Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, SilentVoice είπε

6  αυτοκίνητα έχω αλλάξει. Στο BMW έγιναν πολλά πράγματα πιο συχνά και πιο άμεσα.

Αυτο λεει πιο πολλα για τις γυναικες,παρα για τους μισογυνηδες :P

• Like 1
  • Απαντ. 67
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, SilentVoice είπε

6  αυτοκίνητα έχω αλλάξει. Στο BMW έγιναν πολλά πράγματα πιο συχνά και πιο άμεσα.

Δεν είναι μισογυνισμος αυτό. Είναι φαινόμενο.

1 λεπτό πριν, StamTheMan είπε

Αυτο λεει πιο πολλα για τις γυναικες,παρα για τους μισογυνηδες :P

Έγινε ρε Αλέντελον του Ινσομνια.

Το γεγονός ότι απευθύνεστε σε λάθος πλήθος γυναικών δεν παίζει ε; ΑΑΑ όχι ξέχασα, είναι όλες ίδιες.

Silly me.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, JohnGTA είπε

Έγινε ρε Αλέντελον του Ινσομνια.

Το γεγονός ότι απευθύνεστε σε λάθος πλήθος γυναικών δεν παίζει ε; ΑΑΑ όχι ξέχασα, είναι όλες ίδιες.

Silly me.

Για να βρεις την μία, πρέπει να ψάξεις στο πλήθος.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, JohnGTA είπε

Δες παραπισω σχολιο μου,ειμαι της ιδιας λογικης.
Και δεν εχω bmw :P

Δημοσ.
1 ώρα πριν, StamTheMan είπε

Τείνω πρός το πρώτο τινό.

Ναι, φαινόταν αυθεντική τρελή. Είχε και μια βαλίτσα μαζί... Ποιος ξέρει ποιον φουκαρά είχε μέσα..

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, JohnGTA είπε

Πολύ μισογυνισμός ρε πούστη μου... Ντάξει να λεγαν τίποτα 24 χρονα γκομενακια δεν θα λεγα τίποτα αλλά εδώ το ακούω από 45+ άντρες.

Η κανονικότητα και ο απλός έρωτας είναι κάτι που δεν ζήσατε σωστά; Λέω τώρα...

Ρεαλισμος, ξεκαθαρα. Οταν βλεπεις 23χρονο νιναρο με 73αρη μεσα σε Ferrari, οταν βλεπεις 25χρονο νιναρο με 55αρη μεσα σε κοτερο και αλλα πολλα τοτε βλεπεις τι κοιτανε πολλες. Και αυτο δεν εχει τοσο σχεση με οτι ειπα, πολλες ψαχνουν απλα καποιον να τις σπιτωσει και να τους κανει οικογενεια. Αλλες ψαχνουν καποιον να τις σπιτωσει, να μην δουλευουν και να κανουν οικογενεια. Αν τα προσθεσεις ολα αυτα μαζι θα δεις πως το ποσοστο των γυναικων που κοιτανε να βολευτουν με τον Α η τον Β τροπο ειναι τεραστιο. Υπαρχουν εξαιρεσεις; Φυσικα και υπαρχουν αλλα συνηθως ειναι καπαρωμενες και κακα τα ψεματα εφοσον ειναι εξαιρεσεις δεν ξεκαπαρωνονται ευκολα.

ΥΓ: Παραδειγμα πριν 8 χρονια που εβγαινα με καποια απο Καστελα στον Πειραια. Βλεπω μια φιλη της γυρω στο 1.75, μελαχροινη, σωματαρα, προσωπαρα 32 χρονων και διπλα της εναν 1.60 καραφλα που οκ θεωρω πως ειχε καλο σωμα για 40αρης. Αυθορμητα της λεω "ματσο ο τυπος;" και μου απανταει "ε εχει 2 σπιτια, μια καβα και 2 καφετεριες αλλα δεν τον λες ματσο"......Δηλαδη οκ καποια πραγματα κανουν μπαμ πλεον.

Επεξ/σία από Salvation81
  • Like 3
Δημοσ.
1 ώρα πριν, JohnGTA είπε

αλλά εδώ το ακούω από 45+ άντρες

Ποιος σου ειπε ρε αγαπητικε του Σφουγγαρακη οτι ειμαι 45+? Και που ξερεις εσυ ποσες εμπειριες εχω απο γυναικες? Κατσε παιξε στο πλεηστεσιον σου το GTA τωρα που δεν εχει καθολου μισογυνισμο

21 λεπτά πριν, Salvation81 είπε

καποια πραγματα κανουν μπαμ πλεον

Οι βομβες και τα φουσκωμενα βυζγια στις πτησεις

• Confused 4
Δημοσ.

Chill παίδες. Μην φαγώθειτε χρονιάρες μέρες.

Συμφωνω ότι υπάρχουν «τσόκαρα» που κοιτάνε μόνο λεφτά αλλά φυσικά και ΔΕΝ είναι όλες ετσι. Ούτε καν η πλειοψηφία.

Καλμ γιορ τιτς, ο TS έθεσε ένα πολύ ωραίο ερώτημα, ας μην το φυστικωσουμε.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...