Επισκέπτης Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Πρόσφατα το κινητό (mi a3) μου δέχτηκε την ενημέρωση του λογισμικού από το android 10 σε android 11. Σύντομα κατάλαβα μέσω των forums των X-ray developers αλλα και από εμπειρία πως το κινητό μου είχε πάθει hard brick μεαποτελεσμα να βρίσκεται κολλημένο στην οθόνη φόρτωσης android one κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης. Οποίος διαβάζει αυτό το άρθρο και έχει mi a3 παρακαλώ να μην εγκαταστήσει το android 11 . Παρακάτω συμπεριλαμβάνω φωτογραφία με τον τροπο που εμφανίζεται το update στις ρυθμίσεις .#mia3 #xiaomi Επεξ/σία 31 Δεκεμβρίου 2020 από Επισκέπτης
jim_p Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 Xiaomi's New Year gift to Mi A3 users: A software update that bricks their phone https://old.reddit.com/r/Android/comments/knpwoi/xiaomis_new_year_gift_to_mi_a3_users_a_software/ Δωρο απο τον αγιο Βασιλη της xiaomi
skiathos7 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 Στις 1/1/2021 στις 7:35 ΠΜ, jim_p είπε Xiaomi's New Year gift to Mi A3 users: A software update that bricks their phone https://old.reddit.com/r/Android/comments/knpwoi/xiaomis_new_year_gift_to_mi_a3_users_a_software/ Δωρο απο τον αγιο Βασιλη της xiaomi δεν ειναι για γελια φιλε μου και γω τα ιδια επαθα... Στις 31/12/2020 στις 4:21 ΜΜ, Gasim_gr είπε Πρόσφατα το κινητό (mi a3) μου δέχτηκε την ενημέρωση του λογισμικού από το android 10 σε android 11. Σύντομα κατάλαβα μέσω των forums των X-ray developers αλλα και από εμπειρία πως το κινητό μου είχε πάθει hard brick μεαποτελεσμα να βρίσκεται κολλημένο στην οθόνη φόρτωσης android one κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης. Οποίος διαβάζει αυτό το άρθρο και έχει mi a3 παρακαλώ να μην εγκαταστήσει το android 11 . Παρακάτω συμπεριλαμβάνω φωτογραφία με τον τροπο που εμφανίζεται το update στις ρυθμίσεις .#mia3 #xiaomi εβγαλες καμια ακρη?γιατι και γω την επαθα...
jim_p Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 Δεν το ειπα για να γελασεις, απλα για να δειξω οτι το θεμα ειναι γενικο και εχει να κανιε με το ελλειπες quality testing της xiaomi στη σειρα mi a1/2/3, μιας και δεν ειναι η πρωτη φορα που ενα update σε καποιο απο αυτα πηδαει κατι.
skiathos7 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 24 λεπτά πριν, jim_p είπε Δεν το ειπα για να γελασεις, απλα για να δειξω οτι το θεμα ειναι γενικο και εχει να κανιε με το ελλειπες quality testing της xiaomi στη σειρα mi a1/2/3, μιας και δεν ειναι η πρωτη φορα που ενα update σε καποιο απο αυτα πηδαει κατι. το αστειο ειναι οτι πρεπει να πληρωσουμε και απο πανω για την επισκευη.....ειναι αστειοι πραγματικα......
GeorgeR1_700 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 Εγώ πάλι απορώ για ποιο λόγο αναβαθμίζετε εφόσον ξέρουμε όλοι το ιστορικό που έγινε στο Mi A3 με το Android 10. Μου θυμίζει τα κακόβουλα διαφημιστικά του internet "πάτα κλικ εδώ και θα πάρεις 1000€". Ενώ στο κινητό λέει "Πάτα κλικ εδώ για να πάρεις Android 11", σα να βλέπω το ίδιο μήνυμα...
skiathos7 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, GeorgeR1_700 είπε Εγώ πάλι απορώ για ποιο λόγο αναβαθμίζετε εφόσον ξέρουμε όλοι το ιστορικό που έγινε στο Mi A3 με το Android 10. Μου θυμίζει τα κακόβουλα διαφημιστικά του internet "πάτα κλικ εδώ και θα πάρεις 1000€". Ενώ στο κινητό λέει "Πάτα κλικ εδώ για να πάρεις Android 11", σα να βλέπω το ίδιο μήνυμα... ε τωρα μα πως το λες αυτο...υποτιθεται οτι ειναι της xiaomi το update οχι του por(XXX)...hub...αλλα η αληθεια ειναι οτι η xiaomi μας γα...σε κανονικοτατα.... Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου 2021 από skiathos7
jim_p Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Εκτος του οτι το update ειναι επισημο και οχι απο καποια rom τριτου, που εκει ναι θα εστεκε το επιχειρημα με το κακοβουλο διαφημηστικο, εινια και κατι ακομα. Οτι καποιος που πηρε xiaomi με android one το πηρε για το καθαρο android και για τις αναβαθμησεις που προβλεπεται να παρει (απο την μια major εκδοση στην αλλη και υποστηριξη για 2 χρονια με security updates). Αλλιως θα επαιρνε ενα κανονικο xiaomi και θα περιμενε την ενημερωση του miui για να ειναι χαρουμενος. Imho, η αποτυχια της xiaomi στις ενημερωσεις των 4-5 κινητων της με android one δινει κακο ονομα σε ολο το project. Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου 2021 από jim_p
Bitbit Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, GeorgeR1_700 είπε Εγώ πάλι απορώ για ποιο λόγο αναβαθμίζετε εφόσον ξέρουμε όλοι το ιστορικό που έγινε στο Mi A3 με το Android 10. Μου θυμίζει τα κακόβουλα διαφημιστικά του internet "πάτα κλικ εδώ και θα πάρεις 1000€". Ενώ στο κινητό λέει "Πάτα κλικ εδώ για να πάρεις Android 11", σα να βλέπω το ίδιο μήνυμα... εγώ απορώ γενικά για ποιο λόγο μερικοί μόλις βγει ένα update/μια νέα έκδοση σε ένα λογισμικό, κάπου τελοσπάντων τρέχουν αμέσως να κάνουν την αναβάθμιση. Βγαίνει πχ το android 10 και την ίδια μέρα (μη πω από πριν) βγαίνουν και γκρινιάζουν, πότε θα το πάρει το δικό μας κινητό και ακόμα να το πάρει.... Εδώ στο myphone αν θυμάμαι καλά, παλαιότερα για το συγκεκριμένο κινητό έγραφε ο άλλος, αν δε το πάρει άμεσα το 10 εγώ το πουλάω. Μόνο και μόνο για να λέμε ότι έχουμε την τελευταία έκδοση; Που να πω σε κάποιον δηλαδή ότι έχω ακόμα το Nero στην έκδοση 8. Νούμερο 1 κανόνας στην πληροφορική είναι ότι κρατάμε backup αν δε θέλουμε να χτυπάμε το κεφάλι μας στον τοίχο Νούμερο 2, ποτέ δε κάνουμε Update από την πρώτη μέρα. Αφήνουμε τα Nerds να κάνουν την αρχή και αν δεν εμφανιστούν προβλήματα προχωράμε Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου 2021 από Bitbit
skiathos7 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 5 λεπτά πριν, jim_p είπε Εκτος του οτι το update ειναι επισημο και οχι απο καποια rom τριτου, που εκει ναι θα εστεκε το επιχειρημα με το κακοβουλο διαφημηστικο, εινια και κατι ακομα. Οτι καποιος που πηρε xiaomi με android one το πηρε για το καθαρο android και για τις αναβαθμησεις που προβλεπεται να παρει (απο την μια major εκδοση στην αλλη και υποστηριξη για 2 χρονια με security updates). Αλλιως θα επαιρνε ενα κανονικο xiaomi και θα περιμενε την ενημερωση του miui για να ειναι χαρουμενος. Imho, η αποτυχια της xiaomi στις ενημερωσεις των 4-5 κινητων της με android one δινει κακο ονομα σε ολο το project. μια απορια εχω...ειμαστε αρκετοι αυτοι με τις brick συσκευες?γτ δεν βλεπω αναφορα σε site στο λαθος αυτο και γενικα δεν βλεπω ουτε μια συγγνωμη του π...στη να παρουμε....το λαθος εγινε...το θεμα ειναι θα μας δωσει δωρεαν επισκευη?γτ στην infoquest που πηρα μου ειπαν οτι δεν μπορουμε να επισκευασουμε αλλο περα απο τα δικα μας...
GeorgeR1_700 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 H Xiaomi επίσημη εταιρία μεν, αλλά είδαμε το πόσο καιρό της πήρε να ξεμπερδέψει με το Android 10. Το Android 11 ήταν προφανές ότι θα έχει κωλύματα. Το παράδειγμά μου δεν το είπα ως προς το ποιος είναι πίσω από την διαφήμιση ή το update, αλλά το είπα ως προς το αποτέλεσμα που ήταν αναμενόμενο (εφόσον φαίνεται πως η εταιρία δυσκολεύεται ως προς το android one). 1 ώρα πριν, jim_p είπε Οτι καποιος που πηρε xiaomi με android one το πηρε για το καθαρο android και για τις αναβαθμησεις που προβλεπεται να παρει (απο την μια major εκδοση στην αλλη και υποστηριξη για 2 χρονια με security updates). Αλλιως θα επαιρνε ενα κανονικο xiaomi και θα περιμενε την ενημερωση του miui για να ειναι χαρουμενος. To θέμα είναι ότι ποιος προτιμάει ένα αναβαθμισμένο κινητό που δεν λειτουργεί, από ένα κινητό που λειτουργεί χωρίς την αναβάθμιση. Καταλαβαίνω αυτό που λες αλλά το ότι δεν περίμεναν καθόλου έστω να δουν οι άλλοι αν έχουν θέματα, ειδικά όταν γνώριζαν όλο αυτό που έχει προηγηθεί δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τόση βιασύνη. 1 ώρα πριν, skiathos7 είπε μια απορια εχω...ειμαστε αρκετοι αυτοι με τις brick συσκευες?γτ δεν βλεπω αναφορα σε site στο λαθος αυτο και γενικα δεν βλεπω ουτε μια συγγνωμη του π...στη να παρουμε....το λαθος εγινε...το θεμα ειναι θα μας δωσει δωρεαν επισκευη?γτ στην infoquest που πηρα μου ειπαν οτι δεν μπορουμε να επισκευασουμε αλλο περα απο τα δικα μας... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=8118446#post8118446 1
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 2 ώρες πριν, GeorgeR1_700 είπε H Xiaomi επίσημη εταιρία μεν, αλλά είδαμε το πόσο καιρό της πήρε να ξεμπερδέψει με το Android 10. Το Android 11 ήταν προφανές ότι θα έχει κωλύματα. Το παράδειγμά μου δεν το είπα ως προς το ποιος είναι πίσω από την διαφήμιση ή το update, αλλά το είπα ως προς το αποτέλεσμα που ήταν αναμενόμενο (εφόσον φαίνεται πως η εταιρία δυσκολεύεται ως προς το android one). To θέμα είναι ότι ποιος προτιμάει ένα αναβαθμισμένο κινητό που δεν λειτουργεί, από ένα κινητό που λειτουργεί χωρίς την αναβάθμιση. Καταλαβαίνω αυτό που λες αλλά το ότι δεν περίμεναν καθόλου έστω να δουν οι άλλοι αν έχουν θέματα, ειδικά όταν γνώριζαν όλο αυτό που έχει προηγηθεί δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τόση βιασύνη. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=8118446#post8118446 Το κατάλαβα αυτό για αυτό στο twitter μου έχω ένα tweet με ένα site διαμαρτυρίας το twitter είναι @gasimomytis
skiathos7 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2021 Στις 31/12/2020 στις 4:21 ΜΜ, Gasim_gr είπε Πρόσφατα το κινητό (mi a3) μου δέχτηκε την ενημέρωση του λογισμικού από το android 10 σε android 11. Σύντομα κατάλαβα μέσω των forums των X-ray developers αλλα και από εμπειρία πως το κινητό μου είχε πάθει hard brick μεαποτελεσμα να βρίσκεται κολλημένο στην οθόνη φόρτωσης android one κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης. Οποίος διαβάζει αυτό το άρθρο και έχει mi a3 παρακαλώ να μην εγκαταστήσει το android 11 . Παρακάτω συμπεριλαμβάνω φωτογραφία με τον τροπο που εμφανίζεται το update στις ρυθμίσεις .#mia3 #xiaomi εστειλα email στο service της xiaomi της ειπα οτι δεν ειναι σε εγγυηση η συσκευη και δεν το πηρα απο infoquest και μου απαντησαν (Εν τω μεταξύ, μεταφέρετε τη συσκευή στο κέντρο εξυπηρέτησης για βοήθεια. Μπορείτε να βρείτε τη διεύθυνση του κέντρου εξυπηρέτησης ανατρέχοντας στον σύνδεσμο https://www.mi.com/global/service/warranty/. Εάν δεν υπάρχει κέντρο εξυπηρέτησης στην περιοχή σας, παρακαλούμε συντονιστείτε με το σημείο αγοράς) λετε να το παω μενω θεσσαλονικη εγω ...?
skiathos7 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2021 Mi A3 Flash after dead fix - YouTube το ειδατε αυτο?
GeorgeR1_700 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2021 https://techmaniacs.gr/i-xiaomi-antithathista-dorean-ta-bricked-mi-a3-akoma-kai-an-den-echoyn-eggyisi/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα