Προς το περιεχόμενο

P800 erotisi

gregdais

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

paidia kalispera,ekana mia tis pio megales m@l@kies pou tha mporousa na kanw.den eimai kollimenos me kamia eteria (px NOKIA) alla theorw apo prosopiki empiria pws to pio olokliromeno apo apopsi dinatotiton smart phone metaxi p800,6600,3650,7650,sx-1 einai me diafora to pio aksiopisto to asximo 3650, to opoio to ekana antallagi me p800.loipon,pws mporeite osoi exete p800 na simvivastite me ena smatphone pou vgazei mono ahdies apo programmata?mporei na min kserw polla gia to kinito alla den me entiposiazei katholou.mporeite na mou peite pou tha vrw full programmatakia opws einai to aivanet gia s60 kai sx-1?please giati mou erxetai na to soutarw se kana toixo!

Δημοσ.

Eleos re file!Oxi kai toso kako to P800...To exo 1 xrono kai mamaei!!!Mprosta tou to 3650 einai ftoxos siggenis...Gia programs mpes KaZaA kai tha vreis poli prama!!! 8)

Δημοσ.

Eίναι λίγο ισοπεδωτικός ο φίλος. Δηλ. το 3650 είναι "το πιο ολοκληρωμένο από άποψη δυνατοτήτων smartphone" (κατά τα γραπτά του) και δεν είναι το sx1 πχ και ακόμα περισσότερο τα p800/900??? Τι να πω...

Δημοσ.

file mou an mou peis pws mporw na dw divx gia paradeigma se full screen kai se poli kali poiotita se paradexomai ti kanei dld to p800 parapanw apo to 3650?akoma kai i fotos tou einai xeiroteres afou i apxrwseis pou kanei stis foto den mou kanoun gia 4000 xil xrwmata,to 3650 evgaze apsoges fotos kai kai ekane axnes apoxrwseis me apotelesma na fenontai pio oraies oi fwto.oso gia to divx to 3650 einai theiko,an exei mia 128ara mmc mporeis na rixeis mesa peripou 2 wres apsogis poiothtas (gia 4000 xil xrwmata)divx/xvid

Δημοσ.

Lipamai pou den eisai pliroforimenos file mou alla to P800 paizei apo ti mana tou MPEG-4 movies...Os gnoston to DivX einai mia morfi MPEG-4!!! 8)

Δημοσ.

ok me to video ta katafera me smart movie kai eimai poli ikanopoihmenos.

thelw an mporeite na mou lisete kapoies apories:

1. mporw na egkatastisw neo firmware sto p800 mesw bluetooth?px na riksw mesa to firmware stin mnimi kai na to fortwsei apo ekei?

2.i memvrani tou touchpad exete idea poso kostizei ?mou exei gratzouniostei se ena simio kai epireazei se polles periptvseis.

3. video recorder me no limit recording uparxei?

4.ena kalo site me kaloudia gia to kinito se full versions?

Δημοσ.

gregdais, afou asxoleisai me kinhta kai exeis kai apopsh gia ayta... einai adianohto na mhn ksereis toylaxiston pou na psakseis.....

ektos toy google poy exoume pleon barethei an anaferoume oti einai h pleon endedigmenh kinhsh prin apo kathe erwthsh..... yparxei kai to myphone.gr opou mporeis na breis ta panta gia to p800

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...