kormos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 1 λεπτό πριν, micos000 είπε Εγώ από το 2017 το έχω αλλά είχα και έναν λογαριασμό από την αρχή που ήταν mega co nz (μετά που άλλαξε από mega com) αλλά έχασα τους κωδικούς, οπότε.. μεγειά. Ούτε με ανάκτηση έχεις δυνατότητα?
micos000 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 Δεν κάνει ανάκτηση το mega. Αν ξεχάσεις τους κωδικούς και χάσεις το master key πάνε όλα.
Τέρης Α. Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 30 λεπτά πριν, kormos είπε Είσαι νέος και εσύ γι αυτό Δυστυχώς το έμαθα αργά... 30 λεπτά πριν, kormos είπε Επεξ/σία 6 Ιανουαρίου 2021 από Τέρης Α.
kormos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 31 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε Δυστυχώς το έμαθα αργά... Όπως και να έχει πάντως, αξίζει να κάνει κάποιος αναβάθμιση για παραπάνω χώρο. Είναι πολύ αξιόπιστο έως τώρα...
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 το degoo δίνει με 3 δολάρια το μήνα 500GB. Τα 10TB τα δινει 10 ευρω το μήνα. αν καποιος δεν θελει να πληρώσει μπορεί να πάρει και free trial 300 ευρώ από Google Cloud με απεριόριστο χώρο σε archieve class
antonis_1995 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Στις 3/1/2021 στις 12:47 ΜΜ, christos4 είπε επειδή θα το χρησιμοποιήσεις για τον πατέρα σου και όχι απευθείας για εσένα, θα πρότεινα να πας στην safe επιλογή του google drive ή του miscorosft365. είναι ασφαλείς επιλογές, οικονομικές, ξέρεις ότι θα υπάρχουν και αύριο, μπορείς εύκολα να παρακολουθείς τις εξελίξεις γύρω από αυτές, έχουν ικανοποιητικό support (με την έννοια ότι αν έχεις κάποιο πρόβλημα εσύ λογικά θα το έχει και κάποιος άλλος, και θα βρεις online μια απάντηση). στο google one, μπορείς να ενεργοποιήσεις το family και να μοιράζεστε τον χώρο (αλλά ο κάθε χρήστης έχει πρόσβαση στα δικά του αρχεία) στο ms 365 μπορείς να πάρεις το οικογενειακό πακέτο και να έχεις 6 λογαριασμούς (ή 5, δε θυμάμαι σίγουρα) με 1 TB ο καθένας και άδεια για ms office και οι δύο υπηρεσίες έχουν δυνατότητα αυτόματου backup των φωτογραφιών του κινητού (η υπηρεσία της google κατά την άποψη μου βέβαια είναι καλύτερη) τελικως εκανα στο google one το οποιο ειναι αρκετα οικονομικο αν και δεν ηταν αυτο θεμα...το κυριοτερο που με ενδιαφερε ειναι αυτο που λες να υπαρχει και αυριο να εχω το κεφαλη μου ησηχο...με 20 ευρω εκανα τα 100 gb και ειμαι καλημενος προσωπικα...απλα δεν βγαζω ακρη πως να μπαινει ο πατερας μου και να βλεπει αυτα που θελω εγω μονο και οχι τις φωτογραφιες μου. Επεξ/σία 6 Ιανουαρίου 2021 από antonis_1995
christos4 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2021 9 ώρες πριν, antonis_1995 είπε τελικως εκανα στο google one το οποιο ειναι αρκετα οικονομικο αν και δεν ηταν αυτο θεμα...το κυριοτερο που με ενδιαφερε ειναι αυτο που λες να υπαρχει και αυριο να εχω το κεφαλη μου ησηχο...με 20 ευρω εκανα τα 100 gb και ειμαι καλημενος προσωπικα...απλα δεν βγαζω ακρη πως να μπαινει ο πατερας μου και να βλεπει αυτα που θελω εγω μονο και οχι τις φωτογραφιες μου. Εφόσον αγόρασες τον χώρο στο δικό σου account θα βάλεις τον πατέρα σου στο family plan https://support.google.com/families/answer/6286986?co=GENIE.Platform%3DAndroid&hl=en Μετά θα πας να ενεργοποιήσεις τον διαμοιρασμό του χώρου και των άλλων πλεονεκτηματων https://support.google.com/googleone/answer/9004015?hl=en&ref_topic=9003951
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα