charilaos Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 Eurobank και εθνική ήδη άρχισαν να εφαρμόζουν μηνιαία προμήθεια σε όλους τους όψεως λογαριασμούς και νομίζω είναι 3€/μήνα. Για τις υπόλοιπες τράπεζες δε γνωρίζω. Πολύς κόσμος δεν το ξέρει ακόμα αυτό. Δηλαδή δεν το έχει καταλάβει ακόμα είτε μη βλέποντας την κίνησή του είτε γιατί έχει απενεργοποιημένα τα alerts. Στην Eurobank που έχω εγώ, είχε έρθει ενημερωτικό alert πριν κανα 3μηνο, που αναφερόταν αυτή η έναρξη προμήθειας, στα ψιλά γράμματα φυσικά. 1
kostasbm Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 η εποχή που οι τράπεζες είχαν έσοδα από τα δάνεια , καρτες , περασε όχι ότι θα σταματήσουν να δίνονται αλλά πάνε οι καλές εποχές τώρα θα αρχίζουν να βγάζουν από τη μύγα ξύγκι.....εδώ σπρώχνουν κόσμο να φύγει και μειώνουν καταστήματα συνεχώς γιατί κοστίζουν βέβαια εδώ δεν είναι Αμερική να ανοίγουν και να κλείνουν αλλά πολλά θα αλλάξουν στο τροπο τιμολόγησης παροχής υπηρεσιών ...εν ολίγοις τίποτα δεν θα είναι τζάμπα
makevius Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 Η προμήθεια αυτή ξεκινήσε όντως αυτόματα για όλους τους όψεως πριν μερικούς μήνες με αντάλλαγμα κάποιες δωρεάν συναλλαγές κλπ. Όποιος ήθελε με μια αίτηση στη τράπεζα επέστρεφε στο προηγούμενο καθεστώς. Τρώνε όσο προλάβουνε..
GaGaS_Thess Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί όταν παω να κάνω πληρωμή το αέριο το ρευμα και το τηλέφωνο μου περνει και 0,50 προμηθεια. Προμηθεια σε τι? Ότι έκανα login μόνος μου και πληρωσα μόνος μου online χωρίς κανεις να χρειαστεί να ασχοληθεί από την τράπεζα? 1
l337 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 3 minutes ago, GaGaS_Thess said: Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί όταν παω να κάνω πληρωμή το αέριο το ρευμα και το τηλέφωνο μου περνει και 0,50 προμηθεια. Προμηθεια σε τι? Ότι έκανα login μόνος μου και πληρωσα μόνος μου online χωρίς κανεις να χρειαστεί να ασχοληθεί από την τράπεζα? Μπορείς πάντα να πληρώνεις στο site της αντίστοιχης εταιρίας χωρίς χρέωση. 3
gokuthelegend Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 18 λεπτά πριν, GaGaS_Thess είπε Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί όταν παω να κάνω πληρωμή το αέριο το ρευμα και το τηλέφωνο μου περνει και 0,50 προμηθεια. Προμηθεια σε τι? Ότι έκανα login μόνος μου και πληρωσα μόνος μου online χωρίς κανεις να χρειαστεί να ασχοληθεί από την τράπεζα? Οι σέρβερ του e-banking και οι προγραμματιστές / τεχνικοί που τους υποστηρίζουν εργάζονται με αέρα κοπανιστό; 1 1
christos4 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 17 λεπτά πριν, GaGaS_Thess είπε Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί όταν παω να κάνω πληρωμή το αέριο το ρευμα και το τηλέφωνο μου περνει και 0,50 προμηθεια. Προμηθεια σε τι? Ότι έκανα login μόνος μου και πληρωσα μόνος μου online χωρίς κανεις να χρειαστεί να ασχοληθεί από την τράπεζα? χρησιμοποιείς τους πόρους της τράπεζας για να κάνεις αυτήν την πληρωμή. επίσης πληρώνεις το γεγονός ότι μπορείς να κάνεις τις πληρωμές αυτές χωρίς να πρέπει να έχεις ξεχωριστούς λογαριασμούς σε κάθε σελίδα παρόχου. εναλλακτικά, μπορείς να κάνεις δωρεάν την ίδια πληρωμή από τη σελίδα του παρόχου, χωρίς χρέωση για εσένα (χωρίς να το γνωρίζω λογικά ο πάροχος πληρώνει κάποιο τέλος στην τράπεζα για την υποστήριξη τέτοιων υπηρεσιών) 1
aligato1000 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 17 ώρες πριν, monotis είπε Δεν ξέρω για άλλες τράπεζες αλλα η ------,πλεον κάθε μηνα σου κρατάει περί τα 2 ευρω το μηνα. Απαράδεκτο. Εγώ δηλαδή που σιχαινομε και αποφεύγω το τραπεζικό σύστημα οπου και όπως μπορώ,και δεν έχω μεγάλη δραστηριότητα αν εχω πχ 24 ευρω μεσα ,και έχω να κανω συναλλαγή ένα χρόνο,τα χρήματα αυτά στα τραβάει αυτόματα και φασιστικά χωρίς να σε ρωτήσει ,και έτσι όταν πας να δεις το λογαριασμό σου θα είναι μηδέν. Σαν κάποιος να σε "λήστεψε".... Κατάλαβες φιλε μου...Μας βάλαν όλους να έχουμε τραπεζικούς λογαριασμούς,μας δώσανε και μια κάρτα χρεωστική. Στην αρχή όλα δωρεάν και ωραια,και τώρα σιγά σιγά κλατσ πάρε κάθε μηνα προμήθεια για κοπανιστώ αέρα...(που σήμερα είναι 2ευρω μεθαύριο ποιος ξέρει...) Αλητεία. Πείτε συμβαίνει και σε άλλες τράπεζες? Βάλτε revolut να μην έρχεται αυτό το πρόβλημα....
Bitbit Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 45 λεπτά πριν, GaGaS_Thess είπε Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί όταν παω να κάνω πληρωμή το αέριο το ρευμα και το τηλέφωνο μου περνει και 0,50 προμηθεια. Προμηθεια σε τι? Ότι έκανα login μόνος μου και πληρωσα μόνος μου online χωρίς κανεις να χρειαστεί να ασχοληθεί από την τράπεζα? εντάξει ρε παιδιά έχουμε κάποια παράπονα, κάποιες απαιτήσεις αλλά μην είμαστε μόνο απαιτήσεις σε βαθμό παράνοιας. Πάντα όταν κάποιος είναι να πληρώσει ποτέ δε καταλαβαίνει γιατί πρέπει να πληρώσει. Καταλαβαίνει πολύ καλά όμως όταν είναι να πληρωθεί. Σαν τα τζιμάνια που θεωρούν ότι τα sms έπρεπε να είναι δωρεάν επειδή όπως λένε δε κοστίζουν κάτι στην εταιρεία κινητής. Θα ήταν πολύ καλύ ιδέα να προσληφθούν όλοι αυτοί σε εταιρείς κινητής και όλοι οι υπόλοιπι να στέλνουμε μόνο sms. Να δω με τι θα πληρωθούν μετά. Πρόσφατα έγινε ένα έμβασμα σε γνωστό μου και η τράπεζα του κράτησε την προμήθεια 3-4€ και χτυπιόταν, Ούτε αυτός μπορούσε να καταλάβει το λόγο. Κάτι κουμπιά λέει πάτησαν και αυτό ήταν μου φάγανε τα λεφτά. Σε όποιον δε του αρέσει αυτό υπάρχει λύση, μπορεί να σηκωθεί από τον καναπέ του, να πάρει ένα ταξί και να πάει στην άλλη πόλη (ή και χώρα) και πάρει τα λεφτά στο χέρι γι να μη του πάρει η τράπεζα τα 3-4€ του εισερχόμενου εμβάσματος. Η ακόμα καλύτερα, για να μη πληρώνει ταξί μπορέι να πάει με το ποδήλατο ή με τα πόδια. Μπορέι να αργήσει λίγες μέρες αλλά σίγουρα θα αξίζει τον κόπο αν είναι να γλιτώσει €. Ή μπορεί να παέι να στηθεί στην ουρά με τα παπούδια και να κάνει την κάθε πληρωμή που θέλει χωρίς προμήθεια. Ίσως τότε καταλάβει σε τι είναι η προμήθεια. 7 λεπτά πριν, aligato1000 είπε Βάλτε revolut να μην έρχεται αυτό το πρόβλημα.... Ο άνθρωπος είναι επαγγελματίας δε γίνεται. Βασικά γίνεται αλλά πρέπει να έχει και τον ελληνικό λογαριασμό. Πως θα του κάνουν καταθέσεις; 1 1
andreas1gr Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 2 ώρες πριν, GaGaS_Thess είπε Προμηθεια σε τι? Ότι έκανα login μόνος μου και πληρωσα μόνος μου online χωρίς κανεις να χρειαστεί να ασχοληθεί από την τράπεζα? Και το κόστος δημιουργίας - λειτουργίας - συντήρησης της on line τράπεζας ποιος θα το πληρώσει;;; Σε αυτή την ζωή τίποτε δεν είναι Δωρεάν. 2 1
Vasileios-gr Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 Αν έχεις στην οκογένεια μέλος που δουλεύει σε τράπεζα κατανοείς πολύ καλά με πιον τρόπο εξασφαλίζει τον μισθό του κάθε μήνα. Αυτή η απαίτηση να μου παρέχουν υπηρεσίες δωρεάν, και να βρίζω τις τράπεζες όπου σταθώ και όπου βρεθώ με τρελένει. Όποιος διαφωνεί με τις τραπεζικές χρεώσεις μπορεί να μην έχει λογαριασμό , ή να επιλέξει μία άλλη τράπεζα. Κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να έχει λογαριασμό σε τράπεζα. Το πως θα τον πληρώνουν οι άλλοι είναι δικό του πρόβλημα. Ας προσλάβει ταμία να τρέχει να κάνει εισπράξεις. Κοντολογής υποστηρίζω ότι δεν είναι υποχρεωμένος , αλλά το κάνει επειδή κερδίζει. 2 1
Bitbit Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 43 λεπτά πριν, Vasileios-gr είπε Αυτή η απαίτηση να μου παρέχουν υπηρεσίες δωρεάν, και να βρίζω τις τράπεζες όπου σταθώ και όπου βρεθώ με τρελένει. Μπορεί να κάνω και λάθος αλλά έχω παρατηρήσει ότι στην ελλάδα υποτιμάται πολύ η υπηρεσία που μπορεί να προσφέρει κάποιος. Το επίπεδο των πολιτών είναι πολύ χαμηλό και δε τους κόβει και πολύ να αξιολογήσουν κάποια πράγματα. Βασικά για να το πω απλά και να καταλαβαινόμαστε, είναι ηλίθιοι. Ακους συνέχεια (όχι μόνο για τις τράπεζες) ατάκες του στυλ, έλα μωρέ τι κάνει, ένα κουμπί πατάει, θα τον πληρώσω κιολας; Ή γιατί να πάρει τόσα, ένα κουμπί πατάει κι εγώ δουλεύω όλη μέρα για λιγότερα. Παλαιότερα που οι υπολογιστές δεν ήταν τόσο διαδεδομένοι στην ελλάδα (αρχες του 2000), αρκετοί θεωρούσαν ότι αυτοί που δουλεύαν με υπολογιστές δε δουλεύαν αλλά παίζανε. Κάθεται και πατάει κουμπιά, πόσες φορές το είχα ακούσει αυτό...... 1 1
Ukforthemoment Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 2 λεπτά πριν, Bitbit είπε Μπορεί να κάνω και λάθος αλλά έχω παρατηρήσει ότι στην ελλάδα υποτιμάται πολύ η υπηρεσία που μπορεί να προσφέρει κάποιος. Το επίπεδο των πολιτών είναι πολύ χαμηλό και δε τους κόβει και πολύ να αξιολογήσουν κάποια πράγματα. Βασικά για να το πω απλά και να καταλαβαινόμαστε, είναι ηλίθιοι. Ακους συνέχεια (όχι μόνο για τις τράπεζες) ατάκες του στυλ, έλα μωρέ τι κάνει, ένα κουμπί πατάει, θα τον πληρώσω κιολας; Ή γιατί να πάρει τόσα, ένα κουμπί πατάει κι εγώ δουλεύω όλη μέρα για λιγότερα. Παλαιότερα που οι υπολογιστές δεν ήταν τόσο διαδεδομένοι στην ελλάδα (αρχες του 2000), αρκετοί θεωρούσαν ότι αυτοί που δουλεύαν με υπολογιστές δε δουλεύαν αλλά παίζανε. Κάθεται και πατάει κουμπιά, πόσες φορές το είχα ακούσει αυτό...... Παντού λεγεται,μια βιδα βίδωσε,μια λάμπα άλλαξε,μια σωλήνα έσφιξε.Δεν βγαζεις άκρη. 1 1
Vasileios-gr Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 Ηλίθιοι δεν είναι. Οι Έλληνες είναι πανέξυπνοι. Κακώς ενημερωμένοι είναι και αμόρφωτοι. Ώστε να μην μπορούν να εκτιμήσουντην δουλιά του άλλου. Το ότι απασχολούν επί 1 λεπτό και 20 δευτερόλεπτα τον υπάλληλο να κάνει μια κατάθεση δεν τους λέει κάτι. Δωρεάν πρέπει να το κάνει. 1
Bitbit Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 3 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Παντού λεγεται,μια βιδα βίδωσε,μια λάμπα άλλαξε,μια σωλήνα έσφιξε.Δεν βγαζεις άκρη. ναι εντάξει, δίκιο έχεις. εκτός βέβαια αν κάνουν αυτοί δουλειά. Τότε ακους να λένε.. τίποτα δε πήρα, τζάμπα δούλεψα 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα