Προς το περιεχόμενο

MacBook pro

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω και πρέπει να αγοράσω το Μ1 μου έχει κολλήσει άσχημα. Βασική ερώτηση. Έχω μια εφαρμογή για ηλεκτρονικά τιμολόγια ελληνική τρέχει μόνο σε windows. Υπάρχει δυνατότητα να την τρέξω σε Mac? Δεν υπάρχει δυνατότητα να τρέξω άλλη παραπλήσια εφαρμογή. Πρέπει να τρέξω την συγκεκριμένη αλλά είναι μόνο για windows. Είναι πολύ ελαφριά. Υπάρχει δυνατότητα ναι ή όχι?

Δημοσ.

Αρχικά ευχαριστώ.

Πως είναι από ταχύτητα ο Mac? Ενδιαφέρομαι ίσως να ανοίξω κάποια στιγμή και dicom αρχεία. Σε windows με επεξεργαστή u ανοίγουν σε 30 λεπτά ενώ σε λαπτοπ με επεξεργαστή HQ που είναι τετραπύρηνο ανοίγουν σε 2 λεπτά. Εδώ σε σχέση με έναν Hq πως τα πάει ο μακ;

• Super Moderators
Δημοσ.
2 hours ago, tilaverboy said:

Αρχικά ευχαριστώ.

Πως είναι από ταχύτητα ο Mac? Ενδιαφέρομαι ίσως να ανοίξω κάποια στιγμή και dicom αρχεία. Σε windows με επεξεργαστή u ανοίγουν σε 30 λεπτά ενώ σε λαπτοπ με επεξεργαστή HQ που είναι τετραπύρηνο ανοίγουν σε 2 λεπτά. Εδώ σε σχέση με έναν Hq πως τα πάει ο μακ;

Τι είναι αυτά τα αρχεία? Υπάρχει κάπου κάποιο sample να το δοκιμάσουμε για να σου πούμε πως το ανοίγει?

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, billdanos είπε

Τι είναι αυτά τα αρχεία? Υπάρχει κάπου κάποιο sample να το δοκιμάσουμε για να σου πούμε πως το ανοίγει?

Είναι για ακτινογραφίες cbct αξονικές κωνικής δέσμης. Νομίζω το Osirix τα ανοίγει αλλά είναι τομές σε πολλά επίπεδα.

Δημοσ.

Για πόσα αρχεία μιλάμε που κάνει 30 λεπτα να τα ανοίξει;

Σε iMac 5K του 2017 τόσο το osirix όσο και dicom άνοιγαν όπως ένα αρχείο psd του photoshop, σε δευτερόλεπτα.
Εαν τα διαβάζει απο cd/dvd τότε ίσως να οφείλεται σ' αυτό η καθυστέρηση.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, _filippos_ είπε

Για πόσα αρχεία μιλάμε που κάνει 30 λεπτα να τα ανοίξει;

Σε iMac 5K του 2017 τόσο το osirix όσο και dicom άνοιγαν όπως ένα αρχείο psd του photoshop, σε δευτερόλεπτα.
Εαν τα διαβάζει απο cd/dvd τότε ίσως να οφείλεται σ' αυτό η καθυστέρηση.

Σε dvd θα δοκιμάσω άλλη μια τώρα. Αν τα ανοίγει σε 2 3 λεπτά πολύ φοβάμαι ότι αύριο θα τον παραγγείλω. Σε ευχαριστώ πραγματικά πολύ!

Δημοσ.

Όταν το πρόγραμμα τα διαβάζει απο δίσκο τότε κάνει πολύ περισσότερο χρόνο απ' όταν τα διαβάζει απο σκληρό.
Το πρόγραμμα, εαν θυμάμαι καλά, έχει μια επιλογή που πρώτα αντιγράφει τα αρχεία του δίσκου στον σκληρό και μετά τα ανοίγει (απο τον σκληρό). Όταν ειναι ενεργοποιημένη αυτή η επιλογή κάνει πολύ ώρα, που είναι αναμενόμενο.
Το osirix υπάρχει σε windows αλλά και σε macos. Δεν χρειάζεται να εγκαταστήσεις τα windows.

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, _filippos_ είπε

Όταν το πρόγραμμα τα διαβάζει απο δίσκο τότε κάνει πολύ περισσότερο χρόνο απ' όταν τα διαβάζει απο σκληρό.
Το πρόγραμμα, εαν θυμάμαι καλά, έχει μια επιλογή που πρώτα αντιγράφει τα αρχεία του δίσκου στον σκληρό και μετά τα ανοίγει (απο τον σκληρό). Όταν ειναι ενεργοποιημένη αυτή η επιλογή κάνει πολύ ώρα, που είναι αναμενόμενο.
Το osirix υπάρχει σε windows αλλά και σε macos. Δεν χρειάζεται να εγκαταστήσεις τα windows.

Τα windows τα θέλω μόνο για τα αναθεματισμένα ηλεκτρονικά τιμολόγια 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...