monotis Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 Δεν ξέρω για άλλες τράπεζες αλλα η ------,πλεον κάθε μηνα σου κρατάει περί τα 2 ευρω το μηνα. Απαράδεκτο. Εγώ δηλαδή που σιχαινομε και αποφεύγω το τραπεζικό σύστημα οπου και όπως μπορώ,και δεν έχω μεγάλη δραστηριότητα αν εχω πχ 24 ευρω μεσα ,και έχω να κανω συναλλαγή ένα χρόνο,τα χρήματα αυτά στα τραβάει αυτόματα και φασιστικά χωρίς να σε ρωτήσει ,και έτσι όταν πας να δεις το λογαριασμό σου θα είναι μηδέν. Σαν κάποιος να σε "λήστεψε".... Κατάλαβες φιλε μου...Μας βάλαν όλους να έχουμε τραπεζικούς λογαριασμούς,μας δώσανε και μια κάρτα χρεωστική. Στην αρχή όλα δωρεάν και ωραια,και τώρα σιγά σιγά κλατσ πάρε κάθε μηνα προμήθεια για κοπανιστώ αέρα...(που σήμερα είναι 2ευρω μεθαύριο ποιος ξέρει...) Αλητεία. Πείτε συμβαίνει και σε άλλες τράπεζες? 5
NikosKallithea Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 Τι εννοείς, γιατι δεν κατάλαβα τίποτα
dtzgr Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 ΤΣ χρόνια πολλά, ψυχραιμία , ηρέμησε και εξήγησε πάλι τι πρόβλημα έχεις γιατί αυτό που λες δεν ισχύει στη γενική περίπτωση.
SB_1957 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 20 λεπτά πριν, monotis είπε Δεν ξέρω για άλλες τράπεζες αλλα η ------,πλεον κάθε μηνα σου κρατάει περί τα 2 ευρω το μηνα. Απαράδεκτο. Εγώ δηλαδή που σιχαινομε και αποφεύγω το τραπεζικό σύστημα οπου και όπως μπορώ,και δεν έχω μεγάλη δραστηριότητα αν εχω πχ 24 ευρω μεσα ,και έχω να κανω συναλλαγή ένα χρόνο,τα χρήματα αυτά στα τραβάει αυτόματα και φασιστικά χωρίς να σε ρωτήσει ,και έτσι όταν πας να δεις το λογαριασμό σου θα είναι μηδέν. Σαν κάποιος να σε "λήστεψε".... Κατάλαβες φιλε μου...Μας βάλαν όλους να έχουμε τραπεζικούς λογαριασμούς,μας δώσανε και μια κάρτα χρεωστική. Στην αρχή όλα δωρεάν και ωραια,και τώρα σιγά σιγά κλατσ πάρε κάθε μηνα προμήθεια για κοπανιστώ αέρα...(που σήμερα είναι 2ευρω μεθαύριο ποιος ξέρει...) Αλητεία. Πείτε συμβαίνει και σε άλλες τράπεζες? Μήπως έχεις ενεργοποιημένο να σου στέλνει μήνυμα κάθε φορά που γίνεται κατάθεση/ανάληψη/πληρωμή?
Ukforthemoment Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 49 λεπτά πριν, monotis είπε Δεν ξέρω για άλλες τράπεζες αλλα η ------,πλεον κάθε μηνα σου κρατάει περί τα 2 ευρω το μηνα. Απαράδεκτο. Εγώ δηλαδή που σιχαινομε και αποφεύγω το τραπεζικό σύστημα οπου και όπως μπορώ,και δεν έχω μεγάλη δραστηριότητα αν εχω πχ 24 ευρω μεσα ,και έχω να κανω συναλλαγή ένα χρόνο,τα χρήματα αυτά στα τραβάει αυτόματα και φασιστικά χωρίς να σε ρωτήσει ,και έτσι όταν πας να δεις το λογαριασμό σου θα είναι μηδέν. Σαν κάποιος να σε "λήστεψε".... Κατάλαβες φιλε μου...Μας βάλαν όλους να έχουμε τραπεζικούς λογαριασμούς,μας δώσανε και μια κάρτα χρεωστική. Στην αρχή όλα δωρεάν και ωραια,και τώρα σιγά σιγά κλατσ πάρε κάθε μηνα προμήθεια για κοπανιστώ αέρα...(που σήμερα είναι 2ευρω μεθαύριο ποιος ξέρει...) Αλητεία. Πείτε συμβαίνει και σε άλλες τράπεζες? Τι τον θες τον λογαριασμό ;Κλείστον να γλυτώσεις!!!
Bitbit Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 μάλλον κάποιον επαγγελματικό λογαριασμό θα έχει ή θα έχει ενεργοποιήσει κανένα πακέτο για συναλλαγές - μηνύματα ή δε ξέρω γω τι άλλο. Φίλε με το να λες απλά, η τάδε τράπεζα μου κρατάει τόσα δε θα βγεί άκρη. σα να μας λες ότι το αυτοκίνητο δε παίρνει μπρος, φταίει η αντιπροσωπεία ή το συνεργείο. Μπορεί να μην έβαλες καύσιμο. Πάμε από την αρχή, τι λογαριασμό έχεις; Είσαι επαγγελματίας; ποια είναι η τράπεζα; 1 ώρα πριν, monotis είπε Κατάλαβες φιλε μου...Μας βάλαν όλους να έχουμε τραπεζικούς λογαριασμούς,μας δώσανε και μια κάρτα χρεωστική. Στην αρχή όλα δωρεάν και ωραια,και τώρα σιγά σιγά τα είχα πει κι εδώ Spoiler Και τώρα άντε πες ότι τα τραβάς όλα, σε λίγο χρόνια που θα είναι όλα ψηφιακά τι θα κάνεις. Θα τραβάς τι; τα bits; Να τα βάλεις που; Εκεί θα πέσει γέλιο. Και 10€ το μήνα να σου χρεώνουν δε θα μπορείς να κάνεις απολύτως τίποτα. αλλά αυτά είναι σενάρια συνωμοσίας, όπως θα πουν μερικοί και έτσι θα παταχθεί η φοροδιαφυγή
monotis Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε Τι τον θες τον λογαριασμό ;Κλείστον να γλυτώσεις!!! Φιλε μου αν μπορούσα θα το έκανα. Πλεον γνωρίζεις πολύ καλα ότι -ειδικά- αν έχεις επιχείρηση δεν νοητέ να μην έχεις,και να μη περνάει ο μόχθος σου μεσα από αυτό το βρωμερο σύστημα ,σονυ και ντε.
Bitbit Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 2 λεπτά πριν, monotis είπε Πλεον γνωρίζεις πολύ καλα ότι -ειδικά- αν έχεις επιχείρηση δεν νοητέ να μην έχεις,και να μη περνάει ο μόχθος σου μεσα από αυτό το άρα καλά είπα ότι έχεις επαγγελματικό λογαριασμό. Νομίζω σας δίνουν και κάποια προνόμια όμως
monotis Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 52 λεπτά πριν, Bitbit είπε μάλλον κάποιον επαγγελματικό λογαριασμό θα έχει ή θα έχει ενεργοποιήσει κανένα πακέτο για συναλλαγές - μηνύματα ή δε ξέρω γω τι άλλο. Φίλε με το να λες απλά, η τάδε τράπεζα μου κρατάει τόσα δε θα βγεί άκρη. σα να μας λες ότι το αυτοκίνητο δε παίρνει μπρος, φταίει η αντιπροσωπεία ή το συνεργείο. Μπορεί να μην έβαλες καύσιμο. Πάμε από την αρχή, τι λογαριασμό έχεις; Είσαι επαγγελματίας; ποια είναι η τράπεζα; τα είχα πει κι εδώ Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Και τώρα άντε πες ότι τα τραβάς όλα, σε λίγο χρόνια που θα είναι όλα ψηφιακά τι θα κάνεις. Θα τραβάς τι; τα bits; Να τα βάλεις που; Εκεί θα πέσει γέλιο. Και 10€ το μήνα να σου χρεώνουν δε θα μπορείς να κάνεις απολύτως τίποτα. αλλά αυτά είναι σενάρια συνωμοσίας, όπως θα πουν μερικοί και έτσι θα παταχθεί η φοροδιαφυγή Είμαι επαγγελματίας ,αλλα αυτό ισχύει και στο προσωπικό μου τρεχούμενο λογαριασμό. Αυτά ακριβώς που είχες πει....και εσύ...!
Bitbit Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 δε γνωρίζω απλό προσωπικό λογαριασμό να έχει υποχρεωτική χρέωση. Μήπως έχεις ενεργοποιήσει κανένα πακέτο να σου στέλνουν sms ή κάτι παρόμοιο; Η eurobank πχ έχει αυτό. Η πειραιώς έχει αυτό
andreas1gr Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 3 ώρες πριν, monotis είπε Κατάλαβες φιλε μου... Σε ποίον φίλο αναφέρεσαι;;;;; 1
Ukforthemoment Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 1 ώρα πριν, monotis είπε Φιλε μου αν μπορούσα θα το έκανα. Πλεον γνωρίζεις πολύ καλα ότι -ειδικά- αν έχεις επιχείρηση δεν νοητέ να μην έχεις,και να μη περνάει ο μόχθος σου μεσα από αυτό το βρωμερο σύστημα ,σονυ και ντε. "σώνει " είναι το σωστό,σόνυ είναι οι τηλεοράσεις .κινητά κλπ.(ναι είμαι σπαστικός) Αν είναι επαγγελματικός εκπίπτουν σαν έξοδα αν δεν κάνω λάθος. 5
kostasbm Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε "σώνει " είναι το σωστό,σόνυ είναι οι τηλεοράσεις .κινητά κλπ.(ναι είμαι σπαστικός) Αν είναι επαγγελματικός εκπίπτουν σαν έξοδα αν δεν κάνω λάθος. σώνει και καλά........σώνει και ντε δε πάει η θα πεις ντε και καλά.......χαχαχαχα Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου 2021 από kostasbm 1
tsioulak Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 43 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Αν είναι επαγγελματικός εκπίπτουν σαν έξοδα αν δεν κάνω λάθος. Δεν είναι μόνο αυτό, με τους επαγγελματικούς λογαριασμούς επίσης "περνάς" την ουρά, τουλάχιστον στην eurobank.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα