Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια καλησπερα και παλι σε ολους μια ερωτηση θα ηθελα να κανω! Εχω ενα μονιτορ ultrawide Alienware 34 inch! Εχω πανω εναν 10900κ και 3080 παιζω στα 3440x1440! Σκεφτομαι μετα απο χρονια να παω σε ryzen! Και στον 5950x αξιζει αυτη η μεταβαση; Γιατι βλεπω και απο τα benchmarks ο 10900k εξακολουθει να ειναι τερας! Αν θελετε δωστε μια απαντηση!

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Pantaz είπε

Παιδια καλησπερα και παλι σε ολους μια ερωτηση θα ηθελα να κανω! Εχω ενα μονιτορ ultrawide Alienware 34 inch! Εχω πανω εναν 10900κ και 3080 παιζω στα 3440x1440! Σκεφτομαι μετα απο χρονια να παω σε ryzen! Και στον 5950x αξιζει αυτη η μεταβαση; Γιατι βλεπω και απο τα benchmarks ο 10900k εξακολουθει να ειναι τερας! Αν θελετε δωστε μια απαντηση!

Εγώ στη θέση σου θα έμενα όπως είμαι!

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, vins είπε

Εγώ στη θέση σου θα έμενα όπως είμαι!

Ειναι υπερβολη θεωρεις; Η οτι ο 10900κ ειναι γουρουνι και τον κοιταει στα ισια τον 5950x στο gaming μιλαμε παντα!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Pantaz είπε

Ειναι υπερβολη θεωρεις; Η οτι ο 10900κ ειναι γουρουνι και τον κοιταει στα ισια τον 5950x στο gaming μιλαμε παντα!

Θεωρω οτι τον κοιταει στα ματια αλλα και καποιες διαφορες να εχεις ειναι τοσο μικρες οι διαφορες σε gaming ορους που δεν αξιζει για κανεναν λογο η αναβαθμιση.. τσαμπα λεφτα θα καψεις...Εσυ κοιτας τωρα αναβαθμιση cpu/mb/ram εφοσον μιλαμε μονο για παιχνιδια και δεν το εχεις το συστημα και για δουλεια rendering κτλ μετα απο 2 γενιες μη σου πω 3.Βεβαια αυτο ειναι η γνωμη μου γιατι και εγω το Pc το εχω για σερφαρισμα βιντεακια ταινιες και παιχνιδια οποτε με βλεπω με 6850k μεχρι νεωτερας και λογικα θα αναβαθμισω στην επομενη γενια η οταν βγουν ddr5 ktl.Ο καθενας εχει διαφορετικες απαιτησεις απο το συστημα του εμενα παντως το δικο μου με καλυπτει και με το παραπανω αν ειχα το δικο σου θα με καλυπτε για τουλαχιστον αλλα 2-3 χρονια και το μονο που θα αλλαζα ηταν καρτα γραφικων οταν και αν μου χρειαζοταν.Μην παρασυρεσαι απο τους benchmarkμολαγνους που εχει εδω μεσα το φορουμ.

Επεξ/σία από icenex
  • Thanks 1
Δημοσ.

ο ryzen εχει χαμηλοτερο TDP, αλλα στο gaming ειναι καλυτερος ο intel λογω υψηλοτερου χρονισμου.

Αν δεν κανεις και τρελο multitasking μην κανεις καμια αλλαγη.

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Pantaz είπε

Περίμενε rocket lake, τελευταία γεννιά ddr4 με χαμηλό latency και μετά πας αμέσως σε meteor lake. Το alder θα είναι x99 chipset δεν θα κάνει για gaming. (1 γεννιά chiplet + 1 γεννια ddr5 το latency στον θεό)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...