7nisiotis Δημοσ. 2 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2021 Δε ξέρω αν είναι απλά "λογικό" ή να μη δίνω σημασία πάντως παίζοντας warzone μου έβγαλε αυτά το latency mon Δεν είχα όμως "κοψίματα" ή frame drops Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 2 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2021 15 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε Δε ξέρω αν είναι απλά "λογικό" ή να μη δίνω σημασία πάντως παίζοντας warzone μου έβγαλε αυτά το latency mon Δεν είχα όμως "κοψίματα" ή frame drops Φανταζομαι οτι φταιει το οτι ο nvidia driver χρησιμοποειται εκεινη την ωρα για Gaming 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
boombastik Δημοσ. 8 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) @7nisiotis Το latency mon το τρέχεις σε idle και όχι σε ώρα gaming. Οι περισσότεροι χρήστες το χρησιμοποιούν λάθος. -Should I run my audio software while LatencyMon is testing my system ? In general, no. In particular, the interrupt to process latency that the software measures already simulates the workings of an entire audio process. You should run most tests without running any other software in the background. Running your audio software together with LatencyMon only makes sense if you wish to measure hard pagefaults of the audio process. -https://www.resplendence.com/latencymon_faq Επεξ/σία 8 Μαρτίου 2021 από boombastik Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα