Tolisger Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα. Έχω ένα MacBook Pro 13.3 2016 touchbar a1706. Θέλω να αφαιρέσω τον ssd (256) και να βάλω μεγαλύτερο ή και Μ2 με το αντίστοιχο ανταπτοράκι Τι προτείνεται για για σκληρό ώστε να μην ανεβάζει πολλές θερμοκρασίες; Ανταπτορες τέτοιου είδους υπάρχουν στην Ελλάδα; Το έχει κάνει κάποιος; Επεξ/σία 30 Δεκεμβρίου 2020 από Tolisger Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konandrio Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 Στις 30/12/2020 στις 10:10 ΜΜ, Tolisger είπε Καλησπέρα. Έχω ένα MacBook Pro 13.3 2016 touchbar a1706. Θέλω να αφαιρέσω τον ssd (256) και να βάλω μεγαλύτερο ή και Μ2 με το αντίστοιχο ανταπτοράκι Τι προτείνεται για για σκληρό ώστε να μην ανεβάζει πολλές θερμοκρασίες; Ανταπτορες τέτοιου είδους υπάρχουν στην Ελλάδα; Το έχει κάνει κάποιος; Φίλε μου δεν είναι εύκολο δυστυχώς, οι γνωστές παπαριές που κάνει η apple, αν δεν είσαι πωρωμένος την μισείς εύκολα με κάποιες τακτικές που ακολουθεί , από το 2016 τα mbp touchbar δεν παίρνουν αναβάθμιση σε σκληρό δίσκο, είναι σχεδόν ενσωματωμένος πάνω στη μητρική. https://everymac.com/mac-upgrades/index-how-to-upgrade-my-mac.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tolisger Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 Υπάρχει τρόπος με το αντίστοιχο ανταπτοράκι αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να βρω κάποιον να μου δώσει περισσότερες πληροφορίες. Στο YouTube υπάρχουν βίντεο αλλά σίγουρα υπάρχει και το ρίσκο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gagarin Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spaniakos Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2021 λόγο του κολλημένος με την μητρική και αλλαγή είναι πολύ δύσκολη. Εαν απλά θέλεις να έχεις παραπάνω χώρο ένας εξωτερικός m2 ή SSD είναι η καλύτερη λύση. μια εξαιρετική επιλογή για αυτό είναι κάποιο απο την σειρά του MINIX NEO Storage Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα