Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πως μπορώ να μάθω πότε θα έρθει το VDSL στην περιοχή μου? Έχουν κάνει εγκατάσταση των καλωδίων και του ΚΑΦΑΟ στην περιοχή μου από το καλοκαίρι, αλλά δεν τα ανοίγουν. Έχω πάρει τηλέφωνο στην υπεύθυνη εταιρία για την εγκατάσταση στην περιοχή μου, όπου και σε αυτή την εταιρία είμαι πελάτης (στην Vodafone δηλαδή) και μου λένε ότι δεν γνωρίζουν. Συνήθως σε πόσους μήνες ενεργοποιούν το VDSL από την ημερομηνία εγκατάστασης των καλωδίων?

Δημοσ.
12 hours ago, dimitrisg358 said:

Πως μπορώ να μάθω πότε θα έρθει το VDSL στην περιοχή μου? Έχουν κάνει εγκατάσταση των καλωδίων και του ΚΑΦΑΟ στην περιοχή μου από το καλοκαίρι, αλλά δεν τα ανοίγουν. Έχω πάρει τηλέφωνο στην υπεύθυνη εταιρία για την εγκατάσταση στην περιοχή μου, όπου και σε αυτή την εταιρία είμαι πελάτης (στην Vodafone δηλαδή) και μου λένε ότι δεν γνωρίζουν. Συνήθως σε πόσους μήνες ενεργοποιούν το VDSL από την ημερομηνία εγκατάστασης των καλωδίων?

δεν υπαρχει κατι σιγουρο.πρεπει να περαστει το νεο Kv να γινει εγκατασταση το dslam να γινει ρευματοδοτηση και μετα να αρχισει η εμπορικη διαθεση.

Δημοσ.
17 ώρες πριν, dimitrisg358 είπε

Ψάξε στην ΕΕΤΤ το Excel με τις αναθέσεις και τις παρατάσεις και θα δεις εκτιμώμενο τετράμηνο ενεργοποιησης. 

Δημοσ.
Just now, thetiesthatbind said:

Ψάξε στην ΕΕΤΤ το Excel με τις αναθέσεις και τις παρατάσεις και θα δεις εκτιμώμενο τετράμηνο ενεργοποιησης. 

δεν τονισες την λεξη εκτιμωμενο.xexe.to καλο ειναι οτι του εβαλαν τα kv και μαλλον περασαν οπτικα.λογικα μετα γινετε ρευματοδοτηση

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, poulinos είπε

δεν τονισες την λεξη εκτιμωμενο.xexe.to καλο ειναι οτι του εβαλαν τα kv και μαλλον περασαν οπτικα.λογικα μετα γινετε ρευματοδοτηση

Στη δικη μου περιπτωση η ΔΕΗ εκανε 9 μηνες να δώσει ρεύμα και αλλον 1-2 μηνες να κανει ο πάροχος τον έλεγχο, άσε δραμα :P

Δημοσ.
On 31/12/2020 at 15:21, thetiesthatbind said:

Στη δικη μου περιπτωση η ΔΕΗ εκανε 9 μηνες να δώσει ρεύμα και αλλον 1-2 μηνες να κανει ο πάροχος τον έλεγχο, άσε δραμα :P

δυστυχως και η δεη δεν θα κατσει να ιδρωσει πολυ. παντα παιρνει καποιους μηνες.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...