antonis_1995 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 καλησπερα και καλη χρονια επειδη ειναι πρωτη φορα που θα ασχοληθω με το cloud και εχω δει διαφορες επωνυμιες και τιμες αλλα δεν εχω χρησιμοποιηση ποτε καποιο θα ηθελα να μου πειτε καποιος ο οποιος χρησιμοποιει cloud πιο προτεινει....η χρηση του θα ειναι για φωτογραφιες και καποια βιντεο για back up και σαν χωρο θελω εως 100-150 GB και σχετικα ευκολο για την διευκοληνση του πατερα μου και να μπορω να τα βλεπω τα αρχεια ανα πασα στιγμη μεσω ιντερνετ.
micos000 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Μέχρι τι ποσό σκέφτεσαι να διαθέσεις; Μια αρκετά συμφέρουσα περίπτωση είναι το pcloud που έχει πλάνο για 500GB στα 175€ lifetime. https://www.pcloud.com/cloud-storage-pricing-plans.html?utm_source=techradar&utm_medium=article&utm_campaign=best-cloud-storage&subtag=trd-us-3791567816909428700 Μετά είναι το Mega που δίνει 400gb στα 5$ τον χρόνο μήνα (fixed). https://mega.nz/pro Τα περισσότερα είναι στα 50-60€ τον χρόνο. Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου 2021 από micos000
Τέρης Α. Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2021 16 ώρες πριν, micos000 είπε Μετά είναι το Mega που δίνει 400gb στα 5$ τον χρόνο. *μήνα!
christos4 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2021 επειδή θα το χρησιμοποιήσεις για τον πατέρα σου και όχι απευθείας για εσένα, θα πρότεινα να πας στην safe επιλογή του google drive ή του miscorosft365. είναι ασφαλείς επιλογές, οικονομικές, ξέρεις ότι θα υπάρχουν και αύριο, μπορείς εύκολα να παρακολουθείς τις εξελίξεις γύρω από αυτές, έχουν ικανοποιητικό support (με την έννοια ότι αν έχεις κάποιο πρόβλημα εσύ λογικά θα το έχει και κάποιος άλλος, και θα βρεις online μια απάντηση). στο google one, μπορείς να ενεργοποιήσεις το family και να μοιράζεστε τον χώρο (αλλά ο κάθε χρήστης έχει πρόσβαση στα δικά του αρχεία) στο ms 365 μπορείς να πάρεις το οικογενειακό πακέτο και να έχεις 6 λογαριασμούς (ή 5, δε θυμάμαι σίγουρα) με 1 TB ο καθένας και άδεια για ms office και οι δύο υπηρεσίες έχουν δυνατότητα αυτόματου backup των φωτογραφιών του κινητού (η υπηρεσία της google κατά την άποψη μου βέβαια είναι καλύτερη)
micos000 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2021 4 ώρες πριν, Τέρης Α. είπε *μήνα! Σωστά, λάθος στην βιασύνη μου. Το mega δίνει 50gb δωρεάν με την εγγραφή και είναι πολύ απλό στη χρήση, οπότε αν μπορέσει ο ts να βολευτεί με αυτόν τον χώρο τότε θα την βγάλει τζάμπα. Φυσικά έχει και desktop app για συγχρονισμό και μεταφορές.
kormos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2021 3 ώρες πριν, micos000 είπε Σωστά, λάθος στην βιασύνη μου. Το mega δίνει 50gb δωρεάν με την εγγραφή και είναι πολύ απλό στη χρήση, οπότε αν μπορέσει ο ts να βολευτεί με αυτόν τον χώρο τότε θα την βγάλει τζάμπα. Φυσικά έχει και desktop app για συγχρονισμό και μεταφορές. Έχει αλλάξει αυτό για τους νέους χρήστες Οι νέεοι χρήστες έχουν πλέον 15GB!
Τέρης Α. Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2021 20 λεπτά πριν, kormos είπε Οι νέεοι χρήστες έχουν πλέον 15GB! Απευθείας ή μετά από π.χ. 3 μήνες αφαιρούνται τα 20GB και μετά από 6 μήνες αφαιρούνται άλλα 15GB;
kormos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2021 20 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε Απευθείας ή μετά από π.χ. 3 μήνες αφαιρούνται τα 20GB και μετά από 6 μήνες αφαιρούνται άλλα 15GB; Τα έχω υπόψιν, είμαι από τους πολύ παλιούς χρήστες και διατηρώ τα 50 🙂
micos000 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2021 6 ώρες πριν, kormos είπε Έχει αλλάξει αυτό για τους νέους χρήστες Οι νέεοι χρήστες έχουν πλέον 15GB! Φήμες! Μόλις έκανα νέο λογαριασμό για να το τσεκάρω, αν και στην αρχή έλεγε για 50gb free και όντως, ήταν 50gb free. Έχω και άλλους δύο λογαριασμού που έχουν και οι δύο από 50gb.
kormos Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 8 ώρες πριν, Τέρης Α. είπε Απευθείας ή μετά από π.χ. 3 μήνες αφαιρούνται τα 20GB και μετά από 6 μήνες αφαιρούνται άλλα 15GB; 2 ώρες πριν, micos000 είπε Φήμες! Μόλις έκανα νέο λογαριασμό για να το τσεκάρω, αν και στην αρχή έλεγε για 50gb free και όντως, ήταν 50gb free. Έχω και άλλους δύο λογαριασμού που έχουν και οι δύο από 50gb. Όχι βρε, διάβασε από πάνω τη σημείωση 🙂 Είναι προσωρινά τα 50gb για τους νέους λογαριασμούς... 1
micos000 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Έχεις δίκιο. Δε πρόσεξα το αστεράκι. Τι θα γίνει όμως αν εγώ φορτώσω 50gb πριν λήξει ο μήνας; Οι παλιοί πάντως λογαριασμοί μου κρατάνε τα 50gb ακόμα και έχω και ένα λογαριασμό στο mediafire ο οποίος μετατράπηκε σε cloud μετά το file serving ο οποίος έχει επίσης 50 gb (lucky me) ενώ τώρα δίνει 15gb. Βλέπω και μια καλή προσφορά στο icedrive για 150gb στα 59€ και για 1tb στα 139€ lifetime. https://icedrive.net/plans Επεξ/σία 4 Ιανουαρίου 2021 από micos000
kormos Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2021 15 ώρες πριν, micos000 είπε Έχεις δίκιο. Δε πρόσεξα το αστεράκι. Τι θα γίνει όμως αν εγώ φορτώσω 50gb πριν λήξει ο μήνας; Οι παλιοί πάντως λογαριασμοί μου κρατάνε τα 50gb ακόμα και έχω και ένα λογαριασμό στο mediafire ο οποίος μετατράπηκε σε cloud μετά το file serving ο οποίος έχει επίσης 50 gb (lucky me) ενώ τώρα δίνει 15gb. Βλέπω και μια καλή προσφορά στο icedrive για 150gb στα 59€ και για 1tb στα 139€ lifetime. https://icedrive.net/plans Λογικά θα σου ζητήσει να κάνεις αναβάθμιση ή να αφαιρέσεις τα αρχεία σου....
kormos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 18 ώρες πριν, Τέρης Α. είπε Από το δικό μου σχεδόν 2 ετών λογαριασμό: Είσαι νέος και εσύ γι αυτό
micos000 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 Εγώ από το 2017 το έχω αλλά είχα και έναν λογαριασμό από την αρχή που ήταν mega co nz (μετά που άλλαξε από mega com) αλλά έχασα τους κωδικούς, οπότε.. μεγειά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα