DionGR Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 Το γραφείο μου βρίσκεται περίπου 3μετρα από την κοντινότερη πριζα. Επειδή ήδη τρέχω το PC σε προέκτασεις και νιώθω ότι ζω στα άκρα, σκέφτομαι να αγοράσω μια προέκταση με μεγάλη ισχύ. π.χ. https://www.skroutz.gr/s/7890169/SAS-100-12-017-15m-3x1-5mm-Μαύρο.html?from=account_favorites Θα είμαι καλά; Και όχι, είναι αδύνατο να βάλω το σύστημα κατευθείαν σε πρίζα. Υπάρχει κάποια ασφαλής εναλλακτική;
snbblp Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 51 λεπτά πριν, DionGR είπε Το γραφείο μου βρίσκεται περίπου 3μετρα από την κοντινότερη πριζα. Επειδή ήδη τρέχω το PC σε προέκτασεις και νιώθω ότι ζω στα άκρα, σκέφτομαι να αγοράσω μια προέκταση με μεγάλη ισχύ. π.χ. https://www.skroutz.gr/s/7890169/SAS-100-12-017-15m-3x1-5mm-Μαύρο.html?from=account_favorites Θα είμαι καλά; Και όχι, είναι αδύνατο να βάλω το σύστημα κατευθείαν σε πρίζα. Υπάρχει κάποια ασφαλής εναλλακτική; Να φέρεις έναν ηλεκτρολόγο να σου κάνει προέκταση μέσα σε επίτειχο κανάλι (πχ legrand), αλλά στην άκρη της προέκτασης να σου βάλει ένα εξάρι ή οκτάρι πολύπριζο βιδωτό στον τοίχο. Νοικοκυρεμένα, μικρά σε όγκο και ασφαλή πράγματα. Και με ευκολία καθαρισμού του πατώματος.
DionGR Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 6 λεπτά πριν, snbblp είπε Να φέρεις έναν ηλεκτρολόγο να σου κάνει προέκταση μέσα σε επίτειχο κανάλι (πχ legrand), αλλά στην άκρη της προέκτασης να σου βάλει ένα εξάρι ή οκτάρι πολύπριζο βιδωτό στον τοίχο. Νοικοκυρεμένα, μικρά σε όγκο και ασφαλή πράγματα. Και με ευκολία καθαρισμού του πατώματος. Πολύ μπερδεμα ρε φίλε... Δεν υπάρχει λύση με προέκταση που αντέχει πολλά watt η κάνα UPS? 5 χρόνια εχω το PC σε 3 προεκτάσεις και όλα καλά...
snbblp Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 Εσύ αποφασίζεις... Εγώ απλώς σου είπα την καλύτερη. 2
vins Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, DionGR είπε Το γραφείο μου βρίσκεται περίπου 3μετρα από την κοντινότερη πριζα. Επειδή ήδη τρέχω το PC σε προέκτασεις και νιώθω ότι ζω στα άκρα, σκέφτομαι να αγοράσω μια προέκταση με μεγάλη ισχύ. π.χ. https://www.skroutz.gr/s/7890169/SAS-100-12-017-15m-3x1-5mm-Μαύρο.html?from=account_favorites Θα είμαι καλά; Και όχι, είναι αδύνατο να βάλω το σύστημα κατευθείαν σε πρίζα. Υπάρχει κάποια ασφαλής εναλλακτική; Ψάξε το apc 6 θεσεων σουκο με 3m καλωδιο. Γύρω στο 40άρι εχει και είσαι κομπλέ. Εχει και με 8 θέσεις με λίγα έξτρα, διαλέγεις και παίρνεις Επεξ/σία 1 Ιανουαρίου 2021 από vins 1
DionGR Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 17 λεπτά πριν, vins είπε Ψάξε το apc 6 θεσεων σουκο με 3m καλωδιο. Γύρω στο 40άρι εχει και είσαι κομπλέ. Εχει και με 8 θέσεις με λίγα έξτρα, διαλέγεις και παίρνεις Ωραίος! Να βάλω UPS η πολυμπριζο στο Σκρουτζ;
Sakiz105 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 2 λεπτά πριν, DionGR είπε Ωραίος! Να βάλω UPS η πολυμπριζο στο Σκρουτζ; η πάρε ένα apc με κοντό καλώδιο και άλλαξέ το εσύ. 3 4 βίδες είναι
DionGR Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 Μόλις τώρα, Sakiz105 είπε η πάρε ένα apc με κοντό καλώδιο και άλλαξέ το εσύ. 3 4 βίδες είναι Αρχικά κοίταζα μπαλαντεζα για εργαλεία κήπου, μου φάνηκε σαν καλή λύση... 850W PSU + 200W Monitor + 150W Sound System... Χρειάζομαι κάτι βαρύ λογικα
kostasbm Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 πάρε ρόκα και ένα έτοιμο καλώδιο 2,5-3αρι στο μήκος που θέλεις με 4-5 θεσεις για να το καρφωσεις πάνω από τη σοβατοπι και 2 ουπατ να στερεώσεις το πολυπριζο .....αφού δε θέλεις να φωνάξεις έναν ηλεκτρολόγο να κάνει σωστή δουλειά Μόλις τώρα, kostasbm είπε πάρε ρόκα και ένα έτοιμο καλώδιο 2,5-3αρι στο μήκος που θέλεις με 4-5 θεσεις για να το καρφωσεις πάνω από τη σοβατοπι και 2 ουπατ να στερεώσεις το πολυπριζο .....αφού δε θέλεις να φωνάξεις έναν ηλεκτρολόγο να κάνει σωστή δουλειά το βαρύ που λες εξαρτάται από τι καλώδιο πάει στη πρίζα που ήδη χρησιμοποιείς....ότι βαρύ και να πάρεις αν η πρίζα είναι με 1-1.5 αρι άχρηστο θα είναι 1
Sakiz105 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, DionGR είπε Αρχικά κοίταζα μπαλαντεζα για εργαλεία κήπου, μου φάνηκε σαν καλή λύση... 850W PSU + 200W Monitor + 150W Sound System... Χρειάζομαι κάτι βαρύ λογικα 200w monitor? πόσα μόνιτορ έχεις? χαχα Εμένα είναι monitor + pc + router πάνω σε πολύμπριζο που μπαίνει σε T που ειναι στην πρίζα. + Πολύμπριζο απλό 3 θέσεων για ηχεία + wifi extender το οποίο είναι και αυτό πάνω στο Τ της πρίζας. Και τα δυο τα πολύπριζα τα άλλαξα εγώ το καλώδιο και το έβαλα χαμηλά πάνω από το σοφατεπί να μην εμποδίζει. @kostasbm χαχα με πρόλαβες Επεξ/σία 1 Ιανουαρίου 2021 από Sakiz105
DionGR Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 5 λεπτά πριν, Sakiz105 είπε 200w monitor? πόσα μόνιτορ έχεις? χαχα Εμένα είναι monitor + pc + router πάνω σε πολύμπριζο που μπαίνει σε T που ειναι στην πρίζα. + Πολύμπριζο απλό 3 θέσεων για ηχεία + wifi extender το οποίο είναι και αυτό πάνω στο Τ της πρίζας. Και τα δυο τα πολύπριζα τα άλλαξα εγώ το καλώδιο και το έβαλα χαμηλά πάνω από το σοφατεπί να μην εμποδίζει. @kostasbm χαχα με πρόλαβες Έχω ένα πολυμπριζο από το οποίο φεύγει μόνη επεκτασησ την οποία υπάρχει άλλο πολυμπριζο που ει άι ηχοσύστημα, PC και Οθόνη. Βέβαια ειναι πολυμπριζα και καλώδια πάρα πολύ χοντρά και αποτι είδα έχουν πολύ υψηλό power limit... Αλλά και πάλι με πιάνει κρύος ιδρώτας καμία φορα
Sakiz105 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 5 λεπτά πριν, DionGR είπε Έχω ένα πολυμπριζο από το οποίο φεύγει μόνη επεκτασησ την οποία υπάρχει άλλο πολυμπριζο που ει άι ηχοσύστημα, PC και Οθόνη. Βέβαια ειναι πολυμπριζα και καλώδια πάρα πολύ χοντρά και αποτι είδα έχουν πολύ υψηλό power limit... Αλλά και πάλι με πιάνει κρύος ιδρώτας καμία φορα Απλά θα σου έλεγα να μην βάλεις πολύμπριζο πάνω σε πολύμπριζο. Βάλτα όπως εγώ σε ένα Τ καλύτερα.
DionGR Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 Μόλις τώρα, Sakiz105 είπε Απλά θα σου έλεγα να μην βάλεις πολύμπριζο πάνω σε πολύμπριζο. Βάλτα όπως εγώ σε ένα Τ καλύτερα. Ναι ξέρω έχω κάνει μαλάκια πατέντα αλλά είναι μακριά η άτιμη η πρίζα... Για αυτό σκεφτόμουν την μπαλαντεζα για εργαλεία κήπου. APC να κοιτάξω UPS η πολυμπριζο;
Sakiz105 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 Μόλις τώρα, DionGR είπε Ναι ξέρω έχω κάνει μαλάκια πατέντα αλλά είναι μακριά η άτιμη η πρίζα... Για αυτό σκεφτόμουν την μπαλαντεζα για εργαλεία κήπου. APC να κοιτάξω UPS η πολυμπριζο; πολύμπριζο απλό εκτός αν έχεις θέματα με "κακό" ρεύμα στην περιοχή.
vins Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 17 λεπτά πριν, DionGR είπε Αρχικά κοίταζα μπαλαντεζα για εργαλεία κήπου, μου φάνηκε σαν καλή λύση... 850W PSU + 200W Monitor + 150W Sound System... Χρειάζομαι κάτι βαρύ λογικα Καλά το ότι έχεις 850w psu δε σημαίνει ότι τραβάς 850w, αυτό γενικα. Αν δε θες να μπεις στη διαδικασία να πειράξεις πράγματα, το apc το 3μετρο είναι αξιοπιστη δοκιμασμένη λύση. Για diy υπάρχουν πολλά που μπορείς να κάνεις, ΑΛΛΑ! Σε συμβουλεύω να μην ασχοληθείς με ηλεκτρικά diy, όσο απλά κι αν ακούγονται ή φαίνονται, το ρεύμα ΣΚΟΤΩΝΕΙ! Δε συγχωρει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα