SilentVoice Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, poulinos είπε τα κολλημενα μυαλα οτι ηρθαμε σε αυτον τον κοσμο για να κανουμε ολοι παιδια και οτι αυτπ ειναι το νοημα της ζωης.ευτυχως αλλαζουν τα πραγματα Δεν είπα ποτέ ότι αυτό είναι το νόημα της ζωής. Η έννοια του γάμου στην χριστιανική ορθόδοξη εκκλησία είναι η δημιουργία της οικογένειας. Ο άνθρωπος εξελίσσεται συνεχώς και είναι δημιουργός. Η δημιουργία μέσα στην οικογένεια είναι η τεκνοποίηση. Σε όλες τις θρησκείες που γνωρίζω, η έννοια του γάμου έχει το νόημα της δημιουργίας της οικογένειας. Όλα τα υπόλοιπα γίνονται και με ένα σύμφωνο συμβίωσης. Φυσικά και υπάρχουν γάμοι που γίνονται μόνο και μόνο για την γραφειοκρατία-περιουσία κλπ. Προσοχή στο κενό μεταξύ του γάμου όπως τον ορίζει η θρησκεία του καθενός και στο σύμφωνο συμβίωσης. 1
andreas1gr Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 8 ώρες πριν, LabrakisG1992 είπε Ότι λέει ο τίτλος.Πως κάνατε ή σας έκαναν,πως θα θέλατε να γίνει κτλ. Ξεπερνάμε το γεγονός ότι δεν θέλουν ολοι οι άνθρωποι τα ίδια,μιλάμε για ιδέες γενικά. Είσαι σοβαρός;;; Ρώτα και κανέναν παντρεμένο…
Dantε Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Επεξ/σία 31 Δεκεμβρίου 2020 από Dantε
Sheogorath Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 Φίλος έκανε πρόταση γάμου στην κοπέλα του, σε ταξίδι στην Ιταλία, τελευταίο βράδυ, βγήκαν για ποτό, Φοντάνα Ντι Τρέβι, της είπε να γυρίσει απο την άλλη και της έκανε πρόταση γάμου. Τους χειροκρότησαν τα γύρω μαγαζιά, νόμιζαν ήταν διάσημοι Κλασσικούρα του κερατά αλλά αν γουστάρει η κοπελιά τέτοια, γιόλο, κάνε της το ιδαίτερο. Εγώ δεν ξέρω τι θα κάνω, τον τελευταίο χρόνο μου έχουν κάνει πρόταση δυο κοπέλες που ήμουν, και τώρα η τωρινή, μου στέλνει στόρυ με μονόπετρα, μωράκια, λέει ποσο "άδεια είναι η πατούνα της" κτλ. 1
sleon Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 Αγορίνα just be you. Μην ακούς τα ξενέρωσα από ενημερωμένους. Είναι μια στιγμή από αυτές που μένουν. Κάντο όπως σου βγαίνει. Απλά δείξε αγάπη και σεβασμό προς τη γυναίκα της ζωής σου. Στη δική μου περίπτωση ήταν στο δωμάτιο. Της λέω κάτσε. Έκατσε έκατσα κι εγώ. Καλοκαίρι σορτσάκι και παντόφλα διχαλο. Και μια χαρά ήταν. Ήμουν ο εαυτός μου. Αλλά αυτό με το φλουρί Έχει πλακα. Μην το βάλεις μες την πίτα, σιγά. Βάλτο στην τσέπη κι όταν τρως βασιλοπιτΑ θα κάνεις και καλά ότι το βρήκες. Παντρέψου άφοβα αν με αυτό τον άνθρωπο θες να είσαι. Απλά πριν κάνει παιδιά να έχεις λύσει τυχόν θέματα γτ όταν έρθουν τα παιδιά θα τραβήξετε λούκι. Αλλά χαλαρά, αν είναι να το τραβήξεις αυτό το λούκι καλύτερα να το τραβήξεις με αυτή που θες παρά με μια που παντρεύτηκες σε μεγάλη ηλικία κι ας μην ήταν πολύ καλή, ετσιγιατί παραπηγε. Με το καλό!!! 3
papoys1 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 Δεν είμαστε γνωστοί αλλά έτυχε για κάποιο άλλο λόγο που δεν είναι της παρούσης να τους γνωρίσω από κοντά για 5-10 λεπτά και τους δύο. Τι να πω. Λένε ότι τις περισσότερες φορές η πρώτη εντύπωση που θα σχηματίσεις για κάποιον είναι και σωστή. Τόσο ο TS όσο και η κοπέλα του θεωρώ ότι είναι εξαιρετικοί άνθρωποι και υπέροχοι χαρακτήρες που αν ήμουν πιο νέος και ταίριαζαν τα χνώτα μας θα ήθελα με μεγάλη μου χαρά να ήταν φίλοι μου. Έπεσαν πολύ ωραίες προτάσεις μην ακούς κανένα διάλεξε την πιο ωραία και κάνε τη γιατί γιατί οι γυναίκες μπορεί να μην το ζητούν αλλά το θέλουν όχι μόνο γιατί τους αρέσει αλλά για να επιβεβαιώσει και την αγάπη μας προς αυτές. 6
poulinos Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 2 hours ago, SilentVoice said: Δεν είπα ποτέ ότι αυτό είναι το νόημα της ζωής. Η έννοια του γάμου στην χριστιανική ορθόδοξη εκκλησία είναι η δημιουργία της οικογένειας. Ο άνθρωπος εξελίσσεται συνεχώς και είναι δημιουργός. Η δημιουργία μέσα στην οικογένεια είναι η τεκνοποίηση. Σε όλες τις θρησκείες που γνωρίζω, η έννοια του γάμου έχει το νόημα της δημιουργίας της οικογένειας. Όλα τα υπόλοιπα γίνονται και με ένα σύμφωνο συμβίωσης. Φυσικά και υπάρχουν γάμοι που γίνονται μόνο και μόνο για την γραφειοκρατία-περιουσία κλπ. Προσοχή στο κενό μεταξύ του γάμου όπως τον ορίζει η θρησκεία του καθενός και στο σύμφωνο συμβίωσης. δεν ειπα οτι το ειπες εσυ.σφου δεν το πες εσυ αλλωστε 1
xxatziva Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 αν εισαι τον extreme sport τοτε αναρριχηση και στον απεναντι λοφο-βουνο ενα τεραστιο πανό που απλωνεται με το κλασικο παντρευομαστε? δινεις δαχτυλιδι ενω κρεμιέται ο καθενας στο σκοινι. πιστεψε με πηρε βδομαδες να στηθει και να βιντεοσκοπηθει. ετσι εκανε ενας φιλος ενω οι τριγυρω πηγαιναμε σαν ελβετικο ρολοι και ολα πηγαν τελεια. 2
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Σύνοψη όλων των απαντήσεων: Αφήστε έτηνα σχολιοή σας. επειδή ένας άνθρωπος είναι ευτυχισμένος. Επεξ/σία 31 Δεκεμβρίου 2020 από Επισκέπτης
MastroGiannis Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 Ο έρωτας είναι κάτι ιδεώδες, ο γάμος κάτι πραγματικό. Η σύγχυση του ιδεώδους με το πραγματικό δεν μένει ποτέ ατιμώρητη. Βόλφγκανγκ Γκαίτε, 1749-1832, Γερμανός ποιητής & φιλόσοφος 1
Βασίλης_29 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 5 ώρες πριν, Sheogorath είπε Φίλος έκανε πρόταση γάμου στην κοπέλα του, σε ταξίδι στην Ιταλία, τελευταίο βράδυ, βγήκαν για ποτό, Φοντάνα Ντι Τρέβι, της είπε να γυρίσει απο την άλλη και της έκανε πρόταση γάμου. Τους χειροκρότησαν τα γύρω μαγαζιά, νόμιζαν ήταν διάσημοι Κλασσικούρα του κερατά αλλά αν γουστάρει η κοπελιά τέτοια, γιόλο, κάνε της το ιδαίτερο. Εγώ δεν ξέρω τι θα κάνω, τον τελευταίο χρόνο μου έχουν κάνει πρόταση δυο κοπέλες που ήμουν, και τώρα η τωρινή, μου στέλνει στόρυ με μονόπετρα, μωράκια, λέει ποσο "άδεια είναι η πατούνα της" κτλ. Για να σου έκαναν πρόταση δύο κοπέλες και τώρα μια τρίτη στο γυροφέρνει , πάει να πει πάντως ότι είτε εισαι αρκετα εμφανίσιμος είτε έχεις πολλά λεφτά, μπορεί και τα δύο. Σπάνια θα κάνει την πρόταση γάμου γυναίκα και σχεδόν πάντα θα την περιμένει από τον άνδρα. 1
*nenya* Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 Μου ειχε κανει προταση γαμου ενας (τρελος κ μαλακας αλλα αυτο ειναι αλλη ιστορια) ενω ειχαμε χωρισει. Μονοπετρο, γονατιστος και με πιπιλια αλλης στον λαιμο του. Γατακιαααα XD Το πηγε σε αλλο λεβελ ο πστης! TS, αν θες κατι οντως πρωτοτυπο, κανε της προταση εδω μεσα στο ινσομνια. Ολοι θα σας ευχηθουν τα καλύτερα και για δωρα θα παρετε δονητες και παντοφλες. Κανε το λεμε. 100% εγγυημενη επιτυχια και οι μοδς κουμπαροι. 1
Mr^Robot Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 Με συνοπτικές διαδικασίες .. Εγώ την ζήτησα από τον πεθερό ... 1
Salvation81 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 26 λεπτά πριν, *nenya* είπε Μου ειχε κανει προταση γαμου ενας (τρελος κ μαλακας αλλα αυτο ειναι αλλη ιστορια) ενω ειχαμε χωρισει. Μονοπετρο, γονατιστος και με πιπιλια αλλης στον λαιμο του. Γατακιαααα XD Το πηγε σε αλλο λεβελ ο πστης! TS, αν θες κατι οντως πρωτοτυπο, κανε της προταση εδω μεσα στο ινσομνια. Ολοι θα σας ευχηθουν τα καλύτερα και για δωρα θα παρετε δονητες και παντοφλες. Κανε το λεμε. 100% εγγυημενη επιτυχια και οι μοδς κουμπαροι. Θελω φωτογραφια απο αυτο το γεγονος 1
StamTheMan Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 6 ώρες πριν, Sheogorath είπε Εγώ δεν ξέρω τι θα κάνω, τον τελευταίο χρόνο μου έχουν κάνει πρόταση δυο κοπέλες που ήμουν, και τώρα η τωρινή, μου στέλνει στόρυ με μονόπετρα, μωράκια, λέει ποσο "άδεια είναι η πατούνα της" κτλ. Run bitch. Αλλα χωρις παρεξηγηση,αν λες οτι στον τελευταιο χρονο ησουν με 2 κοπελες,εχεις και "τωρινη" ( ουτε 6 μηνες εκαστη ) και προλαβαν και σου εκαναν προταση,μαλλον πρεπει να επανεξετασεις τις επιλογες σου. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις