Βασίλης_29 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Θέλω να ψήσω κάτι κρεατα στον φούρνο στους 200 βαθμούς και θέλω αντί σε ταψί να τα βάλω σε πυρέξ. Αντέχει το πυρέξ σε τέτοιες θερμοκρασίες; Το πυρέξ δεν είναι καινούργιο. Επεξ/σία 1 Ιανουαρίου 2021 από Βασίλης_29
spirit)earth)aflame Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 ναι, μην ανησυχείς - καλή όρεξη 1
basilis_k6 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 1 ώρα πριν, Βασίλης_29 είπε Θέλω να ψήσω κάτι κρεατα στον φούρνο στους 200 βαθμούς και θέλω αντί σε ταψί να τα βάλω σε πυρέξ. Αντέχει το πυρέξ σε τέτοιες θερμοκρασίες; Το πυρέξ δεν είναι καινούργιο. Καλυτερα που δεν ειναι καινουργιο. τα παλια ήταν πολυ πιο ανθεκτικά. τα καινουργια σπανε στις μεταβολες θερμοκρασιας. 1 1
Joshua21 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 1 ώρα πριν, Βασίλης_29 είπε Θέλω να ψήσω κάτι κρεατα στον φούρνο στους 200 βαθμούς και θέλω αντί σε ταψί να τα βάλω σε πυρέξ. Αντέχει το πυρέξ σε τέτοιες θερμοκρασίες; Το πυρέξ δεν είναι καινούργιο. Τα πυρέξ λέγονται έτσι γιατί είναι φτιαγμένα να αντέχουν σε αρκετά μεγαλύτερες θερμοκρασίες από αυτές που φτάνουν οι φούρνοι. Επίσης οι αντοχές τους στη θεμοκρασία δεν μειώνονται σε βάθος χρόνου. 1
SB_1957 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 1 ώρα πριν, Βασίλης_29 είπε Θέλω να ψήσω κάτι κρεατα στον φούρνο στους 200 βαθμούς και θέλω αντί σε ταψί να τα βάλω σε πυρέξ. Αντέχει το πυρέξ σε τέτοιες θερμοκρασίες; Το πυρέξ δεν είναι καινούργιο. Μια χαρά αντέχουν, αρκεί όταν το βγάλεις να μην το ακουμπίσεις σε κρύα επιφάνεια αλλά πάνω σε ξύλινη ή κάτι τέλος πάντων που δεν είναι κρύο. 1
Βασίλης_29 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 Έγινε το ψήσιμο, περιμενω να κρυώσει για να το βγάλω τώρα.
Βασίλης_29 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 1 ώρα πριν, esertas είπε Στείλε κανα κομμάτι......... 😁 Τις παραεψησα...... Δε βαριέσαι, την επόμενη φορά θα είναι καλύτερες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα