Επισκέπτης Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 παιδιά πως μπορώ να βρω περισσότερες πληροφορίες για το που ακριβώς βρίσκεται? εχει φθάσει ελλάδα? δεν ξερω καν από που εφυγε, γιατί το autodoc εχει σε πολλες ευρωπαικες χωρες αποθήκες ανταλλακτικων
poulinos Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 13 hours ago, whoose said: παιδιά πως μπορώ να βρω περισσότερες πληροφορίες για το που ακριβώς βρίσκεται? εχει φθάσει ελλάδα? δεν ξερω καν από που εφυγε, γιατί το autodoc εχει σε πολλες ευρωπαικες χωρες αποθήκες ανταλλακτικων to arad ειναι ρουμανια.με βαση αυτο που βλεπω εγινε το τελευταιο σκαναρισμα ακριβως πριν φυγει απο το arad. αρα πιθανοτατα ειναι ακομα καπου στο δρομο. και λογικο αφου 30/12/2020 το πηρε το courrier.
VFerF1 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Στις 30/12/2020 στις 10:13 ΜΜ, whoose είπε παιδιά πως μπορώ να βρω περισσότερες πληροφορίες για το που ακριβώς βρίσκεται? εχει φθάσει ελλάδα? δεν ξερω καν από που εφυγε, γιατί το autodoc εχει σε πολλες ευρωπαικες χωρες αποθήκες ανταλλακτικων Τελικά τι έγινε φίλε μου; Γιατί και γω έκανα παραγγελία από εκεί πρόσφατα και μου έστειλαν και μενα με DPD Ρουμανίας. Από ποιον παρέλαβες τελικά; ACS? Αν ναι, με το ίδιο tracking? Πόσο καιρό πήρε; Ευχαριστώ. Επεξ/σία 19 Ιανουαρίου 2021 από VFerF1
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2021 1 ώρα πριν, VFerF1 είπε Τελικά τι έγινε φίλε μου; Γιατί και γω έκανα παραγγελία από εκεί πρόσφατα και μου έστειλαν και μενα με DPD Ρουμανίας. Από ποιον παρέλαβες τελικά; ACS? Αν ναι, με το ίδιο tracking? Πόσο καιρό πήρε; Ευχαριστώ. μόλις φθάσει ελλάδα, θα πάρει tracking από ACS και θα στο φέρει η ACS. Το tracking της ACS θα στογράφει στο tracking της DPD οταν φθασει Ελλάδα. να έχεις υπομονή, γιατί σε εμένα παραγγελία για τακάκια και δίσκους από το autodoc από 23/12 έφθασε 12/1 αν θυμαμαι καλα.
LouCi4er Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2021 Αν ειναι λαθος οι δισκοι τι κανεις?Ρωταω γιατι δουλευα σε ανταλακτικα αυτοκινητων και 9 στα 10 αμαξια γινοταν χαμος με δισκοπλακες,ολα φορουσαν 2 ή 3 διαφορετικους κωδικους.Ελπιζω να ερθουν σωστα παντως.Απο maxxparts παντως πηγα να κανω πριν μια εβδομαδα παραγγελια για χρονισμο,αντλια νερου κτλ και σχεδον τπτ δεν ειχε διαθεσιμο.Με τα μεταφορικα μου εβγαιναν τα πραγματα 100€ και τα πηρα απο πρωην συναδελφο και μου τα αφησε ολα 70€,ιδιες μαρκες.Ρωτησες σε κανενα τοπικο μαγαζι ποσο θα σου εβγαιναν?Σορυ για το οφτοπικ. 1
VFerF1 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2021 2 ώρες πριν, whoose είπε μόλις φθάσει ελλάδα, θα πάρει tracking από ACS και θα στο φέρει η ACS. Το tracking της ACS θα στογράφει στο tracking της DPD οταν φθασει Ελλάδα. να έχεις υπομονή, γιατί σε εμένα παραγγελία για τακάκια και δίσκους από το autodoc από 23/12 έφθασε 12/1 αν θυμαμαι καλα. Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου για την πληροφορία. 2 ώρες πριν, LouCi4er είπε Αν ειναι λαθος οι δισκοι τι κανεις?Ρωταω γιατι δουλευα σε ανταλακτικα αυτοκινητων και 9 στα 10 αμαξια γινοταν χαμος με δισκοπλακες,ολα φορουσαν 2 ή 3 διαφορετικους κωδικους.Ελπιζω να ερθουν σωστα παντως.Απο maxxparts παντως πηγα να κανω πριν μια εβδομαδα παραγγελια για χρονισμο,αντλια νερου κτλ και σχεδον τπτ δεν ειχε διαθεσιμο.Με τα μεταφορικα μου εβγαιναν τα πραγματα 100€ και τα πηρα απο πρωην συναδελφο και μου τα αφησε ολα 70€,ιδιες μαρκες.Ρωτησες σε κανενα τοπικο μαγαζι ποσο θα σου εβγαιναν?Σορυ για το οφτοπικ. Εγώ από το antallaktikaonline πήρα αλλά απ'οτι φαίνεται απλά κρύβεται το autodoc πίσω από όλα αυτά τα site, μιας και απόδειξη το autodoc μου έβγαλε. Παρεμπτιμπόντως μιας και λέμε για ACS, από GLS Γερμανία έχει κανείς εμπειρία;
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 14 ώρες πριν, LouCi4er είπε Αν ειναι λαθος οι δισκοι τι κανεις?Ρωταω γιατι δουλευα σε ανταλακτικα αυτοκινητων και 9 στα 10 αμαξια γινοταν χαμος με δισκοπλακες,ολα φορουσαν 2 ή 3 διαφορετικους κωδικους.Ελπιζω να ερθουν σωστα παντως.Απο maxxparts παντως πηγα να κανω πριν μια εβδομαδα παραγγελια για χρονισμο,αντλια νερου κτλ και σχεδον τπτ δεν ειχε διαθεσιμο.Με τα μεταφορικα μου εβγαιναν τα πραγματα 100€ και τα πηρα απο πρωην συναδελφο και μου τα αφησε ολα 70€,ιδιες μαρκες.Ρωτησες σε κανενα τοπικο μαγαζι ποσο θα σου εβγαιναν?Σορυ για το οφτοπικ. Πήρα τον αριθμό πλαισίου που είχε η άδεια και τον χτύπησα στο google με πήγε κατευθείαν σε ιστοσελίδα, με το σχεδιάγραμμα του αυτοκινήτου, όπου ανέλυε τους κάθε κωδικούς ανταλλακτικού. πήρα τον κωδικό από εκείνη την ιστοσελίδα από τα τακακια και τους δισκους και τον έβαλα στην αναζητηση του Autodoc και μου εμφάνισε ακριβώς τα ανταλλακτικά που κάνουν στο αμάξι. τόσο απλά. Δεν ήξερα πως να ψάξω ανταλλακτικά με κωδικούς και αριθμό πλαισίου, αλλά κάθισα και έμαθα γιατί έχω βαρεθεί να με κοροιδεύουν στα συνεργεία. Να μου ζητάν δηλαδή 60 ευρώ εργατικά για δίσκους και τακάκια (επαρχία) + 60 ευρώ για aftermarket δίσκους + 30 ευρώ για τακάκια. 45 ευρώ έδωσα μαζί με τα 10 ευρώ των μεταφορικών στο autodoc για δυο δισκους και τακακια. τόσο απλά και θα τα περάσω και μόνος μου. ας είναι καλά ο chrisfix.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα