_karib_ Δημοσ. 14 Μαΐου 2004 Δημοσ. 14 Μαΐου 2004 παιδια στην γκαρσονιερα που ζω εχω εναν φουρνο μικροκυματων.εχω παρατηρησει οτι οταν αφηνω κατι ζωντανο κοντα σε αυτον και τον χρησιμοποιω για καποιον ανεξηγητο λογω παιθαινουν. εχω χασι ετσι ως τωρα εναν παπαγαλο,ενα χρυσοψαρο και μια αγγουρια σε γλαστρα.Μετα απο τοσες απωλιες κατεληξα στο οτι κατι δεν παει καλα στο δωματιο μου και πρεπει να παρω δραστικα μετρα.ξεκινησα να λυσω το προβλημα συμβουλευοντας μια γνωστη μεντολλογο-ευρευνητριαπαραψυχολογιας Μαρια Παπαπετρος(συγκατοικη με τον Νικο Ευταξια).Αυτη προτεινε να ριξει μια ματια στο δωματιο μου.Ηρθε λοιπον η κοπελια και προσπαθησε να εντοπισει ,οπως ειπε ,καποια αρνητικη ενεργεια αλλα τιποτα.Δεν λαμβανω καμια ενεργεια η ακτινοβολια μου ειπε.Τελοςπαντων ειπα να τις κερασω τιποτα και πεταξα στον φουρνο μικροκυματων μου 2 μπουγατσες.Που λετε ρε παιδια την στιγμη που το αναψα η κυρ Μαρια Παπαπετρος αρχισε να εκμπαιπει φως μεσα στα αυτια και να αιωρηται!!!εκει καταλαβα οτι κατι δεν πηγαινε σωσταμε τον φουρνο μου. Βεβαια τον τελευταιο καιρο ειχα αρχισει να χανω τα μαλλια μου , να μου πεφτουν τα δοντια ,εβγαλα κατι αιμοραιδες στην αριστερη μασχαλη μου,μου εχουν πεσει ολα τα δαχτυλα μου εκτος απο ενα με το οποιο και γραφω αλλα δεν ειχα ανυσηχηση γιατι σκεφτηκα οτι ειναι κατι φυσιολογικο για την ηλικια μου. Τελοςπαντων εχω αρχισει και ανυσηχω δεοντος και σκεφτομαι μηπως πρεπει να κανω κατι για τον υπολογιστη μου γιατι βρισκεται σε μικρη αποσταση αποσταση απο τον φουρνο.Εσεις τι λετε ρε παιδια????
grigas Δημοσ. 14 Μαΐου 2004 Δημοσ. 14 Μαΐου 2004 Απορώ που υπάρχει κόσμος με όρεξη να γράψει όλες αυτές τις ιστορίες....
SwAToNeR Δημοσ. 14 Μαΐου 2004 Δημοσ. 14 Μαΐου 2004 re grigas des to os xioumor reee... Me tetoies karagkiozies gelas... Den gelas?
_karib_ Δημοσ. 14 Μαΐου 2004 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2004 δες την υπογραφη του φιλου swatoner παραπανω για να δεις τι πινω
BLISS Δημοσ. 14 Μαΐου 2004 Δημοσ. 14 Μαΐου 2004 δες την υπογραφη του φιλου swatoner παραπανω για να δεις τι πινω Lhgmeno tha htane! MA APO POY PSONIZEIS ???
ba_eas Δημοσ. 14 Μαΐου 2004 Δημοσ. 14 Μαΐου 2004 εχω χασι ετσι ως τωρα εναν παπαγαλο,ενα χρυσοψαρο και μια αγγουρια σε γλαστρα.Μετα απο τοσες απωλιες κατεληξα στο οτι κατι δεν παει καλα στο δωματιο μου και πρεπει να παρω δραστικα μετρα. Αυτές είναι απώλειες.......καλά που είμαι ξαπλώμενος στο κρεβάτι και δεν έχω πέσει κάτω απο τα γέλια..... Κ τι απώλεια...μια αγγουριά σε γλάστρα.....πάει η σοδειά..... Μάκη πρόλαβε τον Γιώργο σε παρακαλώ.....Θέλω να σε καμαρώσω.... 8) 8)
dim_b Δημοσ. 14 Μαΐου 2004 Δημοσ. 14 Μαΐου 2004 Στο γνωστό μπλα-μπλα, υπάρχει topic γιά ανέκδοτα. Επειδή εδώ δεν το βλέπω να έχει μέλλον, δεν πας να το γράψεις και εκεί; btw, τι έγινε ο karib; Μεταλλάχθηκε από την ακτινοβολία;
Cristina Δημοσ. 14 Μαΐου 2004 Δημοσ. 14 Μαΐου 2004 Τέτοιο γέλιο είχα να κάνω μέρες! Πώπω! Θοδωρή, εγώ στο τσακ πρόλαβα να μην πέσω από την καρέκλα! Κάνε χώρο στο κρεβάτι γιατί συνεχίζω να γελάω και θα πέσω Μάκη, κάνε το sticky, αγόρι μου! Να περνάω κάθε πρωί να το βλέπω και να γελάω! :lol: :lol: [...]btw' date=' τι έγινε ο [b']karib[/b]; Μεταλλάχθηκε από την ακτινοβολία; AAAAAAAAAAAAAAAAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHA :lol: :lol:
kavaliotis Δημοσ. 14 Μαΐου 2004 Δημοσ. 14 Μαΐου 2004 karib αδικεισαι εδω, συσωμη η κοινοτητα του http://www.mplampla.gr σε περιμενει με ανυπομονησια!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.