Επισκέπτης Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2021 Μη φοβάσαι καθόλου και την metz. Έχω την 7000 . Ερτφλιξ απροβληματιστα.
liakjim Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2021 1 ώρα πριν, CaptainChris είπε Στις Android τηλεόρασης το ErtFlix έχει διαφορά προβλήματα που οφείλονται στην εφαρμογή της Ερτ, μετά την τελευταία ενημέρωση της εφαρμογής λειτουργεί κανονικά. Οθόνη/εικόνα πολύ καλη χωρίς bleeding και φωτεινές άκρες και με κανονικα μαύρα. Ήχος αρκετά καλός. Σχεδιασμός πολυ ωραια χωρίς περιθώρια στις άκρες. Λειτουργικό Android 9, η εταιρεία ανακοίνωσε ότι θα αναβαθμίσει σε 11, χωρις κολλήματα με browser της TCL. Για τα λεφτά που ζητά είναι πολύ καλή και βάζει κάτω και πολυ ακριβότερες. Η TCL είναι η κορυφαία Κινεζική με πολλές πωλήσεις σε Αμερική και Ευρώπη όπου είναι πολύ διαδεδομένη λόγο των ποιοτικών και φθηνών συσκευών που βγάζει. Στης τηλεόρασης είναι 2η σέ πωλήσεις παγκοσμίως μετά την LG. 1 ώρα πριν, DeineL Vian είπε Μη φοβάσαι καθόλου και την metz. Έχω την 7000 . Ερτφλιξ απροβληματιστα. Σας ευχαριστώ. Τελικά έδωσα παραγγελία την 55XH8086. Ελπίζω να βγει καλή. 1
anso Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 9 ώρες πριν, CaptainChris είπε Στις Android τηλεόρασης το ErtFlix έχει διαφορά προβλήματα που οφείλονται στην εφαρμογή της Ερτ, μετά την τελευταία ενημέρωση της εφαρμογής λειτουργεί κανονικά. Οθόνη/εικόνα πολύ καλη χωρίς bleeding και φωτεινές άκρες και με κανονικα μαύρα. Ήχος αρκετά καλός. Σχεδιασμός πολυ ωραια χωρίς περιθώρια στις άκρες. Λειτουργικό Android 9, η εταιρεία ανακοίνωσε ότι θα αναβαθμίσει σε 11, χωρις κολλήματα με browser της TCL. Για τα λεφτά που ζητά είναι πολύ καλή και βάζει κάτω και πολυ ακριβότερες. Η TCL είναι η κορυφαία Κινεζική με πολλές πωλήσεις σε Αμερική και Ευρώπη όπου είναι πολύ διαδεδομένη λόγο των ποιοτικών και φθηνών συσκευών που βγάζει. Στης τηλεόρασης είναι 2η σέ πωλήσεις παγκοσμίως μετά την LG. Νομίζω ειναι τρίτη με 12% της αγορας αν δε κανω λαθος. Εγω ανέβηκα κανα 20αρικο και πηγα στην p815 50ara και ειλικρινα ειμαι απολυτα ικανοποιημενος.θα θελα βεβαια να βρω τροπο να να κοψω τις διαφημισεις αν μπαινω να δω κατι ονλαιν σε κανα σαιτ μς ταινιες γτ μέχρι στιγμής δεν εχω καταφερει να δω ταινια απο σαιτ.
el97668 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 Αγόρασα τη Metz 43MUB8000 Smart 4K UHD 43". Δε μπορώ να κάνω ταξινόμηση καναλιών (η γνωστή ταξινόμηση που κάνουμε εδώ και χρόνια π.χ. το MEGA στο 4, ο ANT1 στο 5...). Ξέρει κάποιος πως γίνεται? Είναι για μεγάλο άνθρωπο και διαφορετικά δυσκολεύεται. (Στα αγαπημένα μπορώ να βάλω κανάλια . Αλλά όταν ξανανοίξει η tv η επιλογή να εμφανίζει αυτόματα μόνο τα αγαπημένα δεν τη βρίσκω. Αν δεν υπάρχει λύση για τη κλασική ταξινόμηση τουλάχιστον αν ξέρει κάποιος το τρόπο με το άνοιγμα να εμφανίζει αυτόματα μόνο τα αγαπημένα κανάλια).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα