alex969 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 Καλησπέρα παιδιά, και καλή πρωτοχρονιά να έχετε! (Ελπίζω να έχω επιλέξει το σωστό forum 😛 ) Για αρχή, να σας πω ότι έχω μια παλιά τηλεόραση Toshiba Regza-Link, αγορασμένη προ δεκαετίας, που και οι δύο HDMI θύρες της τα έχουν παίξει, οπότε για να συνδέσω το οτιδήποτε, μπορώ μόνο μέσω SCART και VGA. Είχα σκοπό να αγοράσω ένα Smart TV Stick της Xiaomi για να βλέπει ο πατέρας μου Netflix στην τηλεόραση και να μην του βγαίνουν τα μάτια στο κινητό. Όμως, για να καταφέρω να το συνδέσω στην τηλεόραση, θα πρέπει να μετατρέψω το HDMI σήμα του Smart TV Stick, σε VGA σήμα για την τηλεόραση. Από αρκετό ψάξιμο που έριξα, κατέληξα στο ότι μάλλον χρειάζομαι μία διάταξη του τύπου HDMI female (όπου θα μπει το HDMI male του TV Stick) to VGA male (το οποίο θα βάλω στο VGA female της τηλεόρασης). Βρήκα στο skroutz αυτό: https://www.skroutz.gr/s/10266261/3-5mm-VGA-male-HDMI-female-PC-0351.html, το οποίο όμως, παρότι μοιάζει με τη διάταξη που είχα στο νου μου πως θα δουλέψει για την περίπτωσή μου, είδα πως κάνει το αντίστροφο, δηλαδή μετατροπή από VGA σε HDMI 😕 Επειδή, λοιπόν, δεν έχω εμπειρία σε αυτά, και έχω βρεθεί σε αδιέξοδο, μπορείτε εσείς να μου προτείνετε κάτι που θα κάνει τη δουλειά? 😀 Ευχαριστώ!!! Υ.Γ.: Έχω βρει και μετατροπέα από HDMI σε SCART, αλλά βλέπω πάνε γύρω στο 20άρικο και είμαι επιφυλακτικός στο να αγοράσω έναν χωρίς να είμαι σίγουρος...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα