Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 ώρες πριν, bebiboy είπε

macbook pro m1. Καλή χρονιά!

Εχω ενα m1 pro εδω μια εβδομαδα .Ναι ειναι προς την σωστη κατευθυνση  αλλα πολυς κοσμος ,  δεν εχει την δυνατοτητα για τοσες , τετοιες αλλαγες η/και εχει δωσει σοβαρα χρηματα πριν το m1 . Και μην ξεχναμε οτι το m1 ειναι ενα πειραμα . Ο καιρος θα δειξει τι πληρωσαμε (για μια ακομη φορα ) , οσοι το καναμε.

Καλη χρονια .  

Δημοσ.

Παντως μια σωστή υλοποίηση θα δωσει πολλές λύσεις. Πλεον τα πληκτρολόγια δεν θα χρειάζονται εκδόσεις γλώσσας. Θα αλλάζουν οι χαρακτήρες  μαζί με την αλλαγή γλώσσας στο λειτουργικό. Συντομεύσεις των εφαρμογών θα απεικονιζονται στα πλήκτρα. Ακομη θυμάμαι το πληκτρολόγιο που είχαμε αγοράσει για το sibelius και μετά αγοράζαμε αυτοκόλλητα. Ας βγάλει η apple και εμείς θα αγοράσουμε τον καλύτερο κλώνο για windows.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Κλασική apple ψάχνει καινοτομίες άλλων δεκαετιών που δεν είναι κατοχυρωμένες για να τις κάνει δικές της.

Καλά τι πίνουν εκεί στην apple ψάχνουν στο google κάτι καινοτόμο και μετά ψάχνουν να δουν αν υπάρχει πατέντα για να την κάνουν δική τους; 

• Like 2
Δημοσ.

Μπήκαν όλοι οι ειδήμονες και γνωστές τις τεχνολογίας να σχολιάσουν μια πατέντα για κάτι λέει που.. προϋπήρχε .

Μα και όταν παρουσιάστηκε το I phone υπήρχαν ήδη οθόνες αφής έτσι δεν είναι ;;

Παρολα αυτά η υλοποίηση της Apple ήταν πολύ μπροστά και καινοτόμα .

Αυτό έχω να πω εγώ και μη συγχύζεστε τόσο πολύ με την Apple .

Καλή χρόνια 

• Like 2
Δημοσ.
21 ώρες πριν, ELMastas είπε

Αναρωτιέμαι πραγματικά που και πωςκατοχυρώνουν ορισμένες πατέντες και ποιός και με ποιά δικαιώματα μπορεί να παίρνει τα χρήματα για αυτά ? ιδιαίτερα σε πράγματα όπως αυτό που πρακτικά ήδη έχουν γίνει (το να εμφανίζεται η να αλλάζει στο κουμπί κάποια εικόνα)και εμφανιστεί απο ιδέες ως υλοποιήσεις κατά καιρούς 

Φαντάζομαι οτι δεν κατοχυρώνουν πατέντα για την ιδέα, αλλά για τον τροπο που υλοποιείται.

• Like 1
Δημοσ.
47 λεπτά πριν, nick10000 είπε

ας τσεκαρει καποιος, τον τροχο τον εχει πατενταρει καποιος?

Φαντάζομαι γνωρίζεις ότι υπάρχουν δεκάδες πατέντες για τον τρόπο που μπορεί να κατασκευαστεί ένας τροχός... 

• Like 2
Δημοσ.

Έλα Apple καλή μου , πες το μαζί μου:

- Οθθθοονηηη 

- Οθόνη

- Αφηηηηςςς 

- Αφής 

- Οθόνη Αφής 

- Οθον...Πλήκτρα με οθόνη!

• Like 1
Δημοσ.

Αυτό δεν είναι όντως πρωτοτυπία αλλά αποτύπωση του μηχανικού σχεδίου και φυσικά είναι οι οθόνες που βλέπουμε σε σειρές και ταινίες sci fi που απλά τώρα θα γίνουν πράξη ως εμπορικό προιόν ελπίζουμε σε κανά 2 χρόνια....

Δημοσ.

Τώρα ,αν πούμε ότι τους άφησε καλή παρακαταθήκη ο jobs στις αντιγραφές (όταν ο ίδιος μαζί με τον Μπιλάκο αντιγράφανε την Xerox) θα είμαστε κακοί ? Βέβαια φταίνε και οι άλλο που δεν φρόντισαν να κατοχυρώσουν τις πατέντες , εκτός κιαν έληξαν γιατί δεν είχαν εμπορικό αντίκρυσμα . Κάτι σαν το 2-1 της compac από την μακρινή εποχή του 2002 ,που έμεινε στα αζήτητα για χρόνια και το ξαναφέρανε στην επιφάνεια . Ο χώρος αυτός τελικά μοιάζει με το " ο κλέψας του κλέψαντος".

• Like 1
Δημοσ.

Ενός λεπτού σιγή με σηκωμένη γροθιά για όσους λένε "Πρωτοτύπησε πάλι η Apple... άλλοι τα κάνανε από το 2008 κλπ", επαναλαμβάνοντας το ίδιο αστείο από το 1998.

Ούτε ο Jordan ανακάλυψε το μπάσκετ μάνα μου, απλά έπαιζε καλύτερα από τους άλλους...

Δημοσ.
Στις 1/1/2021 στις 7:50 ΜΜ, JACD είπε

Ενός λεπτού σιγή με σηκωμένη γροθιά για όσους λένε "Πρωτοτύπησε πάλι η Apple... άλλοι τα κάνανε από το 2008 κλπ", επαναλαμβάνοντας το ίδιο αστείο από το 1998.

Ούτε ο Jordan ανακάλυψε το μπάσκετ μάνα μου, απλά έπαιζε καλύτερα από τους άλλους...

Στη περίπτωση της Apple αρκεί απλά να έχεις πελάτες που τους έχεις πείσει οτι τα κάνεις ολα καλύτερα απ'όλους.

Δημοσ.
21 hours ago, Makis3584 said:

Στη περίπτωση της Apple αρκεί απλά να έχεις πελάτες που τους έχεις πείσει οτι τα κάνεις ολα καλύτερα απ'όλους.

Πως δεν το έχει σκεφτεί κανένας άλλος αυτό ακόμα όμως ε; Περίεργο πράγμα. Είναι τόσο εύκολο. Πείθεις τον κόσμο ότι τα προϊόντα σου είναι καλύτερα χωρίς να είναι και γίνεσαι η εταιρία με την μεγαλύτερη κεφαλαιοποίηση στον κόσμο.

• Like 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, Choulio είπε

Πως δεν το έχει σκεφτεί κανένας άλλος αυτό ακόμα όμως ε; Περίεργο πράγμα. Είναι τόσο εύκολο. Πείθεις τον κόσμο ότι τα προϊόντα σου είναι καλύτερα χωρίς να είναι και γίνεσαι η εταιρία με την μεγαλύτερη κεφαλαιοποίηση στον κόσμο.

Πουλάς πανάκριβα, οι πελάτες σου λένε "τόσα λεφτά έχει, θα είναι το καλύτερο απ'ολα", διαδίδεται, πουλάς ακόμα περισσότερο, ανεβαίνει η μετοχη κ.ο.κ

Μη λέμε τα ιδια και τα ίδια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...