Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 67
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
9 ώρες πριν, StamTheMan είπε

Run bitch.
Αλλα χωρις παρεξηγηση,αν λες οτι στον τελευταιο χρονο ησουν με 2 κοπελες,εχεις και "τωρινη" ( ουτε 6 μηνες εκαστη  ) και προλαβαν και σου εκαναν προταση,μαλλον πρεπει να επανεξετασεις τις επιλογες σου.

Οσοι ειναι καιρο εκτος παιχνιδιου δεν καταλαβαινουν πως πλεον για να ριξεις την οποιαδηποτε (οκ σχεδον την οποιαδηποτε) αρκει να πας και να της πεις θελω γαμο και παιδια. Εμενα μπορει προταση να μην μου εκανε ποτε καμια αλλα χωρισα με πολλες που ηθελαν να τους ταξω γαμο και εγω φυσικα δεν μπορουσα να κανω κατι τετοιο μετα απο μερικους μηνες αλλα ταυτοχρονα δεν αρχισα κατι με καποιες που με το καλημερα ηθελαν να δουν αν ο αλλος θελει γαμο και παιδια. Γιαυτο λεω πως ο κοσμος εχει μαθει αλλιως και δυστυχως την νυφη την πληρωνουν τα παιδια.

• Like 2
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, Salvation81 είπε

Εμενα μπορει προταση να μην μου εκανε ποτε καμια αλλα χωρισα με πολλες που ηθελαν να τους ταξω γαμο και εγω φυσικα δεν μπορουσα να κανω κατι τετοιο μετα απο μερικους μηνες αλλα ταυτοχρονα δεν αρχισα κατι με καποιες που με το καλημερα ηθελαν να δουν αν ο αλλος θελει γαμο και παιδια.

Μήπως εχεις bmw? γιατι ειναι συνηθες φαινομενο σε κατοχους bmw να θελουν οι γυναικες να τους παντρευτουν.Τσεκαρισμενο

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.

Τώρα που λέτε για μονοπετρα, ταξιμο γάμων κτλ.

Θυμηθηκα παλιές καλές εποχές από irc όταν ήμουν φοιτητής, μιλούσα με μια τύπισσα από τους servers του icq στο κανάλι που έμπαιναν ελληνες. Είχα βάλει ένα πιασαρικο nick, σε κάποια φάση με το καλημέρα έρχεται ένα prive από "μια" και με ρωτούσε αν ήθελε να ερωτευτούμε και να κάνουμε παιδιά..... της λέω δεν γίνεται να ερωτευτούμε χωρίς να κάνουμε παιδιά; Την απαντηση δεν την θυμάμαι, επί κάποιες ημέρες μιλούσαμε εκεί και μου πετούσε όλο κάτι ατάκες του στυλ "αναρωτιέται ποτέ θα παντρευτεί, τι δαχτυλίδι θα φορέσει" ότι ήταν παρθένα και ψάχνει τον απόλυτο ερωτα με την πρώτη κτλ. Μετά από λίγες μέρες, όπως εμφανίστηκε έτσι εξαφανίστηκε.

Άντε και καλή χρονιά. 

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, WireFire είπε

Μήπως εχεις bmw? γιατι ειναι συνηθες φαινομενο σε κατοχους bmw να θελουν οι γυναικες να τους παντρευτουν.Τσεκαρισμενο

Ισχύει

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, Βασίλης_29 είπε

μου πετούσε όλο κάτι ατάκες ότι ήταν παρθένα και ψάχνει τον απόλυτο ερωτα με την πρώτη κτλ. Μετά από λίγες μέρες, όπως εμφανίστηκε έτσι εξαφανίστηκε.

το χάσαμε το κορμί πατριώτη.. μάλλον κάποιος βρέθηκε και την ξεπαρθένεψε

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, TriLoBiTe είπε

το χάσαμε το κορμί πατριώτη.. μάλλον κάποιος βρέθηκε και την ξεπαρθένεψε

Αν της έστελνα κινητό λες να πήγαιναν αλλιώς τα πράγματα. Αυτή λίγο πριν εξαφανιστεί είχε πάει διακοπές στην Μύκονο και μου έλεγε ότι τα έφτιαξε με έναν σε ένα club που της υποσχέθηκε έρωτες και χαρές αλλά μετά από λίγο την χώρισε και της ελεγε ότι ήταν άσχημη δεν την ήθελε, ήταν με τον αδερφό της εκεί που τον βρήκε να του ζητησει τον λογο και έπεσε ξύλο, από τότε δύσκολα μπορούσε να εμπιστευθεί άνδρα για σχέση...... Πάντως και με εμένα να τα εφτιαχνε μπορεί να γινόταν το ίδιο 😁

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 31/12/2020 στις 8:13 ΠΜ, LabrakisG1992 είπε

Ότι λέει ο τίτλος.Πως κάνατε ή σας έκαναν,πως θα θέλατε να γίνει κτλ. Ξεπερνάμε το γεγονός ότι δεν θέλουν ολοι οι άνθρωποι τα ίδια,μιλάμε για ιδέες γενικά.

Εξαρτάτε. Εξαρτάτε απ'το τι θέλει. Αρχικά υπάρχει ένα φάσμα (η βάση των πραγμάτων) από το απόλυτο τίποτα έως σούπερ παραδοσιακά πράγματα και λούσα. Μετά βάζεις τα θέλω της απέναντι στην οικονομική πραγματικότητα και τα δικά σου θέλω.

Πέρα απ'αυτό εγώ ως τελειομανής... αυτό που σχεδιάζω (ναι, είμαστε στο ίδιο καράβι) είναι να φτιάξω ολόκληρη πανέμορφη μέρα μαζί της γεμάτη με υπονοούμενα ...και τελικώς συγκεκριμένο σημείο όπου θα σκάει η έκπληξη κάπως. Είδα μια αντιπαράθεση περί πεσίματος στα γόνατα κλπ στο θρεντ, δεν πιστεύω πως αυτή η μικρή λεπτομέρεια είναι τόσο σημαντική. Το σημαντικό είναι η μνήμη που θα αποτυπωθεί στο τέλος όλου αυτού να είναι δυνατή.

Επεξ/σία από Sanjuro
  • Like 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Βασίλης_29 είπε

Αν της έστελνα κινητό λες να πήγαιναν αλλιώς τα πράγματα. Αυτή λίγο πριν εξαφανιστεί είχε πάει διακοπές στην Μύκονο και μου έλεγε ότι τα έφτιαξε με έναν σε ένα club που της υποσχέθηκε έρωτες και χαρές αλλά μετά από λίγο την χώρισε και της ελεγε ότι ήταν άσχημη δεν την ήθελε, ήταν με τον αδερφό της εκεί που τον βρήκε να του ζητησει τον λογο και έπεσε ξύλο, από τότε δύσκολα μπορούσε να εμπιστευθεί άνδρα για σχέση...... Πάντως και με εμένα να τα εφτιαχνε μπορεί να γινόταν το ίδιο 😁

Ευτυχώς που το'χασες το κορμί.. Κάτι μου λέει πως έπεσες σε τρελή! (έχω γνωρίσει εγώ τρελές και ξέρω!) Πριν λίγο καιρό μία με ρώτησε στη στάση αν είμαι γιος του Μπακογιάννη... Ποιου Μπακογιάννη μόνο δεν ρώτησα... Φοβήθηκα!

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, WireFire είπε

Μπα, η πρωτη μου ειχε σκασει μυτη οταν ειχα ενα Seat Ibiza Top Gun, 2-3 οταν ειχα ενα Opel Astra H Cosmo και αλλες 3 τωρα που εχω το Opel GT.
Φυσικα μετραει το αμαξι δεν λεω οχι, απλα μετραει περισσοτερο το οτι ψαχνουν να παντρευτουν οι περισσοτερες, και εχω παραδειγματα που καποιες παντρευτηκαν τον πρωτο τυχοντα κυριολεκτικα (εγκυες μεσα σε 10 μερες γνωριμιας και γαμος μεσα σε 30).

43 λεπτά πριν, Βασίλης_29 είπε

Στο τσακ την γλυτωσες να σε βλεπαμε στην Αγγελικη Νικολουλη μπαγασα...

26 λεπτά πριν, TriLoBiTe είπε

Ευτυχώς που το'χασες το κορμί.. Κάτι μου λέει πως έπεσες σε τρελή! (έχω γνωρίσει εγώ τρελές και ξέρω!) Πριν λίγο καιρό μία με ρώτησε στη στάση αν είμαι γιος του Μπακογιάννη... Ποιου Μπακογιάννη μόνο δεν ρώτησα... Φοβήθηκα!

Και δεν σου φαινεται χαχαχαχαχ....

Επεξ/σία από Salvation81
  • Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.
Στις 31/12/2020 στις 8:13 ΠΜ, LabrakisG1992 είπε

Ότι λέει ο τίτλος.Πως κάνατε ή σας έκαναν,πως θα θέλατε να γίνει κτλ. Ξεπερνάμε το γεγονός ότι δεν θέλουν ολοι οι άνθρωποι τα ίδια,μιλάμε για ιδέες γενικά.

Μη βιάζεσαι 28 χρονων ,παιδακι εισαι ακομα ,κατα τα 34-35 μια χαρα εισαι και βρες καμμια τουλαχιστον 10 χρονια μικροτερη .

• Thanks 1
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, Salvation81 είπε

Και δεν σου φαινεται χαχαχαχαχ....

Δύο τα τινά: ή ήταν πολύ τρελή ή με τρόλαρε πολύ!

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Salvation81 είπε

Οσοι ειναι καιρο εκτος παιχνιδιου δεν καταλαβαινουν πως πλεον για να ριξεις την οποιαδηποτε (οκ σχεδον την οποιαδηποτε) αρκει να πας και να της πεις θελω γαμο και παιδια. Εμενα μπορει προταση να μην μου εκανε ποτε καμια αλλα χωρισα με πολλες που ηθελαν να τους ταξω γαμο και εγω φυσικα δεν μπορουσα να κανω κατι τετοιο μετα απο μερικους μηνες αλλα ταυτοχρονα δεν αρχισα κατι με καποιες που με το καλημερα ηθελαν να δουν αν ο αλλος θελει γαμο και παιδια. Γιαυτο λεω πως ο κοσμος εχει μαθει αλλιως και δυστυχως την νυφη την πληρωνουν τα παιδια.

7 ώρες πριν, WireFire είπε

5 ώρες πριν, SilentVoice είπε

Ισχύει

Πολύ μισογυνισμός ρε πούστη μου... Ντάξει να λεγαν τίποτα 24 χρονα γκομενακια δεν θα λεγα τίποτα αλλά εδώ το ακούω από 45+ άντρες.

Η κανονικότητα και ο απλός έρωτας είναι κάτι που δεν ζήσατε σωστά; Λέω τώρα...

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, JohnGTA είπε

Πολύ μισογυνισμός ρε πούστη μου... Ντάξει να λεγαν τίποτα 24 χρονα γκομενακια δεν θα λεγα τίποτα αλλά εδώ το ακούω από 45+ άντρες.

Η κανονικότητα και ο απλός έρωτας είναι κάτι που δεν ζήσατε σωστά; Λέω τώρα...

6  αυτοκίνητα έχω αλλάξει. Στο BMW έγιναν πολλά πράγματα πιο συχνά και πιο άμεσα.

Δεν είναι μισογυνισμος αυτό. Είναι φαινόμενο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...