Cyber_Spartacus Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 Η αμηχανη στιγμή που το ρομπότ χορεύει καλυτερα απο σενα 4 2
DragonlordP Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 53 λεπτά πριν, petasis είπε Εγώ δεν έχω καταλάβει τι προσπαθεί να φτιάξει αυτή η εταιρία. Τι σκοπό εξυπηρετούν αυτά τα ρομπότ; Μεταξύ άλλων στρατιωτικούς σκοπούς. Δηλαδή μας δείχνουν πόσο "χαριτωμένα" είναι τα ρομπότ που αύριο-μεθαύριο θα μας σκοτώνουν. Δεν ξέρω αν το βρήκε κανείς όντως χαριτωμένο, εμένα βασικά τρόμο μου φέρνει αυτό το βίντεο. 8 2
estpany Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 Ενδιαφέρον. Τουλάχιστον αυτά θα μπορούν να κάνουν κορωνο-πάρτυ χωρίς πρόστιμα ! Μακάρι και να μπορούσαν να το χαρούν βέβαια... 1
SokinLyg Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Τα φαντάζομαι στο μέλλον να χορεύουν κάπως έτσι πάνω από τα πτώματα των τελευταίων μελών την ανθρώπινης αντίστασης. Επεξ/σία 31 Δεκεμβρίου 2020 από SokinLyg
vasilisbasil Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, Vaiosss είπε Απλά μας κοροϊδεύουν ψιλό γαζί. Η τεχνολογία έχει προχωρήσει πολύ περισσότερο από τα ρομπότ που βλέπουμε στο άρθρο και είμαστε πλέον στην μεταβατική περίοδο, της τεχνητής νοημοσύνης, της νανοτεχνολογίας, τα πειράματα νευροφυσιολογίας που κάνουν στο ινστιτούτο του Elon Musk, των μετανθρώπων και πολλά άλλα σενάρια που δεν ανήκουν πλέον στην σφαίρα του sci-fi. τα παραλές ... κόψε κατι
sheik Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 Λιγα χρονια ακομα για τον πρωτο Cylon....Μετα ολα θα παρουν τον δρομο τους 😛
RTW4ever Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 Δυστυχώς δεν θα ζω όταν κάθε σπίτι θα έχει ένα τέτοιο ως οικακό βοηθό. Ευελπιστώ όμως ότι τα παιδιά μου θα το ζήσουν αυτό, κάπου στο 2050. Η εταιρεία που θα κυκλοφορήσει πρώτη τα ρομπότ - οικιακούς βοηθούς θα θησαυρίσει πραγματικά. Θα ξεπεράσει Microsoft - Amazon - Google σε χρηματιστηριακή αξία. Όλοι θα θέλουν από ένα. Μα όλοι. Επίσης σκεφτείτε σύντροφο σε θηλυκή έκδοση για τους μοναχικούς. I Robot, Ex Machina. Πόσο προφητικές ταινίες. 1
ELMastas Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, sheik είπε Λιγα χρονια ακομα για τον πρωτο Cylon....Μετα ολα θα παρουν τον δρομο τους 😛 Επεξ/σία 31 Δεκεμβρίου 2020 από ELMastas 1
Gougouftas Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 Τσαμικο χορευουν? αν οχι ειναι αχρηστα.
imperialplay3r Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 Μόνο έγω βλέπω άνεργους ανθρώπους οταν βλέπω αυτά τα robot, μα φυσικά ξέχασα θα γίνουμε ερευνητές και επιστήμονες όλοι μας . 1
Exoskeletor Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 22 λεπτά πριν, RTW4ever είπε Δυστυχώς δεν θα ζω όταν κάθε σπίτι θα έχει ένα τέτοιο ως οικακό βοηθό. Ευελπιστώ όμως ότι τα παιδιά μου θα το ζήσουν αυτό, κάπου στο 2050. Η εταιρεία που θα κυκλοφορήσει πρώτη τα ρομπότ - οικιακούς βοηθούς θα θησαυρίσει πραγματικά. Θα ξεπεράσει Microsoft - Amazon - Google σε χρηματιστηριακή αξία. Όλοι θα θέλουν από ένα. Μα όλοι. Επίσης σκεφτείτε σύντροφο σε θηλυκή έκδοση για τους μοναχικούς. I Robot, Ex Machina. Πόσο προφητικές ταινίες. Robot για συντροφιά θα ειναι η αρχή του τέλους τον προσωπικών σχέσεων πιστεύω. Αν συμπεριφερετε σαν άνθρωπος παει.. Θα μαστε και ρατσιστες αν λεμε κάτι. 1
ΠάρηςΓ Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 4 ώρες πριν, vaskor είπε Τσιφτετέλι και Τσάμικο να δω απο το ρομποτ να τρελαθω! Εδω εισαι (περίπου) 6
nickmanak Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 Μεχρι να φτασουμε στο επιπεδο των ρομποτ του Skynet , εχουμε πολυ δρομο ακομα!
anax111 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, pcos είπε make love, not war 😇 Με ποιον θα κάνεις μωρέ love; Mε το ρομπότ; Πέρα από την πλάκα περιμένω ακόμα το ρομπότ που θα κάνει όλες τις δουλειές του σπιτιού από σφουγγάρισμα μέχρι ξεσκόνισμα μπιμπελό. Όταν το βγάλουν θα το πάρω σίγουρα. Επεξ/σία 31 Δεκεμβρίου 2020 από anax111
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα