Επισκέπτης Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 Καλησπέρα Καλή Χρονιά με υγεία και Χρόνια πολλά σε όλους!! Θέλω να ρωτήσω ένα θέμα που εμπεριέχει μια σημαντική απορία: Η μητέρα μου εργάζεται επί 28 χρόνια συνεχόμενα, πλήρους απασχόλησης στον ιδιωτικό τομέα ως μισθωτή-υπάλληλος. Εδω και 3 χρονια λαμβανει συνταξη χηρειας του πατέρα μου που ήταν συνταξιούχος πυροσβέστης( οπου να ναι ληγει η τριετια και θα παιρνει μετα τη τριετια το 50% της σύνταξης του θανόντος) Σε περίπτωση που μελλοντικά, προσληφθεί στο Δημόσιο με σύμβαση ορισμένου χρόνου ( από προκήρυξη) ως καθαρίστρια ΥΕ, θα αλλάξει κάτι στη σύνταξη χηρείας που λαμβάνει? Δηλαδη ότι ισχύει για τις χηρες που δουλευουν στον ιδιωτικο τομεα, ισχυει και για της χηρες που δουλευουν στο Δημοσιο? Μήπως γνωρίζετε?
dollyyy19 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 το πιθανοτερο ειναι να εχει περισοτερα προνομια σαν εργαζομενη στο δημοσιο.......δλδ,μονο καλυτερα θα ειναι τα συνεπαγομενα,και οχι χειροτερα.μην σου πω οτι θα εχει αυξηση,παντως μειωση δεν θα εχει....
Bitbit Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 φίλε κάτσε να προσληφθεί και βλέπεις. Αυτά αλλάζουν και θα αλλάξουν και στη συνέχεια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα