anso Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 Ψάχνω μια smart 4k tv 43-50 ιντσες εως 400 ευρω. Εχω κοιταξει metz mub 7000,mub8000 ,tcl p615,p715 και hisense A7100F A7300F. Καμια προταση,γνωμη η πληροφορια θα ταν οτι πρεπει.ευχαριστω καλες γιορτες με υγεια
Payne83 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 Απο αυτές που έχεις επιλέξει θα πήγαινα στην Hisense A7300F. Δες όμως και αυτήν. Πολύ καλη επιλογή. https://www.skroutz.gr/s/23496163/Samsung-UE50TU7172-Smart-4K-UHD-50.html
anso Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 2 ώρες πριν, Payne83 είπε Απο αυτές που έχεις επιλέξει θα πήγαινα στην Hisense A7300F. Δες όμως και αυτήν. Πολύ καλη επιλογή. https://www.skroutz.gr/s/23496163/Samsung-UE50TU7172-Smart-4K-UHD-50.html Γενικα ακουω καλα λογια κ απο τις 3 εταιρίες.διαφορες δεν βλεπω αρκετες σ οτι εχουν πανω τους αλλα εχω χρονια που δεν εχω ασχοληθεί με τηλεορασεις.την τηλεοραση που εβαλες απο γνωστο μου δε ξετρελαθηκα διοτι είχε κατι θεματακια. Υπάρχουν διαφορες σ αυτες που ανεφερα; ή απλά ξεκάθαρα λογω εταιριας;
Sotrek Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 Αυτό το άρθρο έχει κάποια σχόλια για την Metz 43MUB7000 Smart 4K UHD 43" Προσωπικά είμαι πολύ ευχαριστημένος χωρίς βέβαια να έχω τρομερή εμπειρία απο τηλεοράσεις.
CaptainChris Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 Tcl 43P715 πολύ καλή τηλεόραση καλή τιμή.
anso Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 39 λεπτά πριν, Sotrek είπε Αυτό το άρθρο έχει κάποια σχόλια για την Metz 43MUB7000 Smart 4K UHD 43" Προσωπικά είμαι πολύ ευχαριστημένος χωρίς βέβαια να έχω τρομερή εμπειρία απο τηλεοράσεις. Ελεγα για την mub8000 λογω sound bar οπως τκ παρουσιαζουν αυτο κατω απο την οθονη.γενικα με τις γωνιες θεασης εχεις θεμα; 21 λεπτά πριν, CaptainChris είπε Tcl 43P715 πολύ καλή τηλεόραση καλή τιμή. Με την 615 εχει καποια διαφορα;
Sotrek Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 34 λεπτά πριν, anso είπε Ελεγα για την mub8000 λογω sound bar οπως τκ παρουσιαζουν αυτο κατω απο την οθονη.γενικα με τις γωνιες θεασης εχεις θεμα; Σε υπνοδωμάτιο την έχω, αλλά δεν έχω κάποιο θέμα με τις γωνίες θέασης. Πάντα με την λιγοστή μου πείρα σε TV
Payne83 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 Την Hisense 7300 την έχω δει από κοντά και έχει πολύ ωραία εικόνα. Επίσης και του την TCL 615 όπως και την Samsung που ποσταρα. Σαν εικόνα καθαρά μου άρεσε η Hisense 7300 πιο πολύ και λιγότερο η TCL, αλλά αυτό στο δικό μου μάτι. Επισης η Samsung έχει και HD10+ και όχι HDR10 απλό οπως έχουν οι υπόλοιπες εάν σε ενδιαφέρει αυτό. Επίσης ο ήχος της Hisense ήταν καλός. Μου έκανε εντύπωση. Στις Hisense δεν μου άρεσε το λογισμικό τόσο. Πιστεύω το Tizen της Samsung και το Android (9 Pie) της TCL είναι ανώτερα. Επειδή μιλάμε για VA πάνελ τις γωνίες καλό θα ήταν να τις δεις άπο κοντά. Νομίζω δεν θα είναι μεγάλη η διαφορά υπό λογική γωνιά. Για τις Metz δεν γνωρίζω και ούτε έχω δει κάποια live. Παρόλο αυτά έχω ακούσει καλά λόγια και για εγγυήσεις κτλ.
panagiotisky Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 Για πραγματικό 4Κ κοίταξε πρώτα για Sony , Samsung και μετά τις υπόλοιπες.....!!!
anso Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 56 λεπτά πριν, Payne83 είπε Την Hisense 7300 την έχω δει από κοντά και έχει πολύ ωραία εικόνα. Επίσης και του την TCL 615 όπως και την Samsung που ποσταρα. Σαν εικόνα καθαρά μου άρεσε η Hisense 7300 πιο πολύ και λιγότερο η TCL, αλλά αυτό στο δικό μου μάτι. Επισης η Samsung έχει και HD10+ και όχι HDR10 απλό οπως έχουν οι υπόλοιπες εάν σε ενδιαφέρει αυτό. Επίσης ο ήχος της Hisense ήταν καλός. Μου έκανε εντύπωση. Στις Hisense δεν μου άρεσε το λογισμικό τόσο. Πιστεύω το Tizen της Samsung και το Android (9 Pie) της TCL είναι ανώτερα. Επειδή μιλάμε για VA πάνελ τις γωνίες καλό θα ήταν να τις δεις άπο κοντά. Νομίζω δεν θα είναι μεγάλη η διαφορά υπό λογική γωνιά. Για τις Metz δεν γνωρίζω και ούτε έχω δει κάποια live. Παρόλο αυτά έχω ακούσει καλά λόγια και για εγγυήσεις κτλ. Tcl 615 η 715?εχουν κάποια ουσιώδη διαφορα;κ ποια να προτιμήσω; Για την hisense εχω ακουσει ακριβως οσα ειπες. Γενικα η metz εχει καλές κριτικές και η mub 8000 με το soundbar μου χει τραβηξει το ενδιαφέρον + 4 χρόνια εγγύηση. Λογω κοβιντ ειναι δυσκολο να σχηματίσω γνωμη απο κοντα δυστυχως. 16 λεπτά πριν, panagiotisky είπε Για πραγματικό 4Κ κοίταξε πρώτα για Sony , Samsung και μετά τις υπόλοιπες.....!!! Νομιζω ξεφεύγει απο τα 400 η sony. Samsung με εχει απογοητευσει απο κριτικες 3 οικείων προσωπων και ειμαι λιγο επιφυλακτικός
CaptainChris Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 η TCL P615 εχει χειροτερο ηχο και μπεζελς κανονικα, ενω η 20ε ακριβοτερη P715 εχει ποιο δυνατα ηχεια και πολυ λεπτα σχεδον ανυπαρκτα μπεζελς πανω και στα πλαγια. Μπες 43“Ultra Slim 4K TV with HDR 10 and Android TV (tcl.com) και δες τες μπορεις να κανεις και συγκριση. Ο ηχος και η εικονα ειναι πολυ καλυτερα απο οτι την περιμενα.
anso Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 8 λεπτά πριν, CaptainChris είπε η TCL P615 εχει χειροτερο ηχο και μπεζελς κανονικα, ενω η 20ε ακριβοτερη P715 εχει ποιο δυνατα ηχεια και πολυ λεπτα σχεδον ανυπαρκτα μπεζελς πανω και στα πλαγια. Μπες 43“Ultra Slim 4K TV with HDR 10 and Android TV (tcl.com) και δες τες μπορεις να κανεις και συγκριση. Ο ηχος και η εικονα ειναι πολυ καλυτερα απο οτι την περιμενα. Η αλήθεια μετα απο ψαξιμο μου εκανα τα ιδια πανω κατω παρατηρησα. Τωρα πρέπει να διαλέξω αναμεσα σε tcl 715, Hisense a7300f ή στην metz mub8000 με τα 4 χρονια εγγυηση κ το soundbar
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 Η 715 επίσης έχει τρομερή διαχείριση ενέργειας. A++
liakjim Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2021 Στις 1/1/2021 στις 6:57 ΜΜ, CaptainChris είπε η TCL P615 εχει χειροτερο ηχο και μπεζελς κανονικα, ενω η 20ε ακριβοτερη P715 εχει ποιο δυνατα ηχεια και πολυ λεπτα σχεδον ανυπαρκτα μπεζελς πανω και στα πλαγια. Μπες 43“Ultra Slim 4K TV with HDR 10 and Android TV (tcl.com) και δες τες μπορεις να κανεις και συγκριση. Ο ηχος και η εικονα ειναι πολυ καλυτερα απο οτι την περιμενα. Έχεις την p715; Είμαι με το δάχτυλο στην σκανδάλη. Παίζει κανονικά ertflix ; Διαβάζω κριτικές για το αντίθετο https://www.public.gr/product/tileorasi-tcl-55-ultra-hd-4k-led-smart-55p715/prod11931633pp/ Γενικά δεν βλέπω πολλές κριτικές για την συγκεκριμένη tv , ούτε reviews της προκοπής οπότε φοβάμαι λίγο να το ρισκάρω έναντι μιας πιο επώνυμης.
CaptainChris Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2021 Στις Android τηλεόρασης το ErtFlix έχει διαφορά προβλήματα που οφείλονται στην εφαρμογή της Ερτ, μετά την τελευταία ενημέρωση της εφαρμογής λειτουργεί κανονικά. Οθόνη/εικόνα πολύ καλη χωρίς bleeding και φωτεινές άκρες και με κανονικα μαύρα. Ήχος αρκετά καλός. Σχεδιασμός πολυ ωραια χωρίς περιθώρια στις άκρες. Λειτουργικό Android 9, η εταιρεία ανακοίνωσε ότι θα αναβαθμίσει σε 11, χωρις κολλήματα με browser της TCL. Για τα λεφτά που ζητά είναι πολύ καλή και βάζει κάτω και πολυ ακριβότερες. Η TCL είναι η κορυφαία Κινεζική με πολλές πωλήσεις σε Αμερική και Ευρώπη όπου είναι πολύ διαδεδομένη λόγο των ποιοτικών και φθηνών συσκευών που βγάζει. Στης τηλεόρασης είναι 2η σέ πωλήσεις παγκοσμίως μετά την LG.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα