Makis4512 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 Καλησπέρα, Πρόσφατα πήρα καινούργιο λαπτοπ (lenovo ideapad 3 15ada05). Όποτε το συνδέω στο ρουτερ μου μετά από κάποια ώρα ολόκληρο το WiFi καταρρέει (ούτε οι άλλες συσκευές μπορούν να συνδεθούν). Ακόμα και αν επανεκκίνησω το ρουτερ το πρόβλημα λύνεται αλλά μόνο για να ξαναπέσει μετά από λίγο. Το ρουτερ στο οποίο αναφέρομαι (tl wa801nd) είναι ένα ρουτερ που το χρησιμοποιώ ως extender για να μεταφέρω το Internet από το τον κάτω όροφο του σπιτιού. Έχω ήδη να αναβαθμίσει τον wireless network adapter του λαπτοπ (qualcomm atheros qca61x4a wireless network adapter) αλλά δεν άλλαξε κάτι. Τι μπορώ να κάνω για να λύσω το πρόβλημα;
Finn Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 Είχα εμπειρία με τη συσκευή που αναφέρεις πριν πολλά χρόνια, ίσως και δέκα. Απ' τα πιο χάλια repeaters που έτυχε να έχω. Το πιο πιθανό είναι να γίνεται flooding απο πακέτα και να κρασαρει το δίκτυο. Δοκίμασε για αρχή να συνδέσεις το laptop στο ρούτερ της κοσμοτε ώστε να δεις αν δημιουργεί και εκεί το ίδιο πρόβλημα. Αν ναι τότε δε φταίει ο repeater αλλά το laptop σου.
xsterg Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 γιατι δεν δοκιμαζεις με ενα πραγματικο extender?
soteras Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 Δοκιμασε να αφησεςι στην γραμμη πανω μονο το κεντρικο ρουτερ και μπες σε αυτο και δες αντιδραση δυκτιου αμα ειναι σωστα εχει καποια κακορυθμιση το εχτεντερ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα