Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα και χρόνια πολλά , καλή χρονιά να έχουμε!! Πρόσφατα μου έκαναν δώρο 

Αυτή εδώ την μηχανή https://www.skroutz.gr/s/19911598/Krups-Dolce-Gusto-Mini-Me-Grey.html

Είδα ότι υπάρχουν κάψουλες οπου της γεμίζεις , και της χρησιμοποιείς πολλές φορές. Έχει δοκιμάσει κάποιος κάτι σαν και αυτες εδώ; https://www.skroutz.gr/s/24092766/Capsulone-Επαναγεμιζόμενη-Μεταλλική-Κάψουλα-Milk-Bubble-Tamper-2caps.html

Δημοσ.

Είναι υπερβολικά δύσκολο να τις γεμίσεις και συνήθως δεν μπαίνει η σωστή ποσότητα κόκκων, δεν αξίζει η ταλαιπωρία. 

• Like 2
Δημοσ.

Εγω απο την αλλη ψαχνω μαγαζι με μεγαλη ποικιλια σε Tassimo και Nespresso και δεν εχω βρει κατι, ολα εχουν κατι που δεν εχει το αλλο πχ.

Δημοσ.

Εχω δοκιμάσει με διαφορες επαναγεμιζόμενες καψουλες. Απο Ελλάδα, απο ebay,πλαστικες,μεταλλικές, με λαστιχάκι, χωρίς λαστιχάκι. Δεν κάνουν καλή δουλειά. Ενα νεροζούμι βγαίνει. Δεν καταφερα να φτιάξω εσπρεσσακι που να πίνεται. 

Αν το καλοσκεφτείς,  το κόστος αγοράς χύμα καφε,ο καλός καφές που δεν πετυχαίνουμε να φτιάξουμε, η διαδικασία καθαρισμού της επαναγεμιζομενης κάψουλας, συνηγορούν στο να μείνουμε με τις "μαμά " κάψουλες. 

• Like 2
  • 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Επαναφέρω μια το θέμα, μιας και λόγω ακρίβειας έχω αρχίσει να φτιάχνω και να παίρνω καφέ από το σπίτι μου με μηχανή Dolce Gusto. Εγώ έχω πάρει τις καφέ πλαστικές επαναγεμιζόμενες κάψουλες και αγοράζω χύμα καφέ. Η γεύση του είναι οκ, αλλά δεν βγάζει καθόλου καϊμάκι. Ξέρετε τι μπορεί να κάνω λάθος;

Επιπλέον, με αυτές τις κάψουλες μπορώ να κανω γαλλικό ή ζεστή σοκολάτα;

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

δε  νομιζω να δουλεψει αυτο το πραμα με καφε σουπερμαρκετ, ειναι πολυ χοντροκομμενος, θα βγαινει νερο. Ισως αν εχεις μυλο και αλεθεις μονος σου (τοτε ποιο το νοημα για καψουλες, παρε μια μηχανη της προκοπης)  η πηγαινε σε κανα καφεκοπτειο να σου αλεσουν ψιλο

• Like 1
Δημοσ.

Κι εγω λεω να πεταξω την ντολτσε και να παρω νεσπρεσσο αγοραζοντας καγουλες σταρμπαξ μπονορα κλπ. Σιγουρα ψιλομουφα θα είναι αλλα θα ναι πιο οικονομικα

Δημοσ.

On 03/01/2021 at 10:27, giorgos04 said:

Εχω δοκιμάσει με διαφορες επαναγεμιζόμενες καψουλες. Απο Ελλάδα, απο ebay,πλαστικες,μεταλλικές, με λαστιχάκι, χωρίς λαστιχάκι. Δεν κάνουν καλή δουλειά. Ενα νεροζούμι βγαίνει. Δεν καταφερα να φτιάξω εσπρεσσακι που να πίνεται. 

Αν το καλοσκεφτείς,  το κόστος αγοράς χύμα καφε,ο καλός καφές που δεν πετυχαίνουμε να φτιάξουμε, η διαδικασία καθαρισμού της επαναγεμιζομενης κάψουλας, συνηγορούν στο να μείνουμε με τις "μαμά " κάψουλες. 

ακριβως τα ιδια

επαναγεμιζομενες καψουλες μια μεγαλη ταλαιπωρια για το τιποτα

Δημοσ.

Χρησιμοποιώ επαναγεμιζόμενες κάψουλες για dolce gusto εδώ και δέκα χρόνια περίπου. Είμαι πολύ ευχαριστημένος, βάζω ότι καφέ θέλω- που αγοράζω έτοιμο αλεσμένο από το σουπερ μαρκετ- βγαίνει με ωραία κρέμα, το κόστος σε καμία των περιπτώσεων δεν συγκρίνεται με το να αγοράζεις τις κανονικές κάψουλες.

Τώρα για το θέμα της ποιότητας του καφέ που προκύπτει, του καθαρισμού της κάψουλας κτλ έγκειται αποκλειστικά στο τί θέλει ο καθένας. Το καθάρισμα είναι μια διαδικασία, δεν είναι ούτε τραγικά δύσκολο ούτε τόσο χρονοβόρο, η ποιότητα του καφέ που προκύπτει για κάτι τόσο γρήγορο τη θεωρώ τίμια. 

Δημοσ.
On 03/12/2024 at 22:26, panosno1com said:

Κι εγω λεω να πεταξω την ντολτσε και να παρω νεσπρεσσο αγοραζοντας καγουλες σταρμπαξ μπονορα κλπ. Σιγουρα ψιλομουφα θα είναι αλλα θα ναι πιο οικονομικα

Αν και είμαστε εκτός θέματος, οι starbucks είναι nespresso. Είναι οι τιμιότεροι καφέδες μετά τους nespresso, ίσως και ισάξιοι, αλλά τους φτάνουν στην τιμή. Εξάλλου, είναι και λίγο υποκειμενικό το θέμα.
Προσωπικά βολεύομαι με Little's (αλλά και αυτοί είναι αρκετά ψηλά).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...