Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω κάνει πολλές προσπάθειες για να στέλνω μαζικά μηνύματα sms από το Iphone 7plus αλλά δεν έχω καταφέρει 

να το κάνω. γνωρίζει κάποιος αν μπορεί να γίνει και πώς? ευχαριστώ 

Δημοσ.
Στις 1/1/2021 στις 11:45 ΠΜ, thermaspa είπε

Έχω κάνει πολλές προσπάθειες για να στέλνω μαζικά μηνύματα sms από το Iphone 7plus αλλά δεν έχω καταφέρει 

Επιλέγεις όλους τους παραλήπτες απλά...

Δες μήπως σε κάποια από τις επαφές σου υπάρχει και 2ος αριθμός, πχ σταθερό και το έχεις κύριο... (Αν σου βγάζει γενικά σφάλμα)

Μφχ

Δημοσ.
Στις 1/1/2021 στις 9:45 ΠΜ, thermaspa είπε

Τι εννοείς δεν τα έχεις καταφέρει;  εκεί που λέει "προς" πατάς δεξιά το + και προσθέτεις όσους θες...

• Thanks 1
Δημοσ.

Ευχαριστώ, για τις απαντήσεις σας.

Αυτός ο τρόπος είναι αρκετά κουραστικός όταν θέλεις να επιλέξεις αρκετούς π.χ. 30 άτομα,

αν θυμάμαι καλά στο iphone 4 είχε επιλογή από λίστα κάτι τέτοιο θα με βόλευε.

Δημοσ.

Δεν θυμάμαι αν στο 4 υπήρχε η επιλογή αλλά η Apple είναι λίγο δύστροπη ακόμα και στις επαφές. Δες το παρακάτω βίντεο, νομίζω είναι αυτο που θέλεις. Θα φτιάξεις ενα νέο group επαφών μέσω iCloud από υπολογιστή και από εκεί μέσω shortcuts μπορείς να έχεις ενα προκαθορισμένο μήνυμα όπου με πάτημα ενός κουμπιού θα πηγαίνει αυτόματα το sms στις επαφές που ανήκουν στο συγκεκριμένο group.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...