Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, νοικιαζω ενα σπιτι με την μητερα μου εδω και μερικα χρονια στο ονομα μου και δινω 250Ε το μηνα, θελω να νοικιασω αλλο ενα να μεινω μονος μου με τοσα χρηματα περιπου παλι. Ξερετε τι παιζει με την εφορια? Γινεται να παρω και δευτερο σπιτι στο ονομα μου? Καθε χρονο ειχα φορολογικη γυρω στα 2000Ε μονο φετος εκανα 7000Ε.

Δημοσ.

Γιατί δεν βάζεις το ένα στο όνομα της μητέρας σου; Ώστε αν έχει τα εισοδηματικά κριτήρια να πάρετε και για τα δύο κοινωνικό τιμολόγιο, επίδομα ενοικίου, θέρμανσης και ό,τι άλλο έχει;

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Natha είπε

Γιατί δεν βάζεις το ένα στο όνομα της μητέρας σου; Ώστε αν έχει τα εισοδηματικά κριτήρια να πάρετε και για τα δύο κοινωνικό τιμολόγιο, επίδομα ενοικίου, θέρμανσης και ό,τι άλλο έχει;

Η μητέρα μου φαινεται οτι μενει στο χωριο και παιρνει ΚΕΑ. επισης εχει 0 φορολογικη. Τωρα εγω θα τα ρωτησω στο λογιστη αλλα θα παω την δευτερα.

Δημοσ.

Φυσικά μπορεις να έχεις 2 ή 22 διαμερίσματα που να πληρώνεις ενοίκιο,

Αλλά θα πρέπει να έχεις και το ανάλογο εισόδημα για να το κάνεις αυτό ή να κάνεις ανάλωση κεφαλαίου. 

Και εν πάσει περιπτώσει δεν μας ενδιαφέρει τι δήλωσες πέρισυ, αλλά τι θα δηλώσεις το 2022 για τα εισοδήματα του 2021 που καταναλώνεις από χτές.

Δημοσ.
16 ώρες πριν, tselehub είπε

Η μητέρα μου φαινεται οτι μενει στο χωριο και παιρνει ΚΕΑ. επισης εχει 0 φορολογικη. Τωρα εγω θα τα ρωτησω στο λογιστη αλλα θα παω την δευτερα.

Το ένα θέμα είναι ότι για τα 2 ενοίκια, στην πραγματικότητα δεν φθάνουν 7000€ και το 2' είναι ότι 2 σπίτια ανεβάζουν το ΤΕΚΜΑΡΤΟ εισοδήμα.

ΥΓ. Αυτοκίνητο, φαντάζομαι έχεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...