Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
53 λεπτά πριν, petasis είπε

Εγώ δεν έχω καταλάβει τι προσπαθεί να φτιάξει αυτή η εταιρία. Τι σκοπό εξυπηρετούν αυτά τα ρομπότ;

Μεταξύ άλλων στρατιωτικούς σκοπούς. Δηλαδή μας δείχνουν πόσο "χαριτωμένα" είναι τα ρομπότ που αύριο-μεθαύριο θα μας σκοτώνουν. Δεν ξέρω αν το βρήκε κανείς όντως χαριτωμένο, εμένα βασικά τρόμο μου φέρνει αυτό το βίντεο.

• Like 8
  • Thanks 2
Δημοσ.

Ενδιαφέρον. Τουλάχιστον αυτά θα μπορούν να κάνουν κορωνο-πάρτυ χωρίς πρόστιμα !

Μακάρι και να μπορούσαν να το χαρούν βέβαια... :)

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα φαντάζομαι στο μέλλον να χορεύουν κάπως έτσι πάνω από τα πτώματα των τελευταίων μελών την ανθρώπινης αντίστασης.

Επεξ/σία από SokinLyg
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Vaiosss είπε

Απλά μας κοροϊδεύουν ψιλό γαζί. Η τεχνολογία έχει προχωρήσει πολύ περισσότερο από τα ρομπότ που βλέπουμε στο άρθρο και είμαστε πλέον στην μεταβατική περίοδο, της τεχνητής νοημοσύνης, της νανοτεχνολογίας, τα πειράματα νευροφυσιολογίας που κάνουν στο ινστιτούτο του Elon Musk, των μετανθρώπων και πολλά άλλα σενάρια που δεν ανήκουν πλέον στην σφαίρα του sci-fi.

τα παραλές ... κόψε κατι  

Δημοσ.

Δυστυχώς δεν θα ζω όταν κάθε σπίτι θα έχει ένα τέτοιο ως οικακό βοηθό. Ευελπιστώ όμως ότι τα παιδιά μου θα το ζήσουν αυτό, κάπου στο 2050.

Η εταιρεία που θα κυκλοφορήσει πρώτη τα ρομπότ - οικιακούς βοηθούς θα θησαυρίσει πραγματικά. Θα ξεπεράσει Microsoft - Amazon - Google σε χρηματιστηριακή αξία. Όλοι θα θέλουν από ένα. Μα όλοι.

Επίσης σκεφτείτε σύντροφο σε θηλυκή έκδοση για τους μοναχικούς.

I Robot, Ex Machina. Πόσο προφητικές ταινίες.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, sheik είπε

Λιγα χρονια ακομα για τον πρωτο Cylon....Μετα ολα θα παρουν τον δρομο τους 😛

Επεξ/σία από ELMastas
  • Like 1
Δημοσ.

Μόνο έγω βλέπω άνεργους ανθρώπους οταν βλέπω αυτά τα robot, μα φυσικά ξέχασα θα γίνουμε ερευνητές και επιστήμονες όλοι μας .

• Like 1
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, RTW4ever είπε

Δυστυχώς δεν θα ζω όταν κάθε σπίτι θα έχει ένα τέτοιο ως οικακό βοηθό. Ευελπιστώ όμως ότι τα παιδιά μου θα το ζήσουν αυτό, κάπου στο 2050.

Η εταιρεία που θα κυκλοφορήσει πρώτη τα ρομπότ - οικιακούς βοηθούς θα θησαυρίσει πραγματικά. Θα ξεπεράσει Microsoft - Amazon - Google σε χρηματιστηριακή αξία. Όλοι θα θέλουν από ένα. Μα όλοι.

Επίσης σκεφτείτε σύντροφο σε θηλυκή έκδοση για τους μοναχικούς.

I Robot, Ex Machina. Πόσο προφητικές ταινίες.

Robot για συντροφιά θα ειναι η αρχή του τέλους τον προσωπικών σχέσεων πιστεύω. Αν συμπεριφερετε σαν άνθρωπος παει.. Θα μαστε και ρατσιστες αν λεμε κάτι. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, pcos είπε

make love, not war 😇

Με ποιον θα κάνεις μωρέ love; Mε το ρομπότ; 

Πέρα από την πλάκα περιμένω ακόμα το ρομπότ που θα κάνει όλες τις δουλειές του σπιτιού από σφουγγάρισμα μέχρι ξεσκόνισμα μπιμπελό. Όταν το βγάλουν θα το πάρω σίγουρα.

Επεξ/σία από anax111

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...