Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας. Μια κάπως περίεργη ερώτηση. 

Θέλει να ένας φίλος μου να κάνει το εξής setup. Θέλει είτε σταθερο είτε laptop με μια είσοδο hdmi και 2 εξόδους hdmi. 

Στην είσοδο Θέλει να συνδέσει μια wacom γραφίδα και μετά η εικόνα να βγαίνει σε 2 τηλεοράσεις από τις εξόδους.  Ποια λύση υπάρχει ώστε να μπορέσει να γίνει όλο αυτό;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, ntinosterpsis είπε

Καλησπέρα σας. Μια κάπως περίεργη ερώτηση.

Θέλει να ένας φίλος μου να κάνει το εξής setup. Θέλει είτε σταθερο είτε laptop με μια είσοδο hdmi και 2 εξόδους hdmi.

Στην είσοδο Θέλει να συνδέσει μια wacom γραφίδα και μετά η εικόνα να βγαίνει σε 2 τηλεοράσεις από τις εξόδους.  Ποια λύση υπάρχει ώστε να μπορέσει να γίνει όλο αυτό;

Τα Wacom έχουν πλέον οθόνη, για αυτό χρησιμοποιούν και HDMI εκτός από USB. Ο φίλος σου χρειάζεται μία κάρτα γραφικών με 3 εξόδους HDMI για να προβάλει στο wacom και τις δύο τηλεοράσεις. Δεν ξέρω αν υπάρχει κάποια αλλά υποθέτω ότι μπορεί να χρησιμοποιήσει Displayport σε HDMI adapter και να πάρει μία κλασσική κάρτα γραφικών με 2 HDMI και 2 DP.

Επεξ/σία από elpenor
Δημοσ.
1 ώρα πριν, elpenor είπε

Τα Wacom έχουν πλέον οθόνη, για αυτό χρησιμοποιούν και HDMI εκτός από USB. Ο φίλος σου χρειάζεται μία κάρτα γραφικών με 3 εξόδους HDMI για να προβάλει στο wacom και τις δύο τηλεοράσεις. Δεν ξέρω αν υπάρχει κάποια αλλά υποθέτω ότι μπορεί να χρησιμοποιήσει Displayport σε HDMI adapter και να πάρει μία κλασσική κάρτα γραφικών με 2 HDMI και 2 DP.

Μίλησα πριν λίγο μαζί του. Όντως το Wacom του έχει οθόνη και το συνδέει στο surface με display port. Λες να υπάρχει κάποιο switch που να βγάζει έξτρα θύρες hdmi ; Άρα στην ουσία θέλει 3 θύρες hdmi out και όχι in όπως έγραψα πριν .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...