Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα χρόνια πολλά και καλή χρονιά!

Θα ήθελα την άποψή σας για το παρακάτω θέμα. Συγκεκριμένα, μόλις σήμερα έληξε η αναβολή (σπουδών) και περιμένω σε λίγο καιρό το σημείωμα κατάταξης.

Έχω κάνει χειρουργείο στον αχίλλειο τένοντα και έχω ακόμα μια δυσκαμψία. Ο γιατρός μου τόνισε ότι θα μου γράψει ένα δυνατό χαρτί για τον στρατό. Εκτός αυτού, έχω διεγνωστεί με ψυχωτική διαταραχή και παίρνω αγωγή. Η ψυχιατρός μου ανέφερε πως θα μου γράψει χαρτί για τον στρατό(ήδη μου έχει γράψει ένα για να υπάρχει στο αρχείο μου) και πως θα πρέπει να συμπληρώσω 2 χρόνια αναβολών προκείμενου να απαλλαχθώ.

Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι το εξής. Ένας οικογενειακός γιατρός(που έχει γνωριμίες στον στρατό) μου είπε ότι πρέπει να μαζέψω τα χαρτιά από τους γιατρούς, να κάνω αίτηση στην στρατολογία για να περάσω από ανωτάτη υγειονομική επιτροπή προκειμένου να απαλλαχθώ με τη μία. Ισχύει κάτι τέτοιο; Γνωρίζει κάποιος κάτι γι'αυτό;

Επίσης μου επισήμανε πως το χαρτί της ψυχιάτρου μου ΔΕΝ θα περάσει γιατί είναι επιμελητής Β(και χρειάζομαι διευθυντή γιατρό) και γιατί το χαρτί που ήδη μου έδωσε είναι γραμμένο με το χέρι και όχι από υπολογιστή.(!) Ίσχυει βρε παιδιά κάτι τέτοιο;  Η ίδια μου είπε ότι έχει γράψει πάρα πολλά χαρτιά κατά τέτοιο τρόπο και όλα πέρασαν.

Αν θα μπορούσατε να με βοηθούσατε θα μου διώχνατε και το άγχος που μου δημιουργήσε ο άνθρωπος αυτός!

Ευχαριστώ πάρα πολύ και καλή χρονιά σ'όλους!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...