StumbledOnThis Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλη χρονια σε ολους! Προς το παρον εχω μια οθονη LG 29'' Ultrawide (75Hz) και θελω να περασω στα 144Hz. Κοιταω την Dell S2721DGFA 27" (οπως και πολλοι αλλοι ). Η ερωτηση μου ειναι αν ανεξαρτητα απο την ποιοτητα εικονας που περιμενω να ειναι πολυ ανωτερη, μου φανει μικρη. Αν ναι εχετε να προτεινετε καποια αλλη σε περισσοτερες ιντσες (παντα σε 144+Hz)? Η καρτα που θα την οδηγει ειναι η Gigabyte GeForce RTX 3060 Ti Gaming OC PRO 8GB Επεξ/σία 1 Ιανουαρίου 2021 από StumbledOnThis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
radiohead Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Μεγαλύτερη γιατί; Πόσο μακριά κάθεσαι; Μια χαρά θα σου ειναι και η διαφορά τους χοντρικά είναι αυτή http://www.displaywars.com/27-inch-16x9-vs-29-inch-21x9 Επεξ/σία 1 Ιανουαρίου 2021 από radiohead 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
StumbledOnThis Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 35 λεπτά πριν, radiohead είπε Μεγαλύτερη γιατί; Πόσο μακριά κάθεσαι; Μια χαρά θα σου ειναι και η διαφορά τους χοντρικά είναι αυτή http://www.displaywars.com/27-inch-16x9-vs-29-inch-21x9 Ευχαριστω φιλε. Ετσι οπως τα βλεπω τωρα οτι χανω απο πλατος το κερδιζω σε υψος οποτε μια χαρα. Καθομαι στους 70 ποντους μακρυα περιπου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
radiohead Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 Σούπερ θα είσαι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sakiz105 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, StumbledOnThis είπε Καλη χρονια σε ολους! Προς το παρον εχω μια οθονη LG 29'' Ultrawide (75Hz) και θελω να περασω στα 144Hz. Κοιταω την Dell S2721DGFA 27" (οπως και πολλοι αλλοι ). Η ερωτηση μου ειναι αν ανεξαρτητα απο την ποιοτητα εικονας που περιμενω να ειναι πολυ ανωτερη, μου φανει μικρη. Αν ναι εχετε να προτεινετε καποια αλλη σε περισσοτερες ιντσες (παντα σε 144+Hz)? Η καρτα που θα την οδηγει ειναι η Gigabyte GeForce RTX 3060 Ti Gaming OC PRO 8GB Από 29 uw σε 27 16-9 θα σου φανεί και μεγαλύτερη. Προχώρα άφοβα. Και εγώ στους 70π ειμαι Επεξ/σία 1 Ιανουαρίου 2021 από Sakiz105 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
t-shock Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 Άλλαξα πριν λίγες μέρες από την 29UM59-P Ultrawide της LG σε 2K 27" 1500R Η διαφορά στο ύψος είναι αισθητή (και υπέρ της 27αρας) και είναι λίγο πιο στενή χωρίς να με ενοχλεί ιδιαίτερα. Θα σε πάρει μια δυο μέρες μέχρι να την συνηθίσεις αλλά θα σου αρέσει πολύ η 2κ σε σχέση με την utrawide 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα