Προς το περιεχόμενο

Finding Nemo και divx.

kostas578

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θελω να κανω backup το DVD του Finding Nemo ,αλλα με το ΑutoGk που δοκιμασα στην αρχη της ταινειας μπηκαν και καπια εχτρα, και φυσικα ο ηχος δεν ηταν σωστα συγχρονισμενος.Επισης με διαφορες εκδοσεις του Flaskmpeg που δοκιμασα , μολις πηγαινα να ανοιξω το .ifo κολουσαν.Καμια ιδεα?

Δημοσ.

Φιλε μου καταρχας ευχαριστω για το ενδιαφερων, αλλα ξερω πως να μετατρεπω μια ταινεια σε divx.Στη συγκεκριμενη η ταινια περιεχεται στα VTS_01_0.VOB εως VTS_01_7.VOB ομως στο VTS_01_0.VOB και στην αρχη του VTS_01_1.VOB εχουν συμπεριλαβει καποια εξτρα για το πως γυριστηκε κλπ, τα οποια φυσικα εγω δεν θελω.Ρωταω πως μπορω να μην τα κανω και αυτα divx, φυσικα η λυση του να τα κοψω με το Nandub δεν με ικανοποιει.

Δημοσ.

des to help pou erxete me to AutoGK kai tha katalaveis. Exei mia paragrafo gia to dvd tou nemo kai ti prepei na epile3eis sto dvd-decrypter.

Episeis katevase tin teleftea ekdosi tou AutoGK an den to exeis kanei idi. :wink:

Δημοσ.

Οταν κάνεις back-up μια ταινία ΠΑΝΤΑ να είσαι σε ifo mode και να επιλέγεις την main movie. Τώρα συγκεκριμένα με το Νέμο, αν θυμάμαι καλά έχει 2 main movies(το ένα είναι με κάτι extras μου φαίνεται) και επιλέγεις το μικρότερο.

Δημοσ.
Οταν κάνεις back-up μια ταινία ΠΑΝΤΑ να είσαι σε ifo mode και να επιλέγεις την main movie. Τώρα συγκεκριμένα με το Νέμο, αν θυμάμαι καλά έχει 2 main movies(το ένα είναι με κάτι extras μου φαίνεται) και επιλέγεις το μικρότερο.

Σωστος....στο finding Nemo το μεγαλυτερο movie απλα εχει τους συντελεστες να μιλανε για την ταινια πριν ξεκινησει κανα τεταρτο

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...