγω αυτού... Edit: ένα τέτοιο pc μπορεί να ανταποκριθεί άνετα σε βασικές - καθημερινές δουλειές γραφείου, browsing, youtube, multimedia και κάποιο light gaming Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου 2021 από nickol-us 1
Aris_ Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 asus striker 2 extreme από τις καλύτερες mobo για c2q βάζεις μια 750τι η 1050 και ολες οι δουλείες γραφείου + yt + ταινίες άνετα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα