tzilivak Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 Ενας φιλος πουλα αυτο εργαλειο,εγω κομπρεσερ δεν εχω και θελω,αξιζει και ποσα περιπου αν παζαρεψω;;;;
KoreanW Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 Διακρίνω κάποια ένσταση για το Βακίτα; Έκανε ο άνθρωπος ένα λάθος και πέσατε να τον φάτε... Φίλε Μπακίτα το λένε, το Β είναι λατινικό.
paylidis Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Προ καιρού έπαιζαν αεροσυμπιεστες αντίστοιχοι γύρω στα 120 κ 150€ Καινούργιοοι με εγγύηση 3 χρόνια. Εγώ βαριά 50-60€ θα έδινα. Επεξ/σία 30 Δεκεμβρίου 2020 από paylidis
thanasisxask Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, tzilivak είπε Ενας φιλος πουλα αυτο εργαλειο,εγω κομπρεσερ δεν εχω και θελω,αξιζει και ποσα περιπου αν παζαρεψω;;;; Πόσα λίτρα είναι το καζάνι; το καλό με αυτό είναι ότι έχει ξεχωριστά τον συμπιεστή από το μοτέρ, είναι ποιο "καλό" από τα άλλα με την μονομπλοκ συμπιεστή. Σε τι τιμή το δίνει;
bill_zaf Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 37 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε Είναι φτηνό κσαντέρφι της Μακίτα? Χαχαχα ειναι οντως τρολιά του makita. Εχουν βαλει κ την ιδια γραμματοσειρα 1 ώρα πριν, agnostos13 είπε Εκλαψα... μιας κ το σηκωνει το κλιμα...ειχε παρει ενας φιλος δερματινο πορτοφολι μαρκας σχεδον τσαμπα απο παζαρι...μολις το παρατηρησαμε καλυτερα εγραφε "David harison" χαχα αντι για "harley davidson" Επεξ/σία 30 Δεκεμβρίου 2020 από bill_zaf
StamTheMan Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 Στις 30/12/2020 στις 10:01 ΜΜ, KoreanW είπε Διακρίνω κάποια ένσταση για το Βακίτα; Για την απομιμηση μαλλον.
KoreanW Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 6 hours ago, StamTheMan said: Για την απομιμηση μαλλον. Δεν υπάρχει απομίμηση, το κομπρεσέρ είναι Μπακίτα απλά δεν ξέρει να το πει σωστά.
bill_zaf Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, StamTheMan είπε Για την απομιμηση μαλλον. Ακριβως, δεν ειναι αστειο το πως το εγραψε ο συμφορουμιτης απλα αν δεις το logo της makita θα καταλαβεις οτι ειναι αντιγραφη ,μιας κ η makita ειναι απο τις κορυφαιες στον χωρο σε ηλεκτροεργαλεια χειρος Επεξ/σία 1 Ιανουαρίου 2021 από bill_zaf
KoreanW Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 26 minutes ago, bill_zaf said: Ακριβως, δεν ειναι αστειο το πως το εγραψε ο συμφορουμιτης απλα αν δεις το logo της makita θα καταλαβεις οτι ειναι αντιγραφη ,μιας κ η makita ειναι απο τις κορυφαιες στον χωρο σε ηλεκτροεργαλεια χειρος δεν είναι το αστείο που το έγραψε ο συμφορουμίτης όπως έχει, το αστείο είναι που όπως έχει το θεώρησε μάρκα και το έγραψε στον τίτλο Επεξ/σία 1 Ιανουαρίου 2021 από KoreanW
tigergreg Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 Απ οσο γνωριζω η βακιτα ειναι θυγατρικη της μακιτα με εδρα το ζεφυρι....🤣 Στις 30/12/2020 στις 10:41 ΜΜ, thanasisxask είπε το καλό με αυτό είναι ότι έχει ξεχωριστά τον συμπιεστή από το μοτέρ, είναι ποιο "καλό" από τα άλλα με την μονομπλοκ συμπιεστή. Δηλαδη αν χαλασει ενα απ τα δυο θα πας στην αντιπροσωπεια για ανταλλακτικα?😀 1
KoreanW Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 Σα να μου φαίνεται ότι δεν ξέρετε τους περίφημους συμπιεστές Bakita...
1988panos2171 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 Όταν είδα τον τίτλο λέω ντάξει κατά λάθος έγραψε Bakita, όταν είδα όμως το κομπρεσέρ αναθεώρησα Κινεζιά είναι και όχι κάποιο επώνυμο. Με αντίστοιχα specs πάνε κάπου στα 400-500€. Εξαρτάται για τι χρήση το θες, εγώ για κάτι αμφιβόλου μάρκας και ωρών λειτουργίας δε θα έδινα πάνω από 100€. Α, και το σωστό λογότυπο είναι αυτό
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα