Ukforthemoment Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 2 λεπτά πριν, autodidact είπε Κατανοητό να μην έχουν ebanking για όλες τις υπηρεσίες. Αλλά είσαι σίγουρος ότι ο τρόπος των ελληνικών τραπεζών για τις πληρωμές στο δημόσιο/ΔΕΚΟ είναι ο καλύτερος; Πιστεύω ότι υπάρχουν καλύτεροι τρόποι που θα μπορούσαν εύκολα να συμπεριλάβουν όλες τις τράπεζες της ΕΕ. Το πρόβλημα μου είναι κυρίως ο χρόνος που χάνω και κατά δεύτερο το κόστος. Κάθε έμβασμα σε Ελληνική τράπεζα θέλει από ώρες εώς μέρες να ολοκληρωθεί (σε αργίες) ενώ με αντίστοιχες τράπεζες του εξωτερικού γίνεται στιγμιαία. Επίσης μέχρι πρόσφατα νομίζω χρέωναν 4 ευρώ το έμβασμα; Πράγμα που θεωρώ παράνομο όταν προέρχεται από κράτος μέλος της ΕΕ. Δεν πάρχει ενιαίος τρόπος πληρωμής και δεν νομίζω να είναι και υποχρεωτικός. Και εγω πληρωνω ΔΕΗ απο το epos της ,οχι πάντα αναίμακτα,τον προηγούμενο μήνα μου γύρισαν συναλλαγές απο τρεις κάρτες (monese/revolut/synch.) πίσω για να εισπραχθουν απο μονες τους την επομενη μέρα. Oταν στέλνω απο τις απο πάνω τράπεζες στην ελληνική τράπεζα το κάνω τα μεσάνυχτα και το ίδιο 24ωρο,συνηθως μέχρι τις 16:00 , είναι στην ελληνική.Ναι έχει έξοδα εισερχόμενου εμβάσματος αλλά δεν χρειάζεται να στέλνεις κάθε 5 μέρες.Στέλνεις τα χρήματα που θες για κάμποσες συναλλαγές.Και εμένα δεν μου αρέσει αλλά δεν το αφήνω τελευταία στιγμή.
autodidact Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε Δεν πάρχει ενιαίος τρόπος πληρωμής και δεν νομίζω να είναι και υποχρεωτικός. Και εγω πληρωνω ΔΕΗ απο το epos της ,οχι πάντα αναίμακτα,τον προηγούμενο μήνα μου γύρισαν συναλλαγές απο τρεις κάρτες (monese/revolut/synch.) πίσω για να εισπραχθουν απο μονες τους την επομενη μέρα. Oταν στέλνω απο τις απο πάνω τράπεζες στην ελληνική τράπεζα το κάνω τα μεσάνυχτα και το ίδιο 24ωρο,συνηθως μέχρι τις 16:00 , είναι στην ελληνική.Ναι έχει έξοδα εισερχόμενου εμβάσματος αλλά δεν χρειάζεται να στέλνεις κάθε 5 μέρες.Στέλνεις τα χρήματα που θες για κάμποσες συναλλαγές.Και εμένα δεν μου αρέσει αλλά δεν το αφήνω τελευταία στιγμή. Οκ. Άρα συμφωνούμε, δε μας αρέσει αλλά αναγκαζόμαστε. Αυτό που είπα και από την αρχή. Αν δεν μιλάμε όμως και δεν απαιτούμε καλύτερες υπηρεσίες και λέμε όλα καλά και όλα ωραία, τότε και αυτοί γιατί να αλλάξουν; Θα λένε: "Ε, εντάξει; τρώει λίγο παραπάνω χρόνο γιατί να ζοριστώ να το βελτιώσω;".
for4 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) να πω και εγώ την γνώμη γιατί και εγώ νευριάζω κατά καιρούς με τις τράπεζες. Σαφώς δεν είμαι ενάντια στις χρεώσεις. Και στο εξωτερικό που πολλοί αναφέρουν, μια χαρά χρεώσεις έχουν εκεί οι τράπεζες. Και όχι 2ε μηνιαίως αλλά και 15ε έχω δει. Τέσπα η ουσία δεν είναι εκεί. Η υπηρεσία πληρώνεται, και το web banking σαφώς είναι υπηρεσία. ΑΛΛΑ όταν το κράτος σε υποχρεώνει να διατηρείς όψεως και να περνάς τα πάντα μέσω τραπέζης τότε ναι θα διαμαρτυρηθώ, γιατί μου προσθέτει έξτρα κόστος. Παλιότερα αν ήθελα θα έλεγα δεν έχω λογαριασμό μόνο μετρητά παρακαλώ. Το ίδιο συμβαίνει με τα pos. Σε υποχρεώνει να τα βάλεις και από εκεί που ήταν δωρεάν στην αρχή πλέον είναι 150ε αγορά και 7ε το μήνα συντήρηση και αν δεν το χρησιμοποιείς αρκετά στο παίρνει πίσω!!! (και μετά άντε να πείσεις τον έλεγχο ότι δεν είσαι παράνομος). Και επειδή κάποιοι θα πουν ότι επαγγελματίας είσαι ρε φίλε, θα έχεις έξοδα. Σκεφτείτε ότι κάποιοι κάνουν έναρξη και έχουν δραστηριότητα τύπου παροχή υπηρεσιών και έχουν έσοδα ένα μικρό μισθό και τους υποχρεώνει το κράτος να διατηρούν όψεως που δεν χρειάζονται και pos που δεν χρειάζονται. Η ένσταση μου εμένα δηλαδή είναι ότι οι χρεώσεις έρχονται αφού όλα έγιναν υποχρεωτικά. Κατά τα άλλα δεκτό. Και εγώ πληρώνω μέσω ίντερνετ και μου κρατάει προμήθεια 0,30 και 0,50. Δεν με πειράζει. Ή όταν πήγαινα στο γκισέ στην άλφα πάνω από τις 10 συναλλαγές χρέωνε τιμολόγηση συναλλαγών. Δεκτό. Άρχισα να χρησιμοποιώ το ΚΑΣ που δεν είχε. επίσης ένα άλλο σημαντικό πρόβλημα που με ενοχλεί και ενοχλεί πολλούς και ξεσπάνε στις προμήθειες είναι η πολύ κακή ποιότητα υπηρεσίων. 1)web banking που να πέφτουν ή να σέρνονται τελευταίες ημέρες πληρωμών (με απάντηση σε παράπονα να πληρώνετε νωρίτερα....-εμ δεν το ήξερα να πω στους πελάτες μου να μου τα φέρνουν νωρίς για να μην έχει πρόβλημα το web banking σου). 2) ΑΤΜ που σέρνονται ή δεν παίρνουν online κατάθεση και στο τέλος να τσακώνεσαι με την ουρά γιατί αργείς επειδή κάνεις κατάθεση όταν από μέσα ο διευθυντής σε έχει διώξει από το γκισέ και σε έχει στείλει έξω να κάνεις κατάθεση 3)ατελειώτες ουρές πχ τώρα με την πανδημία έξω στον καύσωνα ή στην βροχή. Καμία πρόβλεψη. Αλλά και νορμάλ εποχές θυμάμαι η άλφα με ατελειώτη ουρά να μην βάζει καρέκλες ή νουμεράκια γιατί λέει είναι θέμα αρχής ότι εδώ εξυπηρετούμε γρήγορα (με 2 ώρες αναμονή μίνιμουμ!!!) 4)με το να μην σε εξυπηρετούν όπως πρέπει πχ δεν δεχόμαστε κατάθεση πηγαίνετε στο ατμ ή παρόμοιες καταστάσεις που αν κάτσω να τις θυμηθώ δεν φτάνει ένα ποστ. και γενικά πολλές παρόμοιες συμπεριφορές (α να μην ξεχάσω και την εκβιαστική ασφάλεια στην χρεωστική κάρτα δήθεν υποχρεωτική που πρέπει να τους απειλήσεις με καταγγελία για να το βουλώσουν και να σου βγάλουν την κάρτα όπως υποχρεούνται) όταν λοιπόν συμβαίνουν όλα αυτά, ε σου είναι δύσκολο να χωνέψεις το 2€ της συνδρομής και τους βρίζεις. Επίσης μην ξεχάσω και τις 3 ανακεφαλαιοποιήσεις και το ποιος της πλήρωσε (δεν το αναφέρω για να ανοίξω πολιτική κουβέντα). σόρυ για το σεντόνι αλλά πραγματικά είναι πολλά αυτά που κάνουν οι τράπεζες και βγαίνει ένας θυμός. υ.γ: να προσθέσω και τις παράνομες πρακτικές όπως χρεώσεις που απαγορεύονται (έξοδα φακέλου κλπ) ή την μεταβίβαση στοιχείων σου σε εισπρακτικές χωρίς συγκατάθεση σου (αν και αυτό πλέον το καλύπτουν αλλά παλιότερες συμβάσεις δεν το κάλυπταν και όμως οι τράπεζες δεν καταλάβαιναν τίποτα) και όμως οι τράπεζες συνέχιζουν και τις εφαρμόζουν γιατί κανείς δεν τις τιμωρεί. Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου 2021 από for4 8 1
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2021 4 ώρες πριν, for4 είπε να πω και εγώ την γνώμη γιατί και εγώ νευριάζω κατά καιρούς με τις τράπεζες. Σαφώς δεν είμαι ενάντια στις χρεώσεις. Και στο εξωτερικό που πολλοί αναφέρουν, μια χαρά χρεώσεις έχουν εκεί οι τράπεζες. Και όχι 2ε μηνιαίως αλλά και 15ε έχω δει. Τέσπα η ουσία δεν είναι εκεί. Η υπηρεσία πληρώνεται, και το web banking σαφώς είναι υπηρεσία. ΑΛΛΑ όταν το κράτος σε υποχρεώνει να διατηρείς όψεως και να περνάς τα πάντα μέσω τραπέζης τότε ναι θα διαμαρτυρηθώ, γιατί μου προσθέτει έξτρα κόστος. Παλιότερα αν ήθελα θα έλεγα δεν έχω λογαριασμό μόνο μετρητά παρακαλώ. Το ίδιο συμβαίνει με τα pos. Σε υποχρεώνει να τα βάλεις και από εκεί που ήταν δωρεάν στην αρχή πλέον είναι 150ε αγορά και 7ε το μήνα συντήρηση και αν δεν το χρησιμοποιείς αρκετά στο παίρνει πίσω!!! (και μετά άντε να πείσεις τον έλεγχο ότι δεν είσαι παράνομος). Και επειδή κάποιοι θα πουν ότι επαγγελματίας είσαι ρε φίλε, θα έχεις έξοδα. Σκεφτείτε ότι κάποιοι κάνουν έναρξη και έχουν δραστηριότητα τύπου παροχή υπηρεσιών και έχουν έσοδα ένα μικρό μισθό και τους υποχρεώνει το κράτος να διατηρούν όψεως που δεν χρειάζονται και pos που δεν χρειάζονται. Η ένσταση μου εμένα δηλαδή είναι ότι οι χρεώσεις έρχονται αφού όλα έγιναν υποχρεωτικά. Κατά τα άλλα δεκτό. Και εγώ πληρώνω μέσω ίντερνετ και μου κρατάει προμήθεια 0,30 και 0,50. Δεν με πειράζει. Ή όταν πήγαινα στο γκισέ στην άλφα πάνω από τις 10 συναλλαγές χρέωνε τιμολόγηση συναλλαγών. Δεκτό. Άρχισα να χρησιμοποιώ το ΚΑΣ που δεν είχε. επίσης ένα άλλο σημαντικό πρόβλημα που με ενοχλεί και ενοχλεί πολλούς και ξεσπάνε στις προμήθειες είναι η πολύ κακή ποιότητα υπηρεσίων. 1)web banking που να πέφτουν ή να σέρνονται τελευταίες ημέρες πληρωμών (με απάντηση σε παράπονα να πληρώνετε νωρίτερα....-εμ δεν το ήξερα να πω στους πελάτες μου να μου τα φέρνουν νωρίς για να μην έχει πρόβλημα το web banking σου). 2) ΑΤΜ που σέρνονται ή δεν παίρνουν online κατάθεση και στο τέλος να τσακώνεσαι με την ουρά γιατί αργείς επειδή κάνεις κατάθεση όταν από μέσα ο διευθυντής σε έχει διώξει από το γκισέ και σε έχει στείλει έξω να κάνεις κατάθεση 3)ατελειώτες ουρές πχ τώρα με την πανδημία έξω στον καύσωνα ή στην βροχή. Καμία πρόβλεψη. Αλλά και νορμάλ εποχές θυμάμαι η άλφα με ατελειώτη ουρά να μην βάζει καρέκλες ή νουμεράκια γιατί λέει είναι θέμα αρχής ότι εδώ εξυπηρετούμε γρήγορα (με 2 ώρες αναμονή μίνιμουμ!!!) 4)με το να μην σε εξυπηρετούν όπως πρέπει πχ δεν δεχόμαστε κατάθεση πηγαίνετε στο ατμ ή παρόμοιες καταστάσεις που αν κάτσω να τις θυμηθώ δεν φτάνει ένα ποστ. και γενικά πολλές παρόμοιες συμπεριφορές (α να μην ξεχάσω και την εκβιαστική ασφάλεια στην χρεωστική κάρτα δήθεν υποχρεωτική που πρέπει να τους απειλήσεις με καταγγελία για να το βουλώσουν και να σου βγάλουν την κάρτα όπως υποχρεούνται) όταν λοιπόν συμβαίνουν όλα αυτά, ε σου είναι δύσκολο να χωνέψεις το 2€ της συνδρομής και τους βρίζεις. Επίσης μην ξεχάσω και τις 3 ανακεφαλαιοποιήσεις και το ποιος της πλήρωσε (δεν το αναφέρω για να ανοίξω πολιτική κουβέντα). σόρυ για το σεντόνι αλλά πραγματικά είναι πολλά αυτά που κάνουν οι τράπεζες και βγαίνει ένας θυμός. υ.γ: να προσθέσω και τις παράνομες πρακτικές όπως χρεώσεις που απαγορεύονται (έξοδα φακέλου κλπ) ή την μεταβίβαση στοιχείων σου σε εισπρακτικές χωρίς συγκατάθεση σου (αν και αυτό πλέον το καλύπτουν αλλά παλιότερες συμβάσεις δεν το κάλυπταν και όμως οι τράπεζες δεν καταλάβαιναν τίποτα) και όμως οι τράπεζες συνέχιζουν και τις εφαρμόζουν γιατί κανείς δεν τις τιμωρεί. Τα ειπες σχεδόν όλα.Μην ξεχάσουμε τι γινεται με Πειραιως κ optima.Τα κόκκινα δάνεια που πουλιουνται σε ξενα funds και ενα σκασμο δικαιολογητικα που απαιτουν για να σου ανοιξουν οψεως ή να παρεις δανειο κατι χιλιάρικα. Στο θεμα μας παρ όλο που μερικοι ετρεξαν να δικαιολογησουν την προμηθεια ,εγω δε θα το κανω. Ναι εχουν εξοδα αλλα η φαση εχει ξεφυγει.Χρεωνουν τις καρτες οταν αναληψη θα μπορουσε να γινει και χωρις εφοσον υπηρχαν οι προυποθεσεις ,προμηθειες στο γκισε στο θεο ,και συντομα κ στο ebanking.Θεμα χρονου.
kostasbm Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2021 βρε 'σείς.... τι θέλετε να πάμε πίσω στις καρτέλες και το χειροκίνητο σύστημα το παλιό???? ο όψεως είχε και έχει ένα σκοπό ... να έχει χρήματα στο λογαριασμό για τις επιταγές που εκδίδει την ίδια μέρα .....γιαυτο και η valeur καταθεσης ειναι ιδια μερα οχι την επομενη οπως στους εντοκους,τωρα εχουν και οψεως εντοκους. το πως δουλεύουν τα όψεως καλύτερα να το αφήσουμε γιατί το 50% των όψεως ανήκουν σε τοκογλύφους κρυμμένους πίσω από κάποιες μικρές επιχειρήσεις. Απαντω ταυτόχρονα και στις επισημάνσεις του for4..... ATM μεσα σε εσωτερικους χωρους θα δεις σε 5-10 χρονια,στο εξωτερικο πηρε 7 χρονια για να καταφερουν να τα εχουν σε καλυπτόμενο χώρο και ακόμα είναι στο 80% το web banking δε σερνεται επειδη φταιει μονο η τραπεζα ,να μου πεις για τη δομη και την ευκολια του web banking συμφωνω είναι μερικά απλά απαράδεκτα δηλαδή πέρα από τα έξοδα συντήρησης του όψεως είναι δύσκολο να τα μεταφέρεις στον έντοκο λογαριασμό που έχεις αφού δε θέλεις να έχεις χρήματα στον όψεως νομίζω ότι υπεβαλλεις στο θέμα παω για κατάθεση και με διώχνουν να παω στο μηχάνημα ,μπορεί στο δικό σου καταστημα αλλά δεν το έχω δει πουθενα για πληρωμές λογαριασμών για να μη μεγαλώνει η ουρά έχω δει υπάλληλο να βοηθά πελάτες για πληρωμές στα ειδικά μηχανήματα....Πειραιώς και ετε που ξέρω και έχω δει υποχρεωτική ασφάλιση κάρτας δεν υπάρχει,οτι σου φορτώνονται για να κανείς την ασφάλιση ναι αλλά όχι ότι σε υποχρεώνουν,οτι είναι ενοχλητικό ,ναι είναι αλλά μην ξεχνάς υπάλληλοι είναι και κάνουν ότι τους λένε. οι χρεώσεις που λες ότι απαγορεύονται είναι εγκεκριμένες από Τ.Ελλαδος (υπ.οικονομικων) γιαυτο και τους υποχρεωνει να είναι τοιχοκολλημενες,εσυ πραττεις αναλογα με το συμφέρον σου είπες ότι έχεις ρεβολουτ και άλλες γιατί τις θεωρείς καλύτερες,δε σε μάλωσε κανείς ,όταν και αυτές θα παίρνουν διαφορα έξοδα τα ίδια θα λέμε. αν είσαι επαγγελματίας θα περίμενα να θίξεις αλλά θέματα ,επιτόκια χρημ/σης επιταγών,κεφ κίνησης ,ύπαρξη ξεχωριστού γκισέ για επαγγελματιες για τους έντοκους όψεως....για τη χρέωση του καρνέ και αλλά που δε μπορώ να σκεφτώ. όλα αυτά που αναφέρονται γίνονται αλλά δεν είναι κανόνας,μη ξεχνάμε ότι όλοι οι υπάλληλοι δεν είναι στο ίδιο μηκος κύματος εργασίας και αυτό είναι το ποιο σοβαρό πρόβλημα στις τράπεζες γιαυτο και μας φταίνε όλα.....έξοδα και λοιπά..
aligato1000 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2021 Στις 2/1/2021 στις 1:03 ΜΜ, Bitbit είπε εντάξει ρε παιδιά έχουμε κάποια παράπονα, κάποιες απαιτήσεις αλλά μην είμαστε μόνο απαιτήσεις σε βαθμό παράνοιας. Πάντα όταν κάποιος είναι να πληρώσει ποτέ δε καταλαβαίνει γιατί πρέπει να πληρώσει. Καταλαβαίνει πολύ καλά όμως όταν είναι να πληρωθεί. Σαν τα τζιμάνια που θεωρούν ότι τα sms έπρεπε να είναι δωρεάν επειδή όπως λένε δε κοστίζουν κάτι στην εταιρεία κινητής. Θα ήταν πολύ καλύ ιδέα να προσληφθούν όλοι αυτοί σε εταιρείς κινητής και όλοι οι υπόλοιπι να στέλνουμε μόνο sms. Να δω με τι θα πληρωθούν μετά. Πρόσφατα έγινε ένα έμβασμα σε γνωστό μου και η τράπεζα του κράτησε την προμήθεια 3-4€ και χτυπιόταν, Ούτε αυτός μπορούσε να καταλάβει το λόγο. Κάτι κουμπιά λέει πάτησαν και αυτό ήταν μου φάγανε τα λεφτά. Σε όποιον δε του αρέσει αυτό υπάρχει λύση, μπορεί να σηκωθεί από τον καναπέ του, να πάρει ένα ταξί και να πάει στην άλλη πόλη (ή και χώρα) και πάρει τα λεφτά στο χέρι γι να μη του πάρει η τράπεζα τα 3-4€ του εισερχόμενου εμβάσματος. Η ακόμα καλύτερα, για να μη πληρώνει ταξί μπορέι να πάει με το ποδήλατο ή με τα πόδια. Μπορέι να αργήσει λίγες μέρες αλλά σίγουρα θα αξίζει τον κόπο αν είναι να γλιτώσει €. Ή μπορεί να παέι να στηθεί στην ουρά με τα παπούδια και να κάνει την κάθε πληρωμή που θέλει χωρίς προμήθεια. Ίσως τότε καταλάβει σε τι είναι η προμήθεια. Ο άνθρωπος είναι επαγγελματίας δε γίνεται. Βασικά γίνεται αλλά πρέπει να έχει και τον ελληνικό λογαριασμό. Πως θα του κάνουν καταθέσεις; Παιδιά και κάτι άλλο να πω Όταν κάτι είναι δωρεάν....ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ δεν το καταλάβετε ακόμα...πχ και το viber είναι δωρεάν αλλά οι διαφημίσεις σου έρχονται... το πιάσετε?. Επίσης και 1 ευρώ προμήθεια να είναι πάλι θα το δύναμε γιατι...άντε να πας στην τράπεζα άντε να παρκάρεις άντε να περιμένεις και αφού τελειώσεις όλα αυτά και θα έχεις φάει όλη την μέρα σου... άντε να δεις την πόρτα σου γρατζουνισμενη η βαθουλωμενη από ενα άλλο που βιαζόταν και αυτός να φύγει από την τράπεζα που είχε πάει για γλυτώσει το 1 ευρώ...Ενώ εσένα θα σου έχει κοστίσει κάνε 200αρι στον φαναρτζη... τα οποία θα λείψουν από την οικογένεια σου...οπότε απο το να πω και να σκεφτομαι ολα αυτα καλά είναι η προμηθεια.
autodidact Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 Στις 3/1/2021 στις 2:58 ΜΜ, aligato1000 είπε Παιδιά και κάτι άλλο να πω Όταν κάτι είναι δωρεάν....ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ δεν το καταλάβετε ακόμα...πχ και το viber είναι δωρεάν αλλά οι διαφημίσεις σου έρχονται... το πιάσετε?. Επίσης και 1 ευρώ προμήθεια να είναι πάλι θα το δύναμε γιατι...άντε να πας στην τράπεζα άντε να παρκάρεις άντε να περιμένεις και αφού τελειώσεις όλα αυτά και θα έχεις φάει όλη την μέρα σου... άντε να δεις την πόρτα σου γρατζουνισμενη η βαθουλωμενη από ενα άλλο που βιαζόταν και αυτός να φύγει από την τράπεζα που είχε πάει για γλυτώσει το 1 ευρώ...Ενώ εσένα θα σου έχει κοστίσει κάνε 200αρι στον φαναρτζη... τα οποία θα λείψουν από την οικογένεια σου...οπότε απο το να πω και να σκεφτομαι ολα αυτα καλά είναι η προμηθεια. Αυτό το "ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ" πρώτη φορά του διαβάζω. Πραγματικά πολύ πρωτότυπο, μπράβο. Γιαυτό λοιπόν οι Ελληνικές τράπεζες έχουν αυτές τις παράλογες χρεώσεις, επειδή δεν είμαι εγώ το προιόν. Ούτε καν κοιτάνε τι αγοράζω με την κάρτα, σίγουρο αυτό. Και αφού λοιπόν δεν μας αναγκάζουν να κάνουμε αιτήσεις σε χαρτί με στυλό μπικ και να στηνόμαστε σε ουρές για τον γκισέ να τους λέμε και ευχαριστώ. Σίγουρα εσύ θα ήσουν πολύ επαναστάτης στα νιάτα σου. Τέλος, αν αναφέρεσαι στη Ρεβολουτ και σε άλλες σύγχρονες "Challenger" τράπεζες να σε ενημερώσω ότι έχουν συνδρομές 150-200 ευρώ το χρόνο, αλλά με πραγματικές υπηρεσίες. Δεν χρειάζεται να τους λες ευχαριστώ επειδή φιλοτιμήθηκαν να στείλουν το έμβασμά σου σε 5 μέρες.
Doubt Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 Οι εργαζόμενοι σε άλλους κλάδους δεν έχουν on-line μαχητικούς υποστηρικτές; (Απορία από την ανάγνωση του συγκεκριμένου θέματος και όχι μόνο) 1
Nikcv Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Παιδιά καλησπέρα, για μια μεταφορά πληρωμή σε τράπεζα στο Εξωτερικό το πόσο που μετέφερα ειναι 74 euro, θα τους πάει στο ακέραιο ?, έβαλα να Επιβαρύνομαι μόνο τα έξοδα της Τράπεζας (SHA) οπού λέει ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ/ΕΞΟΔΩΝ: 1,20 EUR Προμήθεια Τράπεζας , ειναι οκ, η θα έχω θέμα; ,(παλιότερα είχα κάνει μεταφορά σε γερμανική τράπεζα δεν είχα θέμα, όποιος γνωρίζει.
NiKoSmile Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Αν είναι sepa μεταφορά από σένα θα πάει στο ακέραιο. Αν παίρνει προμήθεια και η άλλη τράπεζα τότε θα δουν λίγα ευρώ λιγότερα. 1
iml Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 26 λεπτά πριν, Nikcv είπε Παιδιά καλησπέρα, για μια μεταφορά πληρωμή σε τράπεζα στο Εξωτερικό το πόσο που μετέφερα ειναι 74 euro, θα τους πάει στο ακέραιο ?, έβαλα να Επιβαρύνομαι μόνο τα έξοδα της Τράπεζας (SHA) οπού λέει ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ/ΕΞΟΔΩΝ: 1,20 EUR Προμήθεια Τράπεζας , ειναι οκ, η θα έχω θέμα; ,(παλιότερα είχα κάνει μεταφορά σε γερμανική τράπεζα δεν είχα θέμα, όποιος γνωρίζει. Θα πάνε 74 ευρώ (τόσα θα δει ο παραλήπτης ότι στάλθηκαν, αλλά η τράπεζα η γερμανική θα αφαιρέσει το ποσό που αναλογεί στην υπηρεσία της (προμήθεια). Έτσι το τελικό ποσό που θα μείνει στον λογαριασμό του παραλήπτη θα είναι τελικά λιγότερο από 74 ευρώ Επεξ/σία 26 Μαρτίου 2022 από iml 1 1
Nikcv Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Έχει σημασία αν την κάνεις μεσώ κινητού η pc? Απο κάτω στην εκκρεμή μεταφορά μου λέει αυτά ¨"Η μεταφορά πίστωσης πληροί τις προϋποθέσεις ώστε να αποσταλεί ως SEPA." 22 λεπτά πριν, NiKoSmile είπε Αν είναι sepa μεταφορά από σένα θα πάει στο ακέραιο. Αν παίρνει προμήθεια και η άλλη τράπεζα τότε θα δουν λίγα ευρώ λιγότερα. Η μεταφορά πίστωσης πληροί τις προϋποθέσεις ώστε να αποσταλεί ως SEPA." Νομίζω ειναι οκ. Σε ευχαριστώ. 19 λεπτά πριν, iml είπε Θα πάνε 74 ευρώ (τόσα θα δει ο παραλήπτης ότι στάλθηκαν, αλλά η τράπεζα η γερμανική θα αφαιρέσει το ποσό που αναλογεί στην υπηρεσία της (προμήθεια). Έτσι το τελικό ποσό που θα μείνει στον λογαριασμό του παραλήπτη θα είναι τελικά λιγότερο από 74 ευρώ Ναι όντως έτσι γίνεται, για να βάλω πάντως να με επιβαρύνουν μου βγαίνει από 20+ ευρώ😳, δεν θυμάμαι ποτέ να το επέλεξα ποτέ. Anyway ,ευχαριστω.🙂 Επεξ/σία 26 Μαρτίου 2022 από Nikcv
Bitbit Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 ανάλογα αν κρατάει προμήθεια η άλλη τράπεζα. δεν είναι σίγουρο ότι θα κρατάει
mindreader Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 Λενε για μειωσεις στις προμηθειες. Αναμενω να δω, τι θα γινει, γιατι δεν εχω καμια εμπιστοσυνη, ουτε σε πολιτικους, ουτε σε τραπεζες. https://www.aftodioikisi.gr/oikonomia/aytes-einai-oi-promitheies-ton-trapezon-poy-tha-meiothoyn/ 1
ProponitisTouKanape Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 Μείωση στις προμήθειες θα υπάρχει μόνο για συνδρομητικά πακέτα. Τουλάχιστον ελπίζω να μην είναι όπως η Eurobank που το φόρτωσε υποχρεωτικό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα