Ukforthemoment Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2021 Είσαι σίγουρος ότι η μεμβράνη δεν είναι μονο για την μεταφορά και πρέπει να αφαιρεθεί πριν την χρήση; 2
mindreader Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2021 23 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Είσαι σίγουρος ότι η μεμβράνη δεν είναι μονο για την μεταφορά και πρέπει να αφαιρεθεί πριν την χρήση; Δεν ξερω. Παντως το πανελακι φορτιζε τη συσκευη.
mindreader Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 Δεν εχω καταλαβει το εξης. Ενα μικρο ηλιακο πανελ, σαν το παραπανω, ποτε φορτιζει μια συσκευη, πολυ μικρη σε απαιτησεις εστω, και ποτε οχι; Εννοω, πχ, αν το powerbank μου εχει μια υποδοχη βυσματος 5,5mm (αν το λεω καλα)-το στρογγυλλο βυσματακι, και συνδεσω εκει καλωδιο με θηλυκο ανταπτορα αναπτηρα αυτοκινητου, το παραπανω panel θα φορτιζει το powebank; Ποτε απαιτειται η τεχνολογια mppt για να φορτισει μια συσκευη, και ποτε οχι;
mindreader Δημοσ. 27 Απριλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2023 Τι γνωμη εχετε γι'αυτο εδω: https://www.e-shop.gr/solar-charger-forito-60w-dc-usb-18v-5v-es-60-p-SOL.110216
mindreader Δημοσ. 7 Ιουνίου 2024 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2024 Ειχα αγορασει φορητο μικρο πανελακι με usb θυρα για φορτιση συσκευων το 2020. Ισχυς 10w. Αγορασα και φετος το 2024 ενα, προσεξτε, συνολικα περιπου ιδίων διαστάσεων, αλλα με ισχυ 20w. Ερωτηση: Υπαρχει καποια ιδιαιτερη τεχνολογικη βελτιωση σε αυτα τα λιγα χρονια; Πως γινεται σχεδον ιδιου 'εμβαδου' πανελακια, το ενα να βγαζει 20w ενω το αντιστοιχο αλλα λιγο παλαιοτερο να βγαζει 10w; Εννοω, οκ, μπορω να καταλαβω οτι δεν παει ισως και απολυτα με το εμβαδο, αλλα μου κανει εντυπωση και μπορει κατι να μην γνωριζω.
mindreader Δημοσ. 14 Ιουνίου 2024 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2024 On 07/06/2024 at 08:22, mindreader said: Ειχα αγορασει φορητο μικρο πανελακι με usb θυρα για φορτιση συσκευων το 2020. Ισχυς 10w. Αγορασα και φετος το 2024 ενα, προσεξτε, συνολικα περιπου ιδίων διαστάσεων, αλλα με ισχυ 20w. Ερωτηση: Υπαρχει καποια ιδιαιτερη τεχνολογικη βελτιωση σε αυτα τα λιγα χρονια; Πως γινεται σχεδον ιδιου 'εμβαδου' πανελακια, το ενα να βγαζει 20w ενω το αντιστοιχο αλλα λιγο παλαιοτερο να βγαζει 10w; Εννοω, οκ, μπορω να καταλαβω οτι δεν παει ισως και απολυτα με το εμβαδο, αλλα μου κανει εντυπωση και μπορει κατι να μην γνωριζω. Μηπως, με την προοδο της τεχνολογιας, καταφερνουν να 'στριμωξουν'/χωρεσουν στον ιδιο 'χωρο', περισσοτερα 'στοιχεια', και αρα ετσι, για την ιδια επιφανεια, ειναι πιο αποδοτικα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα