SeNNinhA Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 Μία μικρή βοήθεια από την εμπειρία σας. Προσπαθούσα να συνδέσω (μιας και έχω μνήμη επιτέλους) το νέο Mini PC Asus PN50 (με τον Ryzen 4300u) με μια οθόνη που έχω για να το σετραω, να βαλω Windows 10 κλπ. To mini Pc έχει έξοδο HDMI, Display Port και USB3. Δυστυχως η οθόνη δεν έχει HDMI αλλά μόνο Display Port και δεν έχω καλώδιο Display Port. Δοκίμασα ένα ανταπτορα που είχα HDMI->Display Port αλλά η οθόνη δεν παίρνει σήμα. Υποθέτω ότι χωρίς Windows και drivers μάλλον δεν γίνεται μια τέτοια σύνδεση και χρειάζομαι είτε καλώδιο Display Port -> Display Port είτε να βρω οθόνη με είσοδο HDMI. Ελπίζω να είναι αυτό. Τι λέτε? Θα δοκιμάσω να συνδέσω μια TV που έχει HDMI να δω. Μπορεί να είναι η μνήμη? Δεν μου χτυπάει κάτι. Ή εμπειρία σας? Ευχαριστω
SeNNinhA Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 Τελικα δεν βρηκα τρόπο να δει την οθόνη μέσω ανταπτορα. Το HDMI λειτουργεί σε άλλη οθόνη οπότε και σεταριστηκε. Από Δευτέρα αγορά Display Port καλωδίου με την ελπίδα ότι δεν έχει πρόβλημα η θύρα της οθόνης.
Τέρης Α. Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2021 Στις 1/1/2021 στις 11:19 ΜΜ, SeNNinhA είπε Από Δευτέρα αγορά Display Port καλωδίου με την ελπίδα ότι δεν έχει πρόβλημα η θύρα της οθόνης. Τι έγινε τελικά;
SeNNinhA Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 5 ώρες πριν, Τέρης Α. είπε Τι έγινε τελικά; Άλλαξα το setup. Έφερα ένα Monitor TV και χρησιμοποιώ το MiniPC με HDMI-HDMI. Η οθόνη μπήκε σε ένα παλιότερο PC με DVI όπως παλιότερα. Λογικά φταίει ο αντάπτορας. Όταν ξαναγυρίσω Ελλάδα θα τσεκάρω και το Display Port της οθόνης μήπως και έχει αυτό πρόβλημα. Η αγορα καλωδίου ήταν αδύνατη λόγω κλειστων καταστημάτων. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα