nikosvaitis Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 Γεια σας το ιντερνετ μου ειναι 100 mbps Ο ρουτερ ειναι στο σαλονι πουυ ειναι στην μια ασφαλεια τουυ σπιτιου και το δωματιο μου στην αλλη Οταν ειμαι στο σαλονι εχω περιπου 100(καποιες μικρες καθηστερησεις ειναι αναμενομενες) ενω οταν ειμαι στο δωματιο μου πευτει στα 10 Υπαρχει περιπτοση να φταει που το δωματιο μου ειναι στην αλλη ασφαλεια ή μυπος κατι αλλο(εχω τσεκαρει μυπος φταιν τα καλωδια και δεν εχει διαφορα) Θα σας παρακαλουσα να απαντησετε γιατι τωρα στις γιορτες δυσκολο να βρω ειδικο
madrivermadonus Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 Απο οτι καταλαβαίνω συνδέεσαι ασύρματα οπότε για αρχή δεν μπορείς να κάνεις μετρησεις στη γραμμή σου χωρίς καλώδιο. Αν έχεις θέμα μόνο με το wifi τότε μπορείς να τρέξεις ένα wifi analyzer απο το κινητό σου και να δεις ποιες συχνότητες (κανάλια 1-13) ειναι λιγότερα συμφορημένα και να επιλέξεις στο ρουτερ να εκπέμπι σε αυτό πχ channel 7 ωστε να έχεις την καλύτερη και πιο σταθερή ταχύτητα. όταν λες στο άλλο δωμάτιο έχεις άλλη ασφάλεια τι εννοείς;
poulinos Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 13 hours ago, nikosvaitis said: Γεια σας το ιντερνετ μου ειναι 100 mbps Ο ρουτερ ειναι στο σαλονι πουυ ειναι στην μια ασφαλεια τουυ σπιτιου και το δωματιο μου στην αλλη Οταν ειμαι στο σαλονι εχω περιπου 100(καποιες μικρες καθηστερησεις ειναι αναμενομενες) ενω οταν ειμαι στο δωματιο μου πευτει στα 10 Υπαρχει περιπτοση να φταει που το δωματιο μου ειναι στην αλλη ασφαλεια ή μυπος κατι αλλο(εχω τσεκαρει μυπος φταιν τα καλωδια και δεν εχει διαφορα) Θα σας παρακαλουσα να απαντησετε γιατι τωρα στις γιορτες δυσκολο να βρω ειδικο wireless ή εχεις βαλει Powerline?βιαζεσαι για απαντηση αλλα δινεις τα μισα στοιχεια. το wireless παιζει μεχρι μια χ αποσταση.οσο απομακρυνεσαι τοσο πεφτει η ταχυτητα.ειδικα τα 2,4 ghz δεν δινουν μεγαλες ταχυτητες ενω τα 5ghz δινουν μεγαλες ταχυτητες αλλα μικρη εμβελεια.το Powerline αν εχεις βαλει μπορει να παιζει σε μικρη ταχυτητα λογω διαφορετικης φασης αν εχεις τριφασικο.αλλα και τριφασικο να μην εχεις δεν σημαινει οτι θα πετυχεις τα ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ μεγιστα που δινει ειδικα σε μεγαλη αποσταση.μεσα απο το app των powerlines μπορεις να δεις την ταχυτητα που κλειδωνουν μεταξυ τους πχ 200 Up/200 down.απο αυτο που βλεπεις υπολογισε οτι θα παρεις το μισο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα