Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ότι λέει ο τίτλος.Πως κάνατε ή σας έκαναν,πως θα θέλατε να γίνει κτλ. Ξεπερνάμε το γεγονός ότι δεν θέλουν ολοι οι άνθρωποι τα ίδια,μιλάμε για ιδέες γενικά.

• Like 3
  • Απαντ. 67
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Εμένα άρπαξε το δαχτυλίδι πριν προλάβω να της κάνω πρόταση. Απλά έβγαλα το κουτάκι από την τσέπη και το έβγαλα μπροστά της. Τσάμπα αγχωνομουν πως θα το κάνω και τι θα πω.

• Like 2
Δημοσ.

Η πρώτη και βασικότερη ιδέα που πρέπει να έχεις για να κάνεις προταση γάμου ειναι να εχεις στην άκρη 1000 ευρώ για το διαζύγιο. 

• Like 5
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στην εποχή μου ήταν πιο πιεστικά . Συνήθως έπρεπε να είναι μπροστά ο πεθερός οπότε το πράγμα είχε μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας.  Και στη δική μου περίπτωση φυσικά ήταν μπροστά ο πεθερός υπέροχος άνθρωπος και μακάρι να ήταν ακόμη μαζί μας.🙂

Τώρα πιστεύω είναι πιο εύκολα απλά μετράει η ευρηματικότητα. Κάθε εποχή έχει και τα δικά της , απλά  τώρα είναι πιο δύσκολα τα πράγματα για ένα ζευγάρι. Εκείνο που θα έλεγα σε υποψήφιους γαμπρούς πολύ σκέψη πριν , γιατί πρόκειται για απόφαση ζωής. 

Επεξ/σία από papoys1
  • Like 7
Δημοσ.

Μια καλη ιδεα ειναι να τη βαλεις στη βασιλοπιτα, αλλα να ξερεις σε ποιο σημειο και να κοψεις το κομματι και ν της το δωσεις. Κινηματογραφικο και cringy, αλλα...

• Like 2
Δημοσ.

Μην το πολυσκεφτεσαι, οι περισσοτερες κανουν σαν τρελες να παντρευτουν και να "βολευτουν"...Οπως ειπε και καποιος αλλος το μετα ειναι το θεμα, κοιτα λιγο γυρω σου (δυστυχως τα πραγματα στην εποχη μας ειναι δυσκολα, ο κοσμος εχει μαθει αλλιως).

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.

Θα γινω λιγο εως πολυ κακος αλλα εχουμε 2020. just get married και απολαυστε την ζωη σας.γιατι αυτο που εχω ΣΙΧΑΘΕΙ δυστυχως να βλεπω ειναι να γινονται 800 γλεντια 500 πραγματα για το να δειχτουν και στο τελος το ζευγαρι να ειναι σε 10 μερες ετοιμο για διαζυγιο. καποια στιγμη πρεπει να μαθουμε να κοιταμε τους ευατους μας ως ζευγαρι και οχι τι θα πει ο κοσμος. αν αγαπιεστε κτλ το πως θα γινει αυτο το βημα λιγο σε νοιαζει.θα πρεπε να σε νοιαζει το πως θα εισαστε καλα ολα τα υπολοιπα χρονια που θα εισαστε μαζι και οχι σαν 2 ξενοι μεσα στο σπιτι.ειδα πολλα ζευγαρια να κανουν τρελλους γαμους με ακριβα αμαξια και τετοιες βλακειες και στο τελος ΟΛΕΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΜΕΡΕΣ ηταν χειροτερες και απο το να δουλευεις στην foxconn 12 ωρες την ημερα.

το δυσκολο ειναι να βρισκεις τροπους ωστε καθε ημερα της ζωης σας να ειναι γεματοι και οχι ο καθενας στον κοσμο του ,ο καθενας στον υπολογιστη του. το να κανεις πχ μια εκπληξη για το δαχτυλιδι αλλα να εχετε να πατε μαζι ενα ταξιδι 10 χρονια δεν εχει καποιο νοημα.

δεν το λεω προσωπικα για τον τοπικ σταρτερ αλλα πιο γενικα. η προταση γαμου ,αρραβωνα ειναι μια στιγμη.οτι θα μεινετε μαζι και πρεπει να εχετε κοινα θα ειναι για μια ζωη. u choοse τι ειναι πιο βασικο. εκτος αν σε νοαιζει τι θα πει ο πεθερος ,η οικογενεια και ο καθε κολλημενος στο 1920 που το μονο που τον νοιαζει ειναι να δει την κορη του νυφουλα και ας τρωει και ξυλο.

κατα τα αλλα σε google θα βρεις απειρες προτασεις.μεσα σε κεικ.μεσα σε παγο που εβαλαν την κοπελα να σπασει ολο τον παγο μεχρι να βρει το δαχτυλιδι.μεσα σε kinder αυγο. στην διαρκεια ενος ταξιδιου κτλ κτλ κτλ κτλ.

• Like 24
  • Thanks 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απλά πράγματα , απλά πές το :D

Εγώ έβλεπα ταινία με την γυναίκα μου (κοπέλα μου τότε) αλλά είμαστε μαζί απο 2α λυκείου . Οπότε μετά απο 10 χρόνια σχέσης απλά πάτησα pause και της λέω δεν παντρευόμαστε τον Γενάρη?

Είπε ναι και συνεχίσαμε την ταινία :D

Ούτε άγχος , ούτε δαχτυλίδια , ούτε τίποτα . Πολύ μάρκετιγκ της τηλεόρασης προσωπικά , δεν αλλάζει τίποτα ένα χαρτί !

Άντε καλή πρόταση εύχομαι

Επεξ/σία από tsofras
  • Like 7
  • Thanks 2
Δημοσ.

Ακου κανα παλιο, κανε τα κλασσικα (γονατισε και ζητα το) και δεν θα το μετανιωσεις. Αφου αποφασισες να κρεμαστεις, καντο σωστα!!

• Like 1
Δημοσ.

Καταρχάς σας ευχαριστώ όλους.Απλά να ξεκαθαρίσω ότι με την κοπέλα είμαστε 8χρόνια μαζί,συζούμε,είμαστε τέλεια οπότε το έχω σκεφτεί αρκετά και είμαι σίγουρος.Επίσης γλέντια και τέτεια δεν θα γίνουν ο γάμος θα είναι σχετικά κλειστός και απλά θα γινεί μετά ένα παρτυ με φίλους thats it. Απλά για την πρόταση σίγουρα θα γονατίσω(σόρρυ αλλά είμαι λίγο ρομαντικός :Ρ ) απλά θα ήθελα κάτι ξεχωριστό αυτό είναι όλο.

• Like 1
Δημοσ.

α) Βρίσκεις μια ρομαντική ταινία , κόβεις ράβεις την σκηνή της πρότασης , βάζεις την πρόταση στην τηλεόραση , τύπου κινηματογραφείς κουμπάρο/κουμπάρα να λέει ο φίλος μου δίπλα σου θέλει να σε κάνει την ερώτηση , βγάζεις ένα κουτάκι από την τσέπη , βρίσκει μέσα σκουλαρίκια και της λες , αγάπη μου , σήκωσε και το μαξιλαράκι , αν δεν σηκώνει αστεία , παραλύπτεις τα σκουλαρίκια.

β) άλλο είναι να φτιάξεις ένα κολλάζ με φωτογραφίες σε βιβλίο και στην τελευταία σελίδα ένα μεγάλο ερωτηματικό σε κάρτα και το δαχτυλίδι μέσα

γ) Στέλνεις 6 και κάνεις μια καντάδα στο μπαλκόνι και της φωνάζεις , πάρε την αστυνομία , εγώ σε παντρεύομαι

δ) Φτιάχνεις ένα ημερολόγιο μέχρι του Αγίου Βαλεντίνου , κάθε μέρα από κάτι , και στο τέλος η κορύφωση

ε) Αγοράζεις περιοδικό για γάμους και βάζεις δακτυλίδι μέσα

στ) Θες να προβάρεις ένα κουστούμι  και λες θυμάμαι με αυτό το κουστούμι με έδωσε η γιαγιά μου ένα κουτάκι με χρυσή λίρα μέσα , το βγάζεις και βουαλά.

ζ) βάζεις ήχο κλήσης , https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=&cad=rja&uact=8&ved=2ahUKEwizvIiZkfjtAhVF6qQKHTw6DA4QwqsBMAF6BAgBEAc&url=https%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DjQZSE-WhHWU&usg=AOvVaw1jAHgXdjSo8bpNskI-tdGc

η) μας λες αν έχεις κάποιο χόμπι ή το συζητάς με μελλοντικό κουμπάρο/α να το συνδιάσεις πχ ποδηλατάδα όπως έκανε ένας φίλος ( έτσι γνωριστήκαν )

Θ) αν θέλεις κι άλλα , μπορείς να μιλήσεις με οργανωτή γάμων , έχουν τόμους από τέτοια.

Δημοσ.

Εγώ αυτες τις φάσεις/καταστάσεις με τους γάμους και γενικότερα αυτό το έθιμο το απεχθάνομαι, δεν μπορώ να συμφωνησω περισσότερο με ότι έγραψε ο poulinos.

Απο την άλλη όμως, υπάρχουνε πάρα πολλοί άνθρωποι που τα γουστάρουν αυτά και σε κάθε περίπτωση είναι δικαίωμα τους να κάνουν ότι θέλουνε και στην ζωή τους και στον γάμο τους.

Δυστυχως κάποια πρόταση/λύση στο θέμα σου δεν έχω, είπα μόνο να αφήσω ένα γενικότερο σχόλιο επί της ευκαιρίας και να συμφωνήσω με ορισμένους που σχολίασαν. 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Fotis_Greece είπε

Ακου κανα παλιο, κανε τα κλασσικα (γονατισε και ζητα το) και δεν θα το μετανιωσεις

Εμείς εκει που περπαταγαμε χερακι χερακι στην παραλια ξαφνικα σταματαω και γονατιζω. Εκεινη φωναζει "δεχομαι" και την κοιταω με απορια ενω εδενα το κορδονι μου

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...