DimosthenisG Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, Finn είπε Τσάμπα χρήμα το οποίο δε μπορείς να το κάνεις ταξίδια άηφον και αμάξι. Υποχρεωτικά μισθοδοσία, εξοπλισμός κτλ. Μια χαρά λεφτά είναι για να αναβαθμίσουν καποιοι τις επιχειρήσεις τους ή να έχουν μια σκοτούρα λιγότερη στο κομμάτι προσωπικό. Ή απλά μισθούς σε σένα, στο παιδί σου, στην κόρη σου κλπ Διότι μιλάμε για μικρές επιχειρήσεις όπου στην πλειοψηφια είναι οικογενειακές Επεξ/σία 31 Δεκεμβρίου 2020 από DimosthenisG
johnieXoX Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 2 λεπτά πριν, DimosthenisG είπε Σαν όρος ήταν μέχρι τέλος του 19 να μην είσαι προβληματική επιχειρηση. Οπότε μιλάμε για επιχειρήσεις που ήδη είναι σωστές φορολογικά. Ναι εννοείται με παραστατικά. Μιλάμε για τζάμπα χρήμα, με την έννοια ότι δεν πρέπει να επιστρέψεις τίποτα πίσω. Ούτε είναι μορφή δανείου. ο ορισμός της προβληματικής επιχείρησης είναι συγκεκριμένος. δεν ξέρω τι εννοείς "σωστή φορολογικά" επιχείρηση. σε κάθε περίπτωση η επιχείρηση πρέπει να εκδίδει φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα. ναι, η ενίσχυση δεν επιστρέφεται. δίδεται για να καλύψει μέρος λειτουργικών δαπανών.
Finn Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 Ένας πλάγιος τρόπος θαρρώ για να τα φας αλλού τα λεφτά αν δε θες να τα δώσεις ντε και καλά στην επιχείρηση. Η όλη φάση με την επιδημία έδειξε όμως ότι θα επιζήσουν οι νυκοκοίρηδες επιχειρηματίες και όχι οι τυχωδιώκτες. Θα έρθουν μεγάλες ανακατατάξεις στην αγορά και ο τουριστικός κλάδος σίγουρα θα είναι ένας που θα τις βιώσει. 1
DimosthenisG Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, johnieXoX είπε ο ορισμός της προβληματικής επιχείρησης είναι συγκεκριμένος. δεν ξέρω τι εννοείς "σωστή φορολογικά" επιχείρηση. σε κάθε περίπτωση η επιχείρηση πρέπει να εκδίδει φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα. ναι, η ενίσχυση δεν επιστρέφεται. δίδεται για να καλύψει μέρος λειτουργικών δαπανών. Τι ακριβώς είναι η προβληματική? όταν λέω σωστά φορολογικά εννοώ ότι δεν χρωστάει πουθενά ή αν χρωστάει είναι ενήμερα τα δάνεια
johnieXoX Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, DimosthenisG είπε Τι ακριβώς είναι η προβληματική? όταν λέω σωστά φορολογικά εννοώ ότι δεν χρωστάει πουθενά ή αν χρωστάει είναι ενήμερα τα δάνεια μπορείς να googlαρεις τον ορισμό της προβληματικής επιχείρησης. 4 λεπτά πριν, DimosthenisG είπε Ή απλά μισθούς σε σένα, στο παιδί σου, στην κόρη σου κλπ Διότι μιλάμε για μικρές επιχειρήσεις όπου στην πλειοψηφια είναι οικογενειακές Οι πολύ μικρές και μικρές επιχειρήσεις είναι αυτές που δέχτηκαν το μεγαλύτερο πλήγμα ανεξάρτητα αν είναι οικογενειακές ή όχι, και ανεξάρτητα ποιος είναι υπάλληλος έχει ανάγκη μισθού για να ζήσει. Αν εγώ έχω μια επιχείρηση θα πρέπει να τον πληρώσω είτε είναι ο γιος μου είτε είναι άσχετος. Στο συγκεκριμένο πρόγραμμα οι δαπάνες που μπαίνουν είναι συγκεκριμένες. Δεν μπορεί ο άλλος να πάρει υπολογιστές ας πούμε. 24 λεπτά πριν, DimosthenisG είπε Ή απλά μισθούς σε σένα, στο παιδί σου, στην κόρη σου κλπ Διότι μιλάμε για μικρές επιχειρήσεις όπου στην πλειοψηφια είναι οικογενειακές Επίσης, όταν λέμε μικρές επιχειρήσεις εννοούμε επιχειρήσεις με μέχρι 50 άτομα προσωπικό και μερικά εκατομμύρια κύκλο εργασιών. Δεν ξέρω τι θεωρείς εσύ μικρή επιχείρηση. Σε κάθε περίπτωση είναι μηδαμινή ενίσχυση μπροστά στη χασούρα που είχαν στο 2020 και σε όλα τα επιστρεπτέα δάνεια που θα κληθούν να πληρώσουν.
DimosthenisG Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 21 λεπτά πριν, johnieXoX είπε μπορείς να googlαρεις τον ορισμό της προβληματικής επιχείρησης. Οι πολύ μικρές και μικρές επιχειρήσεις είναι αυτές που δέχτηκαν το μεγαλύτερο πλήγμα ανεξάρτητα αν είναι οικογενειακές ή όχι, και ανεξάρτητα ποιος είναι υπάλληλος έχει ανάγκη μισθού για να ζήσει. Αν εγώ έχω μια επιχείρηση θα πρέπει να τον πληρώσω είτε είναι ο γιος μου είτε είναι άσχετος. Στο συγκεκριμένο πρόγραμμα οι δαπάνες που μπαίνουν είναι συγκεκριμένες. Δεν μπορεί ο άλλος να πάρει υπολογιστές ας πούμε. Επίσης, όταν λέμε μικρές επιχειρήσεις εννοούμε επιχειρήσεις με μέχρι 50 άτομα προσωπικό και μερικά εκατομμύρια κύκλο εργασιών. Δεν ξέρω τι θεωρείς εσύ μικρή επιχείρηση. Σε κάθε περίπτωση είναι μηδαμινή ενίσχυση μπροστά στη χασούρα που είχαν στο 2020 και σε όλα τα επιστρεπτέα δάνεια που θα κληθούν να πληρώσουν. Στο συγκεκριμένο το 90% είναι μέχρι 5 υπαλλήλους... .
johnieXoX Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, DimosthenisG είπε Στο συγκεκριμένο το 90% είναι μέχρι 5 υπαλλήλους... . ναι και?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα