Stefan12 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 Καλησπέρα και καλή χρονιά! Προσφατα απεβίωσε ο πατέρας μου και θέλουμε να αποσύρουμε ένα παλιό αυτοκίνητο που είχε μαζί με την μητέρα μου (50% έκαστος). Δυστυχώς σε κάποια κέντρα απόσυρσης που ρώτησα μου είπαν ότι δεν μπορεί να γίνει κάτι μέχρι να ολοκληρωθεί η μεταβίβαση, αλλά προφανώς δεν θέλουμε να πληρώσουμε κοντά 300 ευρώ τέλη κυκλοφορίας 😂 Έχει συμβεί κάτι ανάλογο σε κάποιον άλλον που να μπορεί να δώσει καμιά συμβουλή?
Salvation81 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 1 ώρα πριν, Stefan12 είπε Καλησπέρα και καλή χρονιά! Προσφατα απεβίωσε ο πατέρας μου και θέλουμε να αποσύρουμε ένα παλιό αυτοκίνητο που είχε μαζί με την μητέρα μου (50% έκαστος). Δυστυχώς σε κάποια κέντρα απόσυρσης που ρώτησα μου είπαν ότι δεν μπορεί να γίνει κάτι μέχρι να ολοκληρωθεί η μεταβίβαση, αλλά προφανώς δεν θέλουμε να πληρώσουμε κοντά 300 ευρώ τέλη κυκλοφορίας 😂 Έχει συμβεί κάτι ανάλογο σε κάποιον άλλον που να μπορεί να δώσει καμιά συμβουλή? Τα σηματα θα πρεπει να πληρωθουν μεχρι τελη Φλεβαρη, δεν θα εχει ολοκληρωθει η μεταβιβαση; Αν οχι βαλτε το στο γκαραζ ενος φιλου και παραδωστε πινακιδες.
Stefan12 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 1 λεπτό πριν, Salvation81 είπε Τα σηματα θα πρεπει να πληρωθουν μεχρι τελη Φλεβαρη, δεν θα εχει ολοκληρωθει η μεταβιβαση; Αν οχι βαλτε το στο γκαραζ ενος φιλου και παραδωστε πινακιδες. Ευχαριστώ πολύ! Μπορεί να γίνει απόσυρση και με παραδωμενες πινακίδες?
Joshua21 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 1 ώρα πριν, Stefan12 είπε Ευχαριστώ πολύ! Μπορεί να γίνει απόσυρση και με παραδωμενες πινακίδες? Ναι, αλλά όχι αν δεν έχει γίνει η μεταβίβαση πρώτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα