Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα και καλή χρονιά!

Προσφατα απεβίωσε ο πατέρας μου και θέλουμε να αποσύρουμε ένα παλιό αυτοκίνητο που είχε μαζί με την μητέρα μου (50% έκαστος).

Δυστυχώς σε κάποια κέντρα απόσυρσης που ρώτησα μου είπαν ότι δεν μπορεί να γίνει κάτι μέχρι να ολοκληρωθεί η μεταβίβαση, αλλά προφανώς δεν θέλουμε να πληρώσουμε κοντά 300 ευρώ τέλη κυκλοφορίας 😂

Έχει συμβεί κάτι ανάλογο σε κάποιον άλλον που να μπορεί να δώσει καμιά συμβουλή?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Stefan12 είπε

Καλησπέρα και καλή χρονιά!

Προσφατα απεβίωσε ο πατέρας μου και θέλουμε να αποσύρουμε ένα παλιό αυτοκίνητο που είχε μαζί με την μητέρα μου (50% έκαστος).

Δυστυχώς σε κάποια κέντρα απόσυρσης που ρώτησα μου είπαν ότι δεν μπορεί να γίνει κάτι μέχρι να ολοκληρωθεί η μεταβίβαση, αλλά προφανώς δεν θέλουμε να πληρώσουμε κοντά 300 ευρώ τέλη κυκλοφορίας 😂

Έχει συμβεί κάτι ανάλογο σε κάποιον άλλον που να μπορεί να δώσει καμιά συμβουλή?

Τα σηματα θα πρεπει να πληρωθουν μεχρι τελη Φλεβαρη, δεν θα εχει ολοκληρωθει η μεταβιβαση; Αν οχι βαλτε το στο γκαραζ ενος φιλου και παραδωστε πινακιδες.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Salvation81 είπε

Τα σηματα θα πρεπει να πληρωθουν μεχρι τελη Φλεβαρη, δεν θα εχει ολοκληρωθει η μεταβιβαση; Αν οχι βαλτε το στο γκαραζ ενος φιλου και παραδωστε πινακιδες.

Ευχαριστώ πολύ! Μπορεί να γίνει απόσυρση και με παραδωμενες πινακίδες?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Stefan12 είπε

Ευχαριστώ πολύ! Μπορεί να γίνει απόσυρση και με παραδωμενες πινακίδες?

Ναι, αλλά όχι αν δεν έχει γίνει η μεταβίβαση πρώτα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...