vag21 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 καλη χρονια,ερωτηση για τους κατοχους του ενισχυτη στον τιτλο,δεν μπορω να βρω πως ενεργοποιουμε τις λειτουργιες day-night-midnight,εχω ψαξει ολο το μενου αλλα δεν τις εμφανιζει καπου και επισης με απλα λογια πια η χρησιμοτητα του dinamic eq και του dinamic volume. τον εχω καλιμπραρει με το audyssey microphone. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Runner25 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2021 On 31/12/2020 at 11:24, vag21 said: καλη χρονια,ερωτηση για τους κατοχους του ενισχυτη στον τιτλο,δεν μπορω να βρω πως ενεργοποιουμε τις λειτουργιες day-night-midnight,εχω ψαξει ολο το μενου αλλα δεν τις εμφανιζει καπου και επισης με απλα λογια πια η χρησιμοτητα του dinamic eq και του dinamic volume. τον εχω καλιμπραρει με το audyssey microphone. πρεπει λογικα να εχει μια διαδικασια με συνδιασμο κουμπιων , δοκιμασε να το γκουγκλαρεις ισως σου βγαλει τον συνδιασμο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2021 Στις 31/12/2020 στις 11:24 ΠΜ, vag21 είπε καλη χρονια,ερωτηση για τους κατοχους του ενισχυτη στον τιτλο,δεν μπορω να βρω πως ενεργοποιουμε τις λειτουργιες day-night-midnight,εχω ψαξει ολο το μενου αλλα δεν τις εμφανιζει καπου και επισης με απλα λογια πια η χρησιμοτητα του dinamic eq και του dinamic volume. τον εχω καλιμπραρει με το audyssey microphone. Το Dynamic eq είναι με απλά λόγια το loudness που είχαν παλιά οι ενισχυτές. Δηλαδή boostάρει τις υψηλές και χαμηλές συχνότητες. Χρήσιμο όταν ακούς σε χαμηλή ένταση. “ Γεμίζει “ ο ήχος. Το Dynamic volume είναι αυτό που αναζητάς σαν day,night,midnight. Δηλαδή σε μια ταινία π.χ που έχει εκρήξεις και ψιθυριστές ομιλίες ανεβάζει η κατεβάζει την ένταση για να μην υπάρχει μεγάλη διαφορά μεταξύ τους. Επίσης με κάποιον τρόπο σήμα από διαφορετικές πηγές με διαφορετικό κέρδος σήματος , τις φέρνει ισάδα. Άχρηστο future πάντα off να είναι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vag21 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2021 Το βρήκα παιδια ,ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα