Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θέλω να ψήσω κάτι κρεατα στον φούρνο στους 200 βαθμούς και θέλω αντί σε ταψί να τα βάλω σε πυρέξ. Αντέχει το πυρέξ σε τέτοιες θερμοκρασίες; Το πυρέξ δεν είναι καινούργιο. 

Επεξ/σία από Βασίλης_29
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Βασίλης_29 είπε

Θέλω να ψήσω κάτι κρεατα στον φούρνο στους 200 βαθμούς και θέλω αντί σε ταψί να τα βάλω σε πυρέξ. Αντέχει το πυρέξ σε τέτοιες θερμοκρασίες; Το πυρέξ δεν είναι καινούργιο. 

Καλυτερα που δεν ειναι καινουργιο. τα παλια ήταν πολυ πιο ανθεκτικά. τα καινουργια σπανε στις μεταβολες θερμοκρασιας.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Τα πυρέξ λέγονται έτσι γιατί είναι φτιαγμένα να αντέχουν σε αρκετά μεγαλύτερες θερμοκρασίες από αυτές που φτάνουν οι φούρνοι.

Επίσης οι αντοχές τους στη θεμοκρασία δεν μειώνονται σε βάθος χρόνου.

• Thanks 1
Δημοσ.

Μια χαρά αντέχουν, αρκεί όταν το βγάλεις να μην το ακουμπίσεις σε κρύα επιφάνεια αλλά πάνω σε ξύλινη ή κάτι τέλος πάντων που δεν είναι κρύο.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...